Nejsi přihlášen
Re: Tag kdo vo vikendu vyjede ?
Banditatom psal:a ještě http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 06005.html
musím na tebe tlačit ať nevykvákneš zas nějakou tu vinu
s tím už sem v kontaktu, brzy se tam pojedu podívat, nebo to necham až pojede Luk aby mě to okouknul
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Filous psal:Banditatom psal:nety psal:
Přesně.. tak sem to chtěl před xjr, ale žádnej nebyl, tak tentokrát počkam, snad se dočkamhttp://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … -1400.html
pejžo s řemenoj
jinač já postoupil do dalšího stádia tjuningu ale raděj nebudu dávat fotky pač by někerý místní dostali infarkt...ta je bejvalá Kovalojc
jsme si to s faitíkem hned říkali
Banditatom psal:a ještě http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 06005.html
musím na tebe tlačit ať nevykvákneš zas nějakou tu vinu
ta černá je mega nejvíc, luxusní
Bandit 4EVER!!!
nety psal:Banditatom psal:a ještě http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 06005.html
musím na tebe tlačit ať nevykvákneš zas nějakou tu vinus tím už sem v kontaktu, brzy se tam pojedu podívat, nebo to necham až pojede Luk aby mě to okouknul
bysme se mohli kouknout, až pojedem za 14 dní na tu vejstavu
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:nety psal:Banditatom psal:a ještě http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 06005.html
musím na tebe tlačit ať nevykvákneš zas nějakou tu vinus tím už sem v kontaktu, brzy se tam pojedu podívat, nebo to necham až pojede Luk aby mě to okouknul
bysme se mohli kouknout, až pojedem za 14 dní na tu vejstavu
ty vole, no jo jestli to tak dlouho vydržím
hlemejzd999 (Člen) 20.01.2011 15:18:27 Offline |
nety psal:hovada...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
faitík psal:Luk psal:ta cerna je fakt dobra...bych vo ni mozna i premejslel, az ji budes prodavat
nebo si ji po Netym vemes ty Kubo?
se pak ňák bratrsky domluvíme fotr
a na mě se sere, jako vždy...
Neboj nety, nechám ti kdyžtak bandasku
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:faitík psal:Luk psal:ta cerna je fakt dobra...bych vo ni mozna i premejslel, az ji budes prodavat
nebo si ji po Netym vemes ty Kubo?
se pak ňák bratrsky domluvíme fotra na mě se sere, jako vždy...
Neboj nety, nechám ti kdyžtak bandasku
páč to nejni S-ko.
VikecB12 psal:Ty voe,s tou bejvalou Kovalojc mě serete,aji přemejšlím že bych se zbavil mojí K6 a šel do ní Je fakt krásná
ZA KOLIK ŽE TU K6?
nety psal:VikecB12 psal:Ty voe,s tou bejvalou Kovalojc mě serete,aji přemejšlím že bych se zbavil mojí K6 a šel do ní Je fakt krásná
ZA KOLIK ŽE TU K6?
Jako bys chtěl spátky svoju joši jó? To by tě nebavilo,tam už je taky fšechno... Kecám,nemám titaxe a vepředu pružiny
Né kua já ho prodat nemůžu,vždyť je to můj mazel kerýho sem si vypiplal a navěšel na něho fšecko co k ježdění potřebuju
Ideál by bylo,si tu 14ku přikoupit a až potom se rozhodnout co pude z domu Ale na to teďka nejsou volný drobný
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 21.01.2011 10:53:50 Offline |
VikecB12 psal:nety psal:VikecB12 psal:Ty voe,s tou bejvalou Kovalojc mě serete,aji přemejšlím že bych se zbavil mojí K6 a šel do ní Je fakt krásná
ZA KOLIK ŽE TU K6?
