Nejsi přihlášen
Motosalon vs. Motocykl 2011
Po loňském rozhodování zda na výstavu do Prahy či Brna, je tady volba jednodušší.
Obě výstavy jsou ve stejný čas v Praze.Po loňské pauze se vrací značky Suzuki
Veletrh proběhne ve dnech 3. až 6. března 2011 na výstavišti PVA v Praze Letňanech
Re: Motosalon vs. Motocykl 2011
dyby sa na to přethánění raděj vysrali, udělali jednu mega akci v Brně na výstavišti, gde sů obrofské prostory a přitom Brno je cca uprostřed a je dostupné z každej prdele po dálnicoj, tag by udělali líp.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 30.01.2011 13:04:28 Offline |
Koldan psal:dyby sa na to přethánění raděj vysrali, udělali jednu mega akci v Brně na výstavišti, gde sů obrofské prostory a přitom Brno je cca uprostřed a je dostupné z každej prdele po dálnicoj, tag by udělali líp.
no comento
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
huskyb12 psal:Koldan psal:...a přitom Brno je cca uprostřed ...
no ty pičo, to je zeměpravec :)))
ty trůbo, my tady na Moravje eště furt čítáme aj s braťjama Slovákama
a ináč i dyby ne, šak ty si z Práglu v Brně stejně rychlo jako ja z Hradišťa, nemluvě vo kuckách z Ostrafska, jag říkám, je to střed, vo tem žádná
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:huskyb12 psal:Koldan psal:...a přitom Brno je cca uprostřed ...
a ináč i dyby ne, šak ty si z Práglu v Brně stejně rychlo jako ja z Hradišťa, nemluvě vo kuckách z Ostrafska, jag říkám, je to střed, vo tem žádná
Tak vo tom žádná
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Koldan psal:huskyb12 psal:no ty pičo, to je zeměpravec :)))
a ináč i dyby ne, šak ty si z Práglu v Brně stejně rychlo jako ja z Hradišťa, nemluvě vo kuckách z Ostrafska, jag říkám, je to střed, vo tem žádnáTak vo tom žádná
Jistěěě ,vo tem žádná
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Koldan psal:dyby sa na to přethánění raděj vysrali, udělali jednu mega akci v Brně na výstavišti, gde sů obrofské prostory a přitom Brno je cca uprostřed a je dostupné z každej prdele po dálnicoj, tag by udělali líp.
No jistěěěěěěěěěěěě
GSX1250FA
Banditatom (Člen) 30.01.2011 21:12:19 Offline |
barynek psal:se z tej Ázie nepo
huš hajzle
snowflake600 (Člen) 31.01.2011 00:10:03 Offline |
huskyb12 psal:Koldan psal:...a přitom Brno je cca uprostřed ...
estli to čteš z mapy Brna, tag to máš pravdu, že je Brno uprostřed
NASA by se podle tebe měla řídit a to by do kosmu nelítala zatím jen nějaká Lajka, tivole
snowflake600 (Člen) 31.01.2011 00:17:34 Offline |
a mně je to jedno, na kerej perón mám jít :) voni mi ty vlaky jedou skoro v jeden čas, jeden z jednoho a druhej z druhýho, tak je mi to šumák...
Koldan psal:huskyb12 psal:Koldan psal:...a přitom Brno je cca uprostřed ...
a co my v evropě?
ty vole to už jsem dřív kolíně nad rýnem
Strýcfajtr !!!
Jedu se v pátek 4.3.2011 podívat do tejho Práglu na motorky. Beru auto a mám dva až tři volné fleky kdyby se chtěl někdo svést s námi. Benál rozpočítáme a bude nám dobře. Tak se ozvěte jihomoraváci kdo by se přidal.
GSX1250FA
hlemejzd999 (Člen) 25.02.2011 15:42:35 Offline |
mě je to u perdele,esli to bude v Brně ,nebo ve Praze ,páč uprostřed jsem já ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
My jedem mimo jiné s fíkem vlakem,akorát jsem zvědav, jestli tam v tom ohromném hlavním městě už mají spravené aspoň to nádraží?! Minule jak jsme tam byli,tak jsem nevěřil vlastním očím co tam byl za bordel
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:My jedem mimo jiné s fíkem vlakem,akorát jsem zvědav, jestli tam v tom ohromném hlavním městě už mají spravené aspoň to nádraží?! Minule jak jsme tam byli,tak jsem nevěřil vlastním očím co tam byl za bordel
ste si to rozmrdali, tak se nediv ...
myslíš, že pražci jezděj vlakem ? :)))
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 25.02.2011 18:00:25 Offline |
zřejmě oboje bude stát za to
inkvizitorr (Administrator) 25.02.2011 18:10:21 Offline |
stafte se v letňanech u mě na stánku
doba je temná...
