Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Help!

Lihy (Člen)
20.04.2007 18:30:50

Help!

Pojeďte se mnou někdo zejtra na celodenní (den začíná kolem 11 :) ) výlet .....jedno kam, jen pryč z domu....sestra zorganizovala narozeninovou párty pro malýho kofolu (1rok) a pozvala svoje kamarádky taktéž s miminama........musim pryč jinak mně vodvezou do bohnichelphelphelp

PALOUS (Člen)
20.04.2007 19:02:15

Re: Help!

Jel bych hned ale až tak vo 13.00 a to zas je asi vokolo baráku páč kam se v tuhle hodinu hrabat že?asi si pudu dát moje voblíbený zatáčky a domsmile2

Jebat motorky :-)
Lihy (Člen)
20.04.2007 19:09:44

Hmmm, jak to tak vidim, tak asi pojedu sám, max. se projedu kolem nějakýho hřbitova, zbalim nějakou kost a pojedu na romantickou vyjížďkubigsmile

Tak mi aspoň napište kam mám kurva jetidontknow
železňák (harachov) sem byl minule, sázava štemberk, už letos asi 5x, slapy to samý....

Karlos (Člen)
20.04.2007 19:15:55

Lihy psal:

Hmmm, jak to tak vidim, tak asi pojedu sám, max. se projedu kolem nějakýho hřbitova, zbalim nějakou kost a pojedu na romantickou vyjížďkubigsmile

Tak mi aspoň napište kam mám kurva jetidontknow
železňák (harachov) sem byl minule, sázava štemberk, už letos asi 5x, slapy to samý....

No tak jestli chceš kolem hřbitova balit kosti, tak by si moh mít i celkem úspěch, těch tam je habaděj surprisedbigsmile Sice ti neporadim, kam na vyjížďku, ale zato bych potřeboval já poradit. Zítra mám sraz ráno prej někde v Jesenici poslední benzínka vpravo před zatáčkou surprised Když pojedu od Benešova, je to ta první před Jesenicí nebo až nějaká dál za Hondou? Díky good

ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Karlos (Člen)
20.04.2007 19:21:44

Tak ne poslední, ale první benzínka vpravo před Jesenicí bigsmile

ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Lihy (Člen)
20.04.2007 19:25:10

Karlos psal:

....ale zato bych potřeboval já poradit. Zítra mám sraz ráno prej někde v Jesenici poslední benzínka vpravo před zatáčkou surprised Když pojedu od Benešova, je to ta první před Jesenicí nebo až nějaká dál za Hondou? Díky good

Tak to teda nevim kterou myslíšsmile1
Jestli je to myšlený od Benešova, tak tam je opravdu benzínka před Jesenicí......ale že by tam byla zatáčka sem si nevšim.....leda, že by tam teť nejakou zatáčku postavili, už sem tam dlouho nebylsurprised
Ale jestli je to myšleno od Prahy, tak je tam celkem nová benzínka (cca rok-dva stará) je malá žlutá se zelenym pruhem :) a je na straně "z prahy do jesenice" a za ní je opravdu zatáčka (pokud ovšem jedeš od prahy....jinak je před ní).
No a ještě tu máme jednu benzínku a ta je bez zatáčky a na konci Jesenice směrem do Říčan.....
Tak si vyberbigsmile

ps. je to srozumitelný ne?smile1

osiris (Člen)
20.04.2007 20:28:51

...lihu tydlencty kámy přídou? bigsmile

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/hindukush.jpg

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Lihy (Člen)
20.04.2007 21:28:58

Osiris: vogo nevim jestli sou to voni....na fotkách jim nejsou vidět prsty u nohou....podle toho je bezpešně rozeznášbigsmile
Jinak cedulku s nápisem ledvinky s trhavinou nechte u dveří už mámgoodbigsmile

Wolebigsmile
vo ty ségry kamarádky celkem nejde ale ty děcka bych asi nezvlád, dyk sám víš jak dokážou ječet.....já sem takovej klidumilovnej tvorhelp

bobule (Člen)
20.04.2007 21:36:52

víš kam jeď? jeď do Pelhřimova ať víš do čeho dešbigsmile

to jebu
Lihy (Člen)
20.04.2007 21:39:46

bobule psal:

víš kam jeď? jeď do Pelhřimova ať víš do čeho dešbigsmile

hele čoveče to zas neni tak blbej nápadsurprised Vono sem tam kdysi jel a z Bene po vokreskách to nebyla špatná cesta, ale bůh ví co se za těch 6 let stalo s povrchem....

osiris (Člen)
20.04.2007 21:42:48

Lihy psal:

Osiris: Wolebigsmile
vo ty ségry kamarádky celkem nejde ale ty děcka bych asi nezvlád, dyk sám víš jak dokážou ječet

...japabyne woe, copag si myslíš že de zapomenout na to, jag ten malej parchant kvílel dyš sme ho táhli do tý márnice bigsmile

Lihy (Člen)
20.04.2007 21:48:50

osiris psal:
Lihy psal:

Osiris: Wolebigsmile
vo ty ségry kamarádky celkem nejde ale ty děcka bych asi nezvlád, dyk sám víš jak dokážou ječet

...japabyne woe, copag si myslíš že de zapomenout na to, jag ten malej parchant kvílel dyš sme ho táhli do tý márnice bigsmile

To je fakt, ale ty si kvílel víc když sem tě táhnul z tý márnice ven, že už musíme jít, že už svítábigsmile nevíš kdy přestat vogo, sem pak celej tejden musel poslouchat to tvoje mumlání:"ty děti hořely jak svíce....ty děti hořely jak ty svíce"surprised
bigsmile

Borák (Člen)
20.04.2007 22:25:31

hele Lihy koukám že má Osi nofýho konicha jo ? bigsmilebigsmilebigsmile

...nikdo nevojebe Ježíše...
osiris (Člen)
20.04.2007 22:33:14

...no ty sis je chtěl tahat i domů místo krbovejch zápalek bigsmile

Lihy (Člen)
20.04.2007 22:36:29

Borák: no koníčka.......spíš takovou radůstku...
Osiris: to teda nechtělfuck, přece vim, že dětma nezatopíšbigsmile

osiris (Člen)
20.04.2007 22:40:53

...a ten plynovej hořák s kanystrem techničáku sis sebou vodnášel na co teda? bigsmile

Borák (Člen)
20.04.2007 22:43:33

hele Lihy až si budou zejtra holky na náfštěvjě vodkládat kabelky ..tak já bych něco bral ..jim tady f lomu došla munice bigsmile

osiris (Člen)
20.04.2007 22:44:58

borákovi: máš plnou hubu keců a eště sem si nefšim, že bys měl nalito bigsmile

Lihy (Člen)
20.04.2007 22:49:14

osiris psal:

...a ten plynovej hořák s kanystrem techničáku sis sebou vodnášel na co teda? bigsmile

Měl jsem nějakou skvrnku na límečku.....maminka by se zlobila kdyby to viděla.

Borák (Člen)
20.04.2007 22:52:32

no já s princeznou šardonej a ted valim sám tulamorku bigsmile

Borák (Člen)
20.04.2007 22:53:35

zastáfám názor že na chlastu se nemá šetřit
a já mám mlsnej rypáček
bigsmile

Karlos (Člen)
21.04.2007 00:00:36

Jo Lihy, ta benzínka to bude ta od Prahy se zelenym pruhembigsmile Tak díky, snad to nějak najdu good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS