Nejsi přihlášen
...sčítání lidu 2011
...nevím jestli je to k něčemu, přišlo mi to mejlem
"Blíží se Sčítání lidu 2011, my motorkáři, nebo fanoušci motorek, dejme o sobě vědět, že jsme tady a nejsme malá komunita. Proto do kolonky "náboženství" vepišme při sčítání "motorkář". Pokud nás bude dost, budeme se zjevovat ve statistikách příštích 10 let."
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...sčítání lidu 2011
na dfensu jsem cetl zajimavej clanek, jak vyplnit ty dotazniky tak, abysme zmenili celou statistiku. Je to docela zajimavy. Jsem zvedavej, kolik lidi se toho chytne a co jim to pak vyhodi za cisla. Zakladem je vyplnovat veci "pravdive" tak, aby nepoznali, ze si nekdo dela srandu.
Tam, ze tam napiseme "motorkar" kvuli nam asi nezalozi kolonku noveho nabozenstvi, ale spis to prejdou bez povsimnuti. Je treba, aby toto jakoze nabozenstvi bylo registrovany (jakoze nekde uvedeny jako oficialni)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Tam, ze tam napiseme "motorkar" kvuli nam asi nezalozi kolonku noveho nabozenstvi, ale spis to prejdou bez povsimnuti. Je treba, aby toto jakoze nabozenstvi bylo registrovany (jakoze nekde uvedeny jako oficialni)
Tak šéf bude Kelly, páč po těch kreších co měl si myslím, že je nesmrtelnej, což je pro náboženského vůdce podstatná výhoda.
Kdo by o to měl zájem http://www.mkcr.cz/scripts/detail.php?id=372
Ale jinak si myslím to co píše Loser. Není to registrovaná církev, tak to bude znamenat to samé, jako bys to nechal prázdné.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Loser psal:Tam, ze tam napiseme "motorkar" kvuli nam asi nezalozi kolonku noveho nabozenstvi, ale spis to prejdou bez povsimnuti. Je treba, aby toto jakoze nabozenstvi bylo registrovany (jakoze nekde uvedeny jako oficialni)
Tak šéf bude Kelly, páč po těch kreších co měl si myslím, že je nesmrtelnej, což je pro náboženského vůdce podstatná výhoda.
Kdo by o to měl zájem http://www.mkcr.cz/scripts/detail.php?id=372
Ale jinak si myslím to co píše Loser. Není to registrovaná církev, tak to bude znamenat to samé, jako bys to nechal prázdné.
vogo, je ti jasny, ze jsme ted Osiho tak trochu setreli? Bych rek, ze az se s nim potkame, budeme ve vlacku sedet na tech nejtvrdsich lavicich
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
osiris psal:...nevím jestli je to k něčemu, přišlo mi to mejlem
"Blíží se Sčítání lidu 2011, my motorkáři, nebo fanoušci motorek, dejme o sobě vědět, že jsme tady a nejsme malá komunita. Proto do kolonky "náboženství" vepišme při sčítání "motorkář". Pokud nás bude dost, budeme se zjevovat ve statistikách příštích 10 let."
tak jo, do kolonky náboženství vyplňuji, Bandit pičo !
Loser psal:na dfensu jsem cetl zajimavej clanek, jak vyplnit ty dotazniky tak, abysme zmenili celou statistiku. Je to docela zajimavy. Jsem zvedavej, kolik lidi se toho chytne a co jim to pak vyhodi za cisla. Zakladem je vyplnovat veci "pravdive" tak, aby nepoznali, ze si nekdo dela srandu.
Tam, ze tam napiseme "motorkar" kvuli nam asi nezalozi kolonku noveho nabozenstvi, ale spis to prejdou bez povsimnuti. Je treba, aby toto jakoze nabozenstvi bylo registrovany (jakoze nekde uvedeny jako oficialni)
...dočet jsem se opak:
"Údaj o náboženské víře vyplní každý podle svého rozhodnutí. Uvedení údaje není povinné. V případě uvedení registrované církve nebo náboženské společnosti zapište přesný nebo vhodně zkrácený název podle následujícího přehledu:
Církve a náboženské společnosti registrované k 28. 9. 2010 v ČR:
Apoštolská církev
Bratrská jednota baptistů
Buddhismus Diamantové cesty linie Karma Kagjü
Církev adventistů sedmého dne
Církev bratrská
Církev československá husitská
Církev Ježíše Krista Svatých posledních dnů v České republice
Církev Křesťanská společenství
Církev Nová naděje
Církev řeckokatolická
Církev římskokatolická
Církev Slovo života
Církev živého Boha
Česká hinduistická náboženská společnost
Českobratrská církev evangelická
Evangelická církev augsburského vyznání v České republice
Evangelická církev metodistická
Federace židovských obcí v České republice
Jednota bratrská
Křesťanské sbory
Luterská evangelická církev a. v. v České republice
Mezinárodní společnost pro vědomí Krišny, Hnutí Hare Krišna
Náboženská společnost českých unitářů
Náboženská společnost Svědkové Jehovovi
Novoapoštolská církev v ČR
Obec křesťanů v České republice
Pravoslavná církev v českých zemích
Ruská pravoslavná církev, podvorje patriarchy moskevského a celé Rusi v České republice
Slezská církev evangelická augsburského vyznání
Starokatolická církev v ČR
Ústředí muslimských obcí
Višva Nirmala Dharma
Pokud uvedete jinou církev, náboženskou společnost, vyznání nebo víru, zapište ji rovněž co nejpřesněji."
ps: ale je mi to zbyňďo fuk a ani nejsem zapálenej aktivista, jen jsem to předal dál, jak jsem psal v úvodu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1