zdenek 1 psal:My jedem mimo jiné s fíkem vlakem,akorát jsem zvědav, jestli tam v tom ohromném hlavním městě už mají spravené aspoň to nádraží?! Minule jak jsme tam byli,tak jsem nevěřil vlastním očím co tam byl za bordel
hlavák už funguje jak má... už to vypadá i jako nádraží
Život je boj-mašina je nej!!!
inkvizitorr (Administrator) 25.02.2011 19:51:13 Offline |
Kožak psal:a budeš tam mět kafe jako Štěpán ...za dara ?
kafe asik ne, ale buďto rum nebo točená plzínka pro víajpíčka určitě bude
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 25.02.2011 19:57:09 Offline |
inkvizitorr psal:Kožak psal:a budeš tam mět kafe jako Štěpán ...za dara ?
kafe asik ne, ale buďto rum nebo točená plzínka pro víajpíčka určitě bude
tak na výstavu bych se nejradši vysral, ale tohle bych zvážit měl.... jenže určitě nejsu vip...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr (Administrator) 25.02.2011 19:59:41 Offline |
Progear 650 psal:tak na výstavu bych se nejradši vysral, ale tohle bych zvážit měl.... jenže určitě nejsu vip...
tak zas si můžeš koupit venku vlastní pívo a přijít si na stánek aspoň ťuknout, né
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 25.02.2011 20:15:13 Offline |
inkvizitorr psal:Progear 650 psal:tak na výstavu bych se nejradši vysral, ale tohle bych zvážit měl.... jenže určitě nejsu vip...
tak zas si můžeš koupit venku vlastní pívo a přijít si na stánek aspoň ťuknout, né
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
zzzmrzlinar (Člen) 26.02.2011 00:35:41 Offline |
v teydnu jsem nedostal volno, tak se holt budu tlačit v sobotu, no ale vono to už asi s tím tlačení nebude tak horký.
Začnuv Letňanech a když to tam bude stát za hovno tak se pojedu podívat eště do Holešojc, tam to bude stát za dvě.
Martin B12 (Člen) 26.02.2011 05:48:23 Offline |
inkvizitorr psal:stafte se v letňanech u mě na stánku
si piš
street triple picco
inkvizitorr psal:stafte se v letňanech u mě na stánku
Bude zase jako loni 5litrový kanystříček? Kolega co byl minule semnou jak to viděl s čeho nám to naléváš,tak myslel že si děláš prdel a pak ještě celou sezónu to každému vykládal co tam zažil Marne,nemá bandita....
když to jede,je to OK
hlemejzd999 (Člen) 26.02.2011 15:39:09 Offline |
v sobotu se prijedu kouknout do tech Letňan
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Kukii psal:zdenek 1 psal:My jedem mimo jiné s fíkem vlakem,akorát jsem zvědav, jestli tam v tom ohromném hlavním městě už mají spravené aspoň to nádraží?! Minule jak jsme tam byli,tak jsem nevěřil vlastním očím co tam byl za bordel
hlavák už funguje jak má... už to vypadá i jako nádraží
Tak to je dobře,aspoň něco tam funguje,když uš ta vláda stojí za
když to jede,je to OK
to bych se z toho posral.Jedna akce v Letňanech a druhá v Holešovicích...
Příští rok by to mohlo bejt na třech místech v Praze .... by si člověk musel koupit tři lístky a platit třikrát vstupné....
jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
nicola.foxx (Člen) 27.02.2011 11:55:36 Offline |
Volba je jasna. Vsechno co se kona na holesovickym vystavisti pot reziji Kockovic famílije, stoji za hovno. Jedinej clovek kterymu se tam muze libit, bude paja, protoze vzadu za vystavou bude retizkovej kolotoc.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stavim se v letňanech, loni stály holešovice za vyližprdel, byl to tam samej trhovec :)
to: inkviz - neměl by si pro mě nějakou pičolepku? Slevu nechci zadarmo.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
inkvizitorr (Administrator) 27.02.2011 16:42:28 Offline |
PFremer psal:Stavim se v letňanech, loni stály holešovice za vyližprdel, byl to tam samej trhovec :)
to: inkviz - neměl by si pro mě nějakou pičolepku? Slevu nechci zadarmo.
má je u sebe xjelen, tak jestli se staví a nechá je tam, rád přeám ovšem doufal sem, že přídete hlavně na rum
doba je temná...
