Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 04.02.2011 11:51:16 Offline |
Re: ...rossoj na věnec k poslední cestě :-(
To kelly: jsi mi chyběl
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kelly01 psal:No jo, pomaloučku se dávám dohromady a stavím na vlastní nohy, u nás študáků - vaší budoucnosti, to jde pomalu
Kelly ,kdybys byl "emo" a "empa" ,tož si budu myslet že to nejsi ty a sebral ti někdo profil
A jinak jak to de dědku.
Doufám že se zas nezabanuješ ,sám sobě
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Ondrášovi jsem poslal vysvědčení aby viděl jak si vedl
Teď jdu na klasiku fitko/solárko/nějaký ten drink
No, a zítra nasazuji tzv. "kojaksra" bo na sociálně stravě se u mne projevil symptom
afrických dítek a vypadám jak husky říznutej dredem
God Save The Queen!
Kelly01 psal:
No, a zítra nasazuji tzv. "kojaksra" bo na sociálně stravě se u mne projevil symptom
afrických dítek a vypadám jak husky říznutej dredem
Takže začínáš mít podobu normálního jedince
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kelly01 psal:
A pěkný měl.
Jen to právo... Ale to si do konce roku vylepšíš, že jo...
Jinak já měl takový naposled asi ve 3. třídě.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 05.02.2011 10:53:01 Offline |
VikecB12 psal:Kelly01 psal:
afrických dítek a vypadám jak husky říznutej dredemTakže začínáš mít podobu normálního jedince
kelly jako šprt??
tak jo,kucí,pokecali jste. Ale minimálně mě a Palousovi tu někde schází odpověď na otázku: kde je ten zbytek peněz? Je to jen jednoduchá otázka... Existuje na ní stejně jednoduchá odpověď?
God Gave me Everything I want
VikecB12 psal:Neprolilo se to náhodou hrdlem v USB loni?....Se to nějak takhle plánovalo tuším...
...neřek bych...tác kořalek na Rosse sem platil já a pag sme jich dali pár na baru s Fidem, ale taky za svý...tagže ne...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 05.02.2011 15:17:34 Offline |
...furt přemýšlím proč to je jako tak důležité???
Banditatom psal:...furt přemýšlím proč to je jako tak důležité???
Že by "to" znamenalo respekt,slušnost,poctivost...?
Všichni,co dali,to brali i jako důkaz příslušnosti k určitý zájmový skupině.
Nejsme Motorkáři.cz.
(když jsem vloni kupoval od Michala DK Bandita,stačila mi jen jeho přítomnost zde -a věk- k tomu,abych mu poslal 60.000 Kč na účet bez toho,že bych kdy viděl naživo jeho nebo motorku)
Nerad bych si spojoval vzpomínku na Rosse s "vypařenejma" penězma.
Omlouvám se za slohové cvičení. Zároveň slibuju,že to byl můj poslední příspěvek do tohoto vlákna.
God Gave me Everything I want
Banditatom (Člen) 05.02.2011 17:04:51 Offline |
jaryn psal:Banditatom psal:...furt přemýšlím proč to je jako tak důležité???
Nejsme Motorkáři.cz.
(když jsem vloni kupoval od Michala DK Bandita,stačila mi jen jeho přítomnost zde -a věk- k tomu,abych mu poslal 60.000 Kč na účet bez toho,že bych kdy viděl naživo jeho nebo motorku)
Omlouvám se za slohové cvičení. Zároveň slibuju,že to byl můj poslední příspěvek do tohoto vlákna.
....právě ty tři první slova myslím vystihují vše nemyslím si, že by někdo s místních se obohatil na ukor někoho a kor když se jedná o takovou záležitost proto si myslím, že se ty peníze utratily jak se utratit měli a připadá mě docelá smutné při vzpomínce na Rosse řešit nějaký peníze...