Jako bys chtěl spátky svoju joši jó? To by tě nebavilo,tam už je taky fšechno... Kecám,nemám titaxe a vepředu pružiny
Né kua já ho prodat nemůžu,vždyť je to můj mazel kerýho sem si vypiplal a navěšel na něho fšecko co k ježdění potřebuju
Ideál by bylo,si tu 14ku přikoupit a až potom se rozhodnout co pude z domu Ale na to teďka nejsou volný drobný
stavět můžeš i příští rok
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:nety psal:
ZA KOLIK ŽE TU K6?Jako bys chtěl spátky svoju joši jó? To by tě nebavilo,tam už je taky fšechno... Kecám,nemám titaxe a vepředu pružiny
Ideál by bylo,si tu 14ku přikoupit a až potom se rozhodnout co pude z domu Ale na to teďka nejsou volný drobnýstavět můžeš i příští rok
...myslim že pani Vikecová bude jinýho názoru
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
Ideál by bylo,si tu 14ku přikoupit a až potom se rozhodnout co pude z domu Ale na to teďka nejsou volný drobnýstavět můžeš i příští rok
...myslim že pani Vikecová bude jinýho názoru
To taky Ale zároveň se mě honí v hlavě myšlenka že jí "zatrest" prodám kulta no a pak už by stačilo "jenom" 80klacků přidat a autobus by byl doma a K6 taky
Ale asi si za to rači koupím krytinu,nebo pár trámů na vazbu
Piča,blbá doba
VikecB12 psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
stavět můžeš i příští rok...myslim že pani Vikecová bude jinýho názoru
To taky Ale zároveň se mě honí v hlavě myšlenka že jí "zatrest" prodám kulta no a pak už by stačilo "jenom" 80klacků přidat a autobus by byl doma a K6 taky
Piča,blbá doba
clovek nemuze mit holt vsecko
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:VikecB12 psal:Filous psal:
...myslim že pani Vikecová bude jinýho názoruTo taky Ale zároveň se mě honí v hlavě myšlenka že jí "zatrest" prodám kulta no a pak už by stačilo "jenom" 80klacků přidat a autobus by byl doma a K6 taky
Piča,blbá dobaclovek nemuze mit holt vsecko
To je fakt Seru na krovy a du pro štrnáctku
Né,seru na to,motorku kerou mám vod novoty nevyměním za vojetinu,to bych byl blázen. A navíc bandit je bandit
Progear 650 (Člen) 21.01.2011 11:27:22 Offline |
Vikec: a děláš dobře... K6 je moc pěkná a navíc víš, co s ní je a není...
PS: hlavně že je nejetá po zádech a nikdo z ní nestřílel....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
VikecB12 psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
stavět můžeš i příští rok...myslim že pani Vikecová bude jinýho názoru
Piča,blbá doba
doba je voe dobrájen ses dostal do věku,že pořádný bydlení vyhrává a to je ta správná cestaa na ty tvoje výjezdy za chlastem máš motorku ašaš dobrou
Jebat motorky :-)
VikecB12 psal:Přátelé,kamarádi,děkuju za morální podporu
Maj recht,bandit je nejvíc a zůstává doma Hříšná myšlenka zažehnaná
Jsem si říkal že bych přikůpil,ještě krasavca v této barvě sem neměl zase nic....
když to jede,je to OK
Tag se zda , ze sezona uz zacala , u nas se jezdilo vcera i dneska , je tu asi 7 c silnice v pohode Dneska jsem mel ovsem pujcenou od synovce GSXR 1000 K4 , a to je teda jiny kafe nez B6 , ta svine jede na dvojku 200 Asi sem si mel hned koupit plnotucnou , ted me to bude srat , ze jsem koupil 6 a ne hned 12
Tak to Ti závidím, tady u nás na západě ještě pořád leží ten bílej humus
Taky jsem se dlouho rozmejšlel mezi 650 a plnotučnou, doteď jsem jezdil na starý kejvačce 250, takže jsem z 12tky měl trošku strach. Ale díky pročítání tohodle fóra jsem zvolil plnotučnou a myslím že jsem udělal dobře. I když je asi brzo na to něco hodnotit, pořídil jsem ji až v listopadu a zatím jsem najel jenom nějakých 500 km.
Vondrejs psal:Tak to Ti závidím, tady u nás na západě ještě pořád leží ten bílej humus
Taky jsem se dlouho rozmejšlel mezi 650 a plnotučnou, doteď jsem jezdil na starý kejvačce 250, takže jsem z 12tky měl trošku strach. Ale díky pročítání tohodle fóra jsem zvolil plnotučnou a myslím že jsem udělal dobře. I když je asi brzo na to něco hodnotit, pořídil jsem ji až v listopadu a zatím jsem najel jenom nějakých 500 km.
další do Plzeňský sekce ať slouží.
