Nejsi přihlášen
second hand motor
Kluci asi to patří do technický, ale shanim druhej motor na svou b12 96r.v.Vysypalo se mi ložisko do převodovky a je hin. Mechoš řikal že vyjde nastejno než to pulit koupit motor z bouračky, tak kdybyste o něčem věděli, dik moc za info...
I´ve turned 33,but I don´t mind dying....
Banditatom (Člen) 02.03.2011 18:02:32 Offline |
Re: second hand motor
Mara psal:Kluci asi to patří do technický, ale shanim druhej motor na svou b12 96r.v.Vysypalo se mi ložisko do převodovky a je hin. Mechoš řikal že vyjde nastejno než to pulit koupit motor z bouračky, tak kdybyste o něčem věděli, dik moc za info...
joo tohle ložisko znám moc dobře na levý straně co???
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 02.03.2011 18:36:09 Offline |
Mara psal:JJ,PŘESNĚ TO...
se mě vysypalo tak a motor šel k pánu... jinač ti držímk palec pač v tom roce se to bude shánět blbě a věř mě přepsat ten motor je peklo zkus motopuzzle
do 99 roku sezene motor
K.a.s.y.m. (Člen) 02.03.2011 21:04:34 Offline |
Billy psal:do 99 roku sezene motor
a nebo novější model a nechat přepsat v TP
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 03.03.2011 10:04:38 Offline |
koukám motor Bandita je opravdový držák
Banditatom (Člen) 03.03.2011 15:20:17 Offline |
To billy: nevím nevím ale u bečka rv.95 je typ motoru 712 u 97 je už 713 a tohle už ti na stk nesežerou...
To kasym: vole proč si myslíš, že jsem běhal rok po ouřadech jak ta
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2011 15:27:37 Offline |
Banditatom psal:To billy: nevím nevím ale u bečka rv.95 je typ motoru 712 u 97 je už 713 a tohle už ti na stk nesežerou...
To kasym: vole proč si myslíš, že jsem běhal rok po ouřadech jak ta
no to nevim..já to přepsaný mám a myslim,že rok s tim po úřadech neběhali
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:To billy: nevím nevím ale u bečka rv.95 je typ motoru 712 u 97 je už 713 a tohle už ti na stk nesežerou...
To kasym: vole proč si myslíš, že jsem běhal rok po ouřadech jak tano to nevim..já to přepsaný mám a myslim,že rok s tim po úřadech neběhali
jenže to by tvoje matinka nesměla dělat na městskym ouřadě a nesměla by mít všude známý....
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2011 15:32:30 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:To billy: nevím nevím ale u bečka rv.95 je typ motoru 712 u 97 je už 713 a tohle už ti na stk nesežerou...
To kasym: vole proč si myslíš, že jsem běhal rok po ouřadech jak tano to nevim..já to přepsaný mám a myslim,že rok s tim po úřadech neběhali
jenže to by tvoje matinka nesměla dělat na městskym ouřadě a nesměla by mít všude známý....
to sice máš pravdu,ale já už tu motorku takhle koupil to řešili v Pejru
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
no to nevim..já to přepsaný mám a myslim,že rok s tim po úřadech neběhalijenže to by tvoje matinka nesměla dělat na městskym ouřadě a nesměla by mít všude známý....
to sice máš pravdu,ale já už tu motorku takhle koupil to řešili v Pejru
v pejru??? od koho tu vránu máš?
Banditatom (Člen) 03.03.2011 15:38:59 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:To billy: nevím nevím ale u bečka rv.95 je typ motoru 712 u 97 je už 713 a tohle už ti na stk nesežerou...
joo tááákhle pán je protekční
já jsem rok běhal a psal do suzuki na stk na uřady než mě přišel jeden pojebanej papír ze suzuki....
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2011 15:39:10 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
jenže to by tvoje matinka nesměla dělat na městskym ouřadě a nesměla by mít všude známý....to sice máš pravdu,ale já už tu motorku takhle koupil to řešili v Pejru
v pejru??? od koho tu vránu máš?
ten člověk už nežije ale jinak je od Kašpárka z Humplu
Banditatom psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
no to nevim..já to přepsaný mám a myslim,že rok s tim po úřadech neběhalijenže to by tvoje matinka nesměla dělat na městskym ouřadě a nesměla by mít všude známý....
joo tááákhle pán je protekční
já jsem rok běhal a psal do suzuki na stk na uřady než mě přišel jeden pojebanej papír ze suzuki....
he ty woe, to mi připomíná řešení neřešitelného zápisu v tp mýho auta ani francouzský koňové to nevyzvěděli nakonec mě to stálo 1200 + spoustu starostí mému zaúkolovanému okolí
Stránky: 1