Kdyby se mi něco stalo, prosím nic nevybírat, neřešit, nechat ať si s tím stát poradí a s popelem ať třeba hnojí
Něco jiného jestli přežiji, budu na vozíku a nedostanu se k svý 45.ACP, pak prosím přispět na pleny, nebo je rovnou položit k vozíku
Jo a pokud budu slintající debil, nechci ani pleny, bo mi to bude fuk
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 05.02.2011 17:29:34 Offline |
Kelly01 psal:Kdyby se mi něco stalo, prosím nic nevybírat, neřešit, nechat ať si s tím stát poradí a s popelem ať třeba hnojí
Něco jiného jestli přežiji, budu na vozíku a nedostanu se k svý 45.ACP, pak prosím přispět na pleny, nebo je rovnou položit k vozíku
houno do přesýpacích hodin pujdeš ještě by ses flákal na hnojí
Kelly01 psal:Kdyby se mi něco stalo, prosím nic nevybírat, neřešit, nechat ať si s tím stát poradí a s popelem ať třeba hnojí
mám ve stodole gramofón,je teda tvůj
Jebat motorky :-)
inkvizitorr (Administrator) 06.02.2011 10:14:24 Offline |
bery psal:osiris psal:furatoj: senilníš sráči, myslel jsem, že v případě slintajícího magora chceš zastřelit
stárne blíží se to bojí se toho
wogo jeký to je už si zkusil ve svý hárdkórdžísce, teď si ještě zaslintá a bude jak za mlada
doba je temná...
Banditatom psal:jaryn psal:Banditatom psal:...furt přemýšlím proč to je jako tak důležité???
Nejsme Motorkáři.cz.
Omlouvám se za slohové cvičení. Zároveň slibuju,že to byl můj poslední příspěvek do tohoto vlákna.....právě ty tři první slova myslím vystihují vše nemyslím si, že by někdo s místních se obohatil na ukor někoho a kor když se jedná o takovou záležitost proto si myslím, že se ty peníze utratily jak se utratit měli a připadá mě docelá smutné při vzpomínce na Rosse řešit nějaký peníze...
Tos napsal pěkně apropó nejsi to právě ty,který ještě některým dlužíš (myslím že je to snad už dva-tři roky) bečku piva???
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 26.02.2011 19:52:32 Offline |
VYKUŘ MI psal:ještě že k vám vy kurvy zlodějské nepatřím ......VY MOTORKÁŘSKÉ KURVY PO SMRTI DOKÁŽETE OČOROVAT I SVÉHO MRTVÉHO KOLEGU .......PÁJA
ty jseš tak krásně vymazanej v tý svý makovici
Banditatom psal:VYKUŘ MI psal:ještě že k vám vy kurvy zlodějské nepatřím ......VY MOTORKÁŘSKÉ KURVY PO SMRTI DOKÁŽETE OČOROVAT I SVÉHO MRTVÉHO KOLEGU .......PÁJA
NA 5STRANÁCH ŘEŠÍTE KDE JSOU PRACHY ........A TEN ZMRD CO JE VYBÍRAL DRŽÍ PIČU ........TAK KDE MÁTE NĚJAKÉ VYUČTOVÁNÍ NEJSTE VY MOTORODINA
VYKUŘ MI psal:Banditatom psal:VYKUŘ MI psal:ještě že k vám vy kurvy zlodějské nepatřím ......VY MOTORKÁŘSKÉ KURVY PO SMRTI DOKÁŽETE OČOROVAT I SVÉHO MRTVÉHO KOLEGU .......PÁJA
NA 5STRANÁCH ŘEŠÍTE KDE JSOU PRACHY ........A TEN ZMRD CO JE VYBÍRAL DRŽÍ PIČU ........TAK KDE MÁTE NĚJAKÉ VYUČTOVÁNÍ NEJSTE VY MOTORODINA
ty jsi peníze neposlal, tak co se do toho motáš?
tobě to může být šumák...