škardík psal:Sem se dneska taky chtěl projet, ale nakonec sem si to rozmyslel
http://img716.imageshack.us/img716/3122 … 631078.jpg
je to pokažený, vo tem žádná
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
škardík psal:Sem se dneska taky chtěl projet, ale nakonec sem si to rozmyslel
http://img716.imageshack.us/img716/3122 … 631078.jpg
podle vokolí na tý fotce... se s tim rozluč... zeptej se sujazuwakiho, ten jí tam měl taky
jauvajs
Strýcfajtr !!!
nety psal:Vondrejs psal:Tak to Ti závidím, tady u nás na západě ještě pořád leží ten bílej humus
Taky jsem se dlouho rozmejšlel mezi 650 a plnotučnou, doteď jsem jezdil na starý kejvačce 250, takže jsem z 12tky měl trošku strach. Ale díky pročítání tohodle fóra jsem zvolil plnotučnou a myslím že jsem udělal dobře. I když je asi brzo na to něco hodnotit, pořídil jsem ji až v listopadu a zatím jsem najel jenom nějakých 500 km.další do Plzeňský sekce ať slouží.
jj, nápodobně. Pochvala za eSko a černej motor
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 28.02.2011 16:03:55 Offline |
barynek psal:nety psal:Vondrejs psal:Tak to Ti závidím, tady u nás na západě ještě pořád leží ten bílej humus
Taky jsem se dlouho rozmejšlel mezi 650 a plnotučnou, doteď jsem jezdil na starý kejvačce 250, takže jsem z 12tky měl trošku strach. Ale díky pročítání tohodle fóra jsem zvolil plnotučnou a myslím že jsem udělal dobře. I když je asi brzo na to něco hodnotit, pořídil jsem ji až v listopadu a zatím jsem najel jenom nějakých 500 km.další do Plzeňský sekce ať slouží.
jj, nápodobně. Pochvala za eSko a černej motor
... nemyslím si
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tak dneska peknych 100 km , pocasi polojasno , teplota 8 c ,silnice uplne v pohode , za celou dobu vubec zadnej sterk ,ani diru jsem nepotkal , jel jsem s klukem na litrovym gsxr ,takze celou dobu palba , pod 10 000 jsem neradil ,a zadny ustrelovani gumy se taky nekonalo Takze za me dneska maximalni spokojenost , az na ty ceny benzinu
...já jel dneska kilometr z dílny do garáže a byl to boj vo holej život...a mladej se jel po vobjedě svíst, přijel zmrzlej jag sobolí hovno, tagže na to seru, aš bude deset nad nulou, tag to vytáhnu...
To Filous : Ja se koukal na regionalni predpoved ,a tech 10 C tam u vas dneska po vobede uz mozna bylo ne ? Jinac v Lidlu budou mit vod 14 .3 luxusni termopradlo ,to by ti taky mohlo dost pomoct, ja tam pro nej zrovna jdu ,+ spoustu dalsich veci A jinak dneska je kazdej moc zhyckanej , ja za komancu jezdil do prace z Holic do Pardubic na Jawe 350/634 kazdej den i v Lednu , a taky jsem to prezil
No u nas bylo taky rano pod nulou , jel jsem na zahradu grilovat steaky , a v 9 rano byl - 1 C ,musel jsem skrabat Ale po obede uz to bylo dobry , na pumpe ve Skutci , kde jsme se stavovali na kafe ,asi 10 lidi venku na lavickach popijelo
deny1234 psal:To Filous : Ja se koukal na regionalni predpoved ,a tech 10 C tam u vas dneska po vobede uz mozna bylo ne ? Jinac v Lidlu budou mit vod 14 .3 luxusni termopradlo ,to by ti taky mohlo dost pomoct, ja tam pro nej zrovna jdu ,+ spoustu dalsich veci A jinak dneska je kazdej moc zhyckanej , ja za komancu jezdil do prace z Holic do Pardubic na Jawe 350/634 kazdej den i v Lednu , a taky jsem to prezil
...esi bylo, tag čekám aš bude patnáct...jezdíval sem taky i za mrazu, ale uš na to seru, nic s toho nemam dyš se klepu zimou...a termoprádlo, mojru a podobný sračky nesnášim, škrábe mě to a škrtí, je to nepříjemný, nejlepčí je starý bavlněný triko...
