Nejsi přihlášen
Re: Samomazání na B6
nevim jak tobě, ale mě scott na vyšší stupeň jak číslo 2 vyloženě chčije a maže jak kráva. Mám to teď na jedničce a řetěz je pěkně mastnej tak akorát
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Tak sem se na to díval, Scottoiler vypada zapojený správně, tak nevím kde je chyba... asi slaby tlak nebo co... neni možné, že bych měl mít třeba uplně zacpaný "oddech" , který vede z plnící záslepky? Teď to vypadá, že by skrz něj mohl proudit vzduch
viz. obrázek
http://www.sensormet.cz/index.php?Title … AD%29&
Spidermila (Člen) 20.04.2007 13:24:02 Offline |
kolik vás ta sranda stála?
Filous psal:Candyman psal:jerry: prispevky tohodle typu jsou nejuzitnejsi, fakt...
...esi seš nervózní, tag si máčej přirození ve vlažný vodě ...co bys chtěl, dyk je pátek
Covece nasrali me v praci, tak sem se nechal inspirovat a je to fajn...jen musis vychytat teplotu vody A taky to mam z toho lavoru daleko ke klavesnici
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Vodkrej na tý nádržce tu díru na plnění, nasaď hadici od flašky z olejem do tý díry, nastav na plno, a rvi to tam z tý lahve tak dlouho dokud ti to nezačne na konci u řetězu kapat a nebudou tam žádný bubliny. Zkontroluj si taky, esli nemáš někde přeloženou hadičku, hlavně tu od přetlaku.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Stránky: 1