nicola.foxx (Člen) 27.02.2011 11:23:20 Offline |
Kaslete na nej na chudacka. Si ani neumim predstavit jak velkej ma komplex menecenosti, ze si musi takhle pomahat. Otazka je, jestli bysme nemeli bejt vuci nemu vic tolerantni a slozit se mu na doktora
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Kaslete na nej na chudacka. Si ani neumim predstavit jak velkej ma komplex menecenosti, ze si musi takhle pomahat. Otazka je, jestli bysme nemeli bejt vuci nemu vic tolerantni a slozit se mu na doktora
co to bylo za dementa napíše pár trapnejch a urážlivejch vět a de do prdele ... jo těch 30 kč obětuju
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
inkvizitorr (Administrator) 27.02.2011 11:29:18 Offline |
nicola.foxx psal:Kaslete na nej na chudacka. Si ani neumim predstavit jak velkej ma komplex menecenosti, ze si musi takhle pomahat. Otazka je, jestli bysme nemeli bejt vuci nemu vic tolerantni a slozit se mu na doktora
polákovi??? a co mu nasrat???
doba je temná...
nicola.foxx (Člen) 27.02.2011 11:34:48 Offline |
libac22 psal:co to bylo za dementa napíše pár trapnejch a urážlivejch vět a de do prdele ... jo těch 30 kč obětuju
To je tady nas mistni chudinka (teda vlastne virtualni drsnak). jinde mu to uz asi nezerou a tady na nej jeste zareagujem a jemu dela dobre, ze se s nim aspon nekdo bavi.
To vis, mel tezky detstvi. Tata ho mlatil, matku nezajimal, strejda ho znasilnoval, deda ho tyral a vlastni pes mu v noci chodil chcat a srat do postele, kdyz tam hajal.
To by byl pak postizenej asi kazdej a trpel nejakym komplexem a myslel si, ze kdyz bude na internetu psat nesmysly, tak si ho lidi zacnou vic vsimat.
Dyt von je tak hloupej, ze by si s nim nehrali ani cikani, arabove a rusaci.
V podstate kazda znama vulgarita a zvireci nadavka se na nej neda pouzit, protoze je to urazka vsech pouzitej nadavek.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:libac22 psal:co to bylo za dementa napíše pár trapnejch a urážlivejch vět a de do prdele ... jo těch 30 kč obětuju
To je tady nas mistni chudinka (teda vlastne virtualni drsnak). jinde mu to uz asi nezerou a tady na nej jeste zareagujem a jemu dela dobre, ze se s nim aspon nekdo bavi.
To vis, mel tezky detstvi. Tata ho mlatil, matku nezajimal, strejda ho znasilnoval, deda ho tyral a vlastni pes mu v noci chodil chcat a srat do postele, kdyz tam hajal.
To by byl pak postizenej asi kazdej a trpel nejakym komplexem a myslel si, ze kdyz bude na internetu psat nesmysly, tak si ho lidi zacnou vic vsimat.
Dyt von je tak hloupej, ze by si s nim nehrali ani cikani, arabove a rusaci.
V podstate kazda znama vulgarita a zvireci nadavka se na nej neda pouzit, protoze je to urazka vsech pouzitej nadavek.
dycky se najde nějakej idiot , dík za vysvětlení
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
VYKUŘ MI psal:ještě že k vám vy kurvy zlodějské nepatřím ......VY MOTORKÁŘSKÉ KURVY PO SMRTI DOKÁŽETE OČOROVAT I SVÉHO MRTVÉHO KOLEGU .......PÁJA
A já už myslel, že jsi na nás zanevřel.
inkvizitorr (Administrator) 27.02.2011 22:21:24 Offline |
cinkněte někdo už tomu dvořáčkoj ať to tady nějak vyúčtuje a zbylý prachy pošle do banditknajpy a uděláme tam pořádnej mejdan
doba je temná...
inkvizitorr psal:cinkněte někdo už tomu dvořáčkoj ať to tady nějak vyúčtuje a zbylý prachy pošle do banditknajpy a uděláme tam pořádnej mejdan
...a jak k tomu příjde brno, vole
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator) 27.02.2011 22:28:24 Offline |
osiris psal:...a jak k tomu příjde brno, vole
tak ať někdo udělá mejdan v brně, mě je to fuck, přijedu klidně tam jezdí tam pendolíno? tim bych se jako rát sves
doba je temná...
inkvizitorr psal:osiris psal:...a jak k tomu příjde brno, vole
tak ať někdo udělá mejdan v brně, mě je to fuck, přijedu klidně tam jezdí tam pendolíno? tim bych se jako rát sves
...ne, ale lítá tam z klecan andula
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Aby bylo jasno: Dost lidí odsud na mě má telefon, já ho netajím, tak zanechte domněnek a PTEJTE SE OSOBNĚ!!!. Bohužel sem nelezu zase tak často, v zimě nemám moc čas blábolit o nách.