inkvizitorr psal:PFremer psal:Stavim se v letňanech, loni stály holešovice za vyližprdel, byl to tam samej trhovec :)
to: inkviz - neměl by si pro mě nějakou pičolepku? Slevu nechci zadarmo.má je u sebe xjelen, tak jestli se staví a nechá je tam, rád přeám ovšem doufal sem, že přídete hlavně na rum
doprdele včera jsem se kodrcal z Liberce moh sem to u tebe nechat, mě to nenapadlo
ale hovada krušnohorský mermomocí chtěj jet na hentén veletrh, tak uvidim jestli se nechám přemluvit, v nejhorším je tam vezmou
Strýcfajtr !!!
kojaksro psal:.....helejte Krušnohorcí.....co v sobotu na výstavu a pak do Klubu. Tam přespíte a ráno dom
to platí enem pro krušnohorci nebo i pro bejvalý? Já že bych se odmluvil tady smístníma plzenácíma... dlouho jsem nebyl za kulturou... i když naposled ... nerad bych to s tou kulturností přehnal
Bandit 4EVER!!!
nicola.foxx psal:Volba je jasna. Vsechno co se kona na holesovickym vystavisti pot reziji Kockovic famílije, stoji za hovno. Jedinej clovek kterymu se tam muze libit, bude paja, protoze vzadu za vystavou bude retizkovej kolotoc.
z důvodu mrazů je matěj posunutej :)
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2011 07:28:47 Offline |
xrohy psal:kojaksro psal:.....helejte Krušnohorcí.....co v sobotu na výstavu a pak do Klubu. Tam přespíte a ráno dom
Vogo Kojaku my jedem f pátek......
to se možná potkáme...taky se tam jdeme kouknout v pátek.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen psal:inkvizitorr psal:PFremer psal:Stavim se v letňanech, loni stály holešovice za vyližprdel, byl to tam samej trhovec :)
to: inkviz - neměl by si pro mě nějakou pičolepku? Slevu nechci zadarmo.má je u sebe xjelen, tak jestli se staví a nechá je tam, rád přeám ovšem doufal sem, že přídete hlavně na rum
doprdele včera jsem se kodrcal z Liberce moh sem to u tebe nechat, mě to nenapadlo
ale hovada krušnohorský mermomocí chtěj jet na hentén veletrh, tak uvidim jestli se nechám přemluvit, v nejhorším je tam vezmou
ses mel ozvat,jsme mohli dat pifko.to je skoda.
kojaksro psal:.....helejte Krušnohorcí.....co v sobotu na výstavu a pak do Klubu. Tam přespíte a ráno dom
Hej Štěpy dojeď v pátek,sejde me se u inkvize ,roba by chtěla s tebou mluvit že prý jsi ji loni na Pisaku slíbil nějaké gumy zadara (má už sjeté) kurva ale zrovna mě napadá,jaké jsi měl vlastně na mysli???
když to jede,je to OK
hele, krusnohorci, kdyby se vam chtelo jit v patek na pifo, tak dejte vedit. Rad s vama zajdu. (priletim teda az v 5 vecer - abyste s tim teda jako pocitali a nezmrdali se driv nez ja si sesty pivo )
Kdybyste potrebovali nocleh, tak hotel u losera je vam k dispozici. Se tam jiste nejak poskladame - 3 az 4 lidi nejni zadnej trabl
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
inkvizitorr (Administrator) 01.03.2011 16:42:13 Offline |
jenom pro info, budem v hale č.1 (to je ta větší a dlouhá jak je hd, ktm a yamaha) úúúúplně až na konci hned vedle historickejch bajkůch kanďák s rumem už je ready
doba je temná...
inkvizitorr psal:jenom pro info, budem v hale č.1 (to je ta větší a dlouhá jak je hd, ktm a yamaha) úúúúplně až na konci hned vedle historickejch bajkůch kanďák s rumem už je ready
Tak to my se zase stavíme a pěkně pozdravíme jak se patří,a nahlas....
když to jede,je to OK
inkvizitorr psal:jenom pro info, budem v hale č.1 (to je ta větší a dlouhá jak je hd, ktm a yamaha) úúúúplně až na konci hned vedle historickejch bajkůch kanďák s rumem už je ready
urcite prijdem pozdravit
inkvizitorr (Administrator) 01.03.2011 19:10:40 Offline |
zdenek 1 psal:Tak to my se zase stavíme a pěkně pozdravíme jak se patří,a nahlas....
tak
doba je temná...
Loser: sice se chceme zastavit v pičoknajpě,ale na kalbu to nejni..
Jelen musí k večeru domů a já jdu v sobotu do háku.. Ale neni všem
dnum konec,určitě někdy zakalíme
Kasym: se sčuchnem u Inkvize a pičorumu
...a bude hůř!
Honzik8719 (Člen) 01.03.2011 21:38:47 Offline |
ci fix taky bych přišel pozdravit,ale vystavuju nějaký číňany v Holešovicích jako brigošku,holt prachy sou potřeba
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 02.03.2011 07:28:41 Offline |
karlos100 psal:Loser: sice se chceme zastavit v pičoknajpě,ale na kalbu to nejni..