Prachy co zbyly jsou u mě (a zbylo dost). Chlastačka za ně neproběhla, protože na pozvanou akci (pozvánka od pozůstalých okolo jeho narozenin) nikdo nechtěl jet, bo byla jiná bandit akce. Omluvil jsem nás přes spol. kamaráda.
Prachy ležej u mě na účtu. Bylo to takto domluveno s některými z vás. Má-li někdo zájem je držet na svým účtu přehraju mu je i s vyúčtováním, které mám. Plesknout sem vyúčtování mi bylo z piety přímo zakázáno.
Ale doba jedál a atk budiž: Vybralo se 16.860,- Kč. Za to se pořídil věnec a pomníček, nic dalšího do toho nepočítám. Svíčku k pomníčku či na hřbitov si koupím za svý.
Hlavně jestli ti co tu nejvíc melou se najedno z těch míst byli alespoň jednou podívat. Já celkem pravidelně. A je nás zaplaťbůh asi dost.
Na tomto místě poprosím, aby jste u pomníčku nechávali bordel (vyhořelý svíčky a pod.).
Autobus je taky Suzuki... .
Tož jsi to vysvětlil jak to je ,co dál bude zas asik na 5 stránek fora ale nějak to dopadne.
Taky mě docela mrzelo že na tu volympijádu do Želetic nikdo nedojel.
A výstup jednoho vymaštěnýho tukana tady na foru řešit nebudu.
Jenom poslední asik myslels že tam mají nenechávat bordel
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
...Míro klid, nám co tě uš ňákou dobu známe bylo naprosto jasný, že se u tebe nemusíme bát žádný levý, nejvíc řvou ty co tě neznaj, Rosse neznali a ani nepřispívali, tagže si s toho nedělej hlavu...a aš bude příležitost, tag to na Rosťovu památku prolejem a fertig...
Kelly01 psal:Miro, pravdu díš
Kam ti mám poslat číslo účtu
Ross si vždycky přál abych dostudoval
A myslím že s tím budou všichni souhlasit
...táhni si připravit tašku na zejtra, ať nezapomeneš kružítko a nemusíš voptahovat pjetikorunu ...a mazej spát, ať ráno nezaspíš, pacholku
Filous psal:Kelly01 psal:Miro, pravdu díš
A myslím že s tím budou všichni souhlasit...táhni si připravit tašku na zejtra, ať nezapomeneš kružítko a nemusíš voptahovat pjetikorunu ...a mazej spát, ať ráno nezaspíš, pacholku
eště smu zapomněl napsat ať si nezapomene natáhnout ingous do péraikdyš v jeho letech mu bude péro asi uš nahofno
Jebat motorky :-)
Filous psal:...Míro klid, nám co tě uš ňákou dobu známe bylo naprosto jasný, že se u tebe nemusíme bát žádný levý, nejvíc řvou ty co tě neznaj, Rosse neznali a ani nepřispívali, tagže si s toho nedělej hlavu...a aš bude příležitost, tag to na Rosťovu památku prolejem a fertig...
..no tak nějak to bude.
bla...blabla...!
Kelly01 psal:Miro, pravdu díš
A myslím že s tím budou všichni souhlasit
Jenže ty nedostuduješ ani za 2 mega, panáčku... . Bys je promr..l... . A "h" další písmenko není... .
Autobus je taky Suzuki... .
PALOUS psal:eště smu zapomněl napsat ať si nezapomene natáhnout ingous do péraikdyš v jeho letech mu bude péro asi uš nahofno
Tuhle se mi chlubil, že za tak hezký vysvědčení dostal od paní učitelky odměnu...
http://www.fantasyobchod.cz/kalamar-lebka-p-3492.html
Že prej jako je motorkář, tak s lebkou.
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2011 12:46:41 Offline |
Ondráš psal:PALOUS psal:eště smu zapomněl napsat ať si nezapomene natáhnout ingous do péraikdyš v jeho letech mu bude péro asi uš nahofno
Tuhle se mi chlubil, že za tak hezký vysvědčení dostal od paní učitelky odměnu...
Že prej jako je motorkář, tak s lebkou.
a vod rodičů kšiltofku ,ne ? ....taky s lebkou ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 04.03.2011 13:16:54 Offline |
hlemejzd999 psal:Ondráš psal:PALOUS psal:eště smu zapomněl napsat ať si nezapomene natáhnout ingous do péraikdyš v jeho letech mu bude péro asi uš nahofno
Že prej jako je motorkář, tak s lebkou.a vod rodičů kšiltofku ,ne ? ....taky s lebkou ?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … brigad.jpg
pjekná šiltovka kde se to dá sehnat
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Ondráš psal:
Že prej jako je motorkář, tak s lebkou.a vod rodičů kšiltofku ,ne ? ....taky s lebkou ?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … brigad.jpgpjekná šiltovka kde se to dá sehnat
Dyt uz si to neska nemuzes ani nasadit na palici
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 04.03.2011 16:44:28 Offline |
mr.BSE psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:
a vod rodičů kšiltofku ,ne ? ....taky s lebkou ?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … brigad.jpgpjekná šiltovka kde se to dá sehnat
...ta doba se vráti mein freund
Banditatom psal:mr.BSE psal:Banditatom psal:
pjekná šiltovka kde se to dá sehnatDyt uz si to neska nemuzes ani nasadit na palici
To doufam a vsichni tady ti cerni a bila mensina a mekacenka pujdou nosem napred
Banditatom psal:mr.BSE psal:Banditatom psal:pjekná šiltovka kde se to dá sehnat
... ach, jak krásná to představa
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Tak co je tu novýho, v pondělí se mi zastřelil kámoš, v úterý jsem ho uklízel bo vám ho ty kurvy z pohřební služby nechaly část po celým koberci, tak by se mi ta čepička hodila a šel bych jim to nejraději hodit stylově do zátylku taky
Takže takhle my si tady na Moravě žijem při čekání na sezónu
God Save The Queen!
hlemejzd999 (Člen) 05.03.2011 14:16:44 Offline |
Kelly01 psal:Tak co je tu novýho, v pondělí se mi zastřelil kámoš, v úterý jsem ho uklízel bo vám ho ty kurvy z pohřební služby nechaly část po celým koberci, tak by se mi ta čepička hodila a šel bych jim to nejraději hodit stylově do zátylku taky
a kurva ....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Kelly01 psal:Tak co je tu novýho, v pondělí se mi zastřelil kámoš, v úterý jsem ho uklízel bo vám ho ty kurvy z pohřební služby nechaly část po celým koberci, tak by se mi ta čepička hodila a šel bych jim to nejraději hodit stylově do zátylku taky
Dědku,tos měl teda zážitek na piču...
Tohle jsem taky absolvoval,když si to nechal projít hlavou extchán..
Havrani ho zmrdi jen zvedli,hodili do penálu a odjeli.. Tři hodiny jsem
drhnul betonovou podlahu,než ta skvrna zmizela..
Člověk zmákne spoustu věcí,když musí,co??
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 06.03.2011 16:03:50 Offline |
když si někdo prožene kulku hlavou nadělá bordel, ale když si nějakej pošuk hopne pod vlak kdo to má pak zbírat
karlos100 psal:není to nic pěknýho,nakládat tyhle zbytky lopatkou....
no,já ti byl přitom spíš naštvanej než smutnej..
fakt mi nasral,že to takhle utnul a svoje problémy
přehodil na druhý..
Člověče to máme asi všichni stejný. Mě taky nasral kamarád kterej se zastřelil, že v tom nechal svoji ženu s dvěma malejma děckama samotnou. Trochu sobecké, nemyslíš?