Jelen musí k večeru domů a já jdu v sobotu do háku.. Ale neni všem
dnum konec,určitě někdy zakalíme
Kasym: se sčuchnem u Inkvize a pičorumu
OK
Jak je to s výstavou v Letňanech? Mám čas tam zajít akorát zejtra, tj 3.1. - první den výstavy. Je to tam už všechno nachystaný? Nerad bych tam šel jen na půlku výstavy...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Jak je to s výstavou v Letňanech? Mám čas tam zajít akorát zejtra, tj 3.1. - první den výstavy. Je to tam už všechno nachystaný? Nerad bych tam šel jen na půlku výstavy...
Já beru zejtra synka sebou. Ale pro veřejnost je to otevřený až od 11.hodin.
God Gave me Everything I want
jaryn psal:Inženýrek psal:Jak je to s výstavou v Letňanech? Mám čas tam zajít akorát zejtra, tj 3.1. - první den výstavy. Je to tam už všechno nachystaný? Nerad bych tam šel jen na půlku výstavy...
Já beru zejtra synka sebou. Ale pro veřejnost je to otevřený až od 11.hodin.
To píšou v ČMN tady je něco jinýho http://www.bvv.cz/i2000/Akce/b-msalon.n … &NAV=1
inkvizitorr (Administrator) 02.03.2011 20:32:50 Offline |
snowflake600 (Člen) 02.03.2011 21:00:05 Offline |
u nás rozhodnuto, dáme vobě!!!
jedem zejtra ráno, tak pak poreferuju :)
inkvizitorr psal:stánek už je skoro nachystanej, kanystr s rumem načatej, doražte všicí
hala1 úplně až vzadu vedle plochodrážek a bohmerlandů
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … stanek.jpg
hele ten duc je nikotýnovo? jinak ta hondice je nářez bude to někdo jezdit s náma?
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr psal:stánek už je skoro nachystanej, kanystr s rumem načatej, doražte všicí
...co letáčky? budu v sobotu rozdávát? a mikrofon, mikrofon máš
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen) 02.03.2011 21:12:07 Offline |
no v pátek nás čekej
inkvizitorr (Administrator) 02.03.2011 22:27:29 Offline |
XJelen psal:jinak ta hondice je nářez bude to někdo jezdit s náma?
tahle hondice jezdí hořice, takže s námi asi ne, ale její pilot s námi stráví všechny podniky v sedle okruhový daytony no a budete mu moct fandit ve firemních barvách racetracku v mistráku i v přírodních okruzích
doba je temná...
nicola.foxx (Člen) 03.03.2011 08:45:01 Offline |
Jen at tu AUGUSTU necha vpredu. Je to pjeknej stroj
DanB6 psal:Čau chlapi,stavim se u vás v neděli,chci se zeptat jestli by bylo možno tam sehnat pičolepku a nášivku BANDIT PIČO.Nevim kdo ten Bandit krám provozuje,ale kdyby náhodou tam byl...
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:DanB6 psal:Čau chlapi,stavim se u vás v neděli,chci se zeptat jestli by bylo možno tam sehnat pičolepku a nášivku BANDIT PIČO.Nevim kdo ten Bandit krám provozuje,ale kdyby náhodou tam byl...
Dík já vím o tom i-obchodu,ale myslel sem,že bych si to vyzvedl osobně na výstavě.
BORN TO BE WILD!
inkvizitorr psal:Progear 650 psal:tak na výstavu bych se nejradši vysral, ale tohle bych zvážit měl.... jenže určitě nejsu vip...
Tys nepochopil,že se chtěl pozvat?
Jebat motorky :-)
nicola.foxx (Člen) 04.03.2011 12:00:56 Offline |
DanB6 psal:Loser psal:DanB6 psal:Čau chlapi,stavim se u vás v neděli,chci se zeptat jestli by bylo možno tam sehnat pičolepku a nášivku BANDIT PIČO.Nevim kdo ten Bandit krám provozuje,ale kdyby náhodou tam byl...
Dík já vím o tom i-obchodu,ale myslel sem,že bych si to vyzvedl osobně na výstavě.
Tak to sis vspomel pozde. Ten co ma nasifky, tam byl fcera.
hele na motorkarich je totok
http://www.motorkari.cz/clanky/moto-nov … 17978.html
a abych vam to zjednodusil
http://www.motorkari.cz/clanky/moto-nov … 17978.html
zvlaste elegantni puncochace na pekne nozicce
TAK HLASUJTE!!!!!!!!!
MOTO KOZZI GRISO
Stránky: 1