deny1234 psal:To Inzenyrek : Vidis , kdybys koukal do rubriky "cestovani " , tak jsme mohli jet spolu
Sem dělal celej den vo dřevě, jen jsem si po obědě udělal chvíli radost, Proseč, Borová, Hlinsko a zpátky. Silnice až na ty okolo naší dědiny celkem ucházející.
Někam vyrazíme až bude bude lepší počas
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Filous psal:deny1234 psal:To Filous : Ja se koukal na regionalni predpoved ,a tech 10 C tam u vas dneska po vobede uz mozna bylo ne ? Jinac v Lidlu budou mit vod 14 .3 luxusni termopradlo ,to by ti taky mohlo dost pomoct, ja tam pro nej zrovna jdu ,+ spoustu dalsich veci A jinak dneska je kazdej moc zhyckanej , ja za komancu jezdil do prace z Holic do Pardubic na Jawe 350/634 kazdej den i v Lednu , a taky jsem to prezil
...esi bylo, tag čekám aš bude patnáct...jezdíval sem taky i za mrazu, ale uš na to seru, nic s toho nemam dyš se klepu zimou...a termoprádlo, mojru a podobný sračky nesnášim, škrábe mě to a škrtí, je to nepříjemný, nejlepčí je starý bavlněný triko...
...na 4X4 excelentně
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:deny1234 psal:To Filous : Ja se koukal na regionalni predpoved ,a tech 10 C tam u vas dneska po vobede uz mozna bylo ne ? Jinac v Lidlu budou mit vod 14 .3 luxusni termopradlo ,to by ti taky mohlo dost pomoct, ja tam pro nej zrovna jdu ,+ spoustu dalsich veci A jinak dneska je kazdej moc zhyckanej , ja za komancu jezdil do prace z Holic do Pardubic na Jawe 350/634 kazdej den i v Lednu , a taky jsem to prezil
...na 4X4 excelentně
...tomu rozumim ...taky sem přemejšlel vo 4x2, ale nakonec sem byl línej ...no a eště sem měl jít votpoledne jezdit na Alešovo RM, ale na to sem pro změnu zapoměl
hlemejzd999 (Člen) 05.03.2011 20:09:29 Offline |
Filous psal:...no a eště sem měl jít votpoledne jezdit na Alešovo RM, ale na to sem pro změnu zapoměl
co je to „Alešovo RM“ ?
hlemejzd999 (Člen) 05.03.2011 20:22:36 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:...no a eště sem měl jít votpoledne jezdit na Alešovo RM, ale na to sem pro změnu zapoměl
co je to „Alešovo RM“ ?
...vot éto:
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/15_rmz.jpg[/IMG]
...plus kompresní píst, jiný vačky, lauf, mapa, pérování a tág
hezký ,nó ...na tom bych se svez ...na to bych určitě nezapoměl
...jak někdo může zapomenout jít jezdit ?
hlemejzd999 psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:
co je to „Alešovo RM“ ?...vot éto:
...plus kompresní píst, jiný vačky, lauf, mapa, pérování a tághezký ,nó ...na tom bych se svez ...na to bych určitě nezapoměl
...jak někdo může zapomenout jít jezdit ?
...víš jag, každej den se v něčom hrabu, tag mi to ani nepříde ...holt pudu příště
hlemejzd999 (Člen) 05.03.2011 20:34:06 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
...vot éto:
...plus kompresní píst, jiný vačky, lauf, mapa, pérování a tághezký ,nó ...na tom bych se svez ...na to bych určitě nezapoměl
...jak někdo může zapomenout jít jezdit ?...víš jag, každej den se v něčom hrabu, tag mi to ani nepříde ...holt pudu příště
Banditatom (Člen) 06.03.2011 08:54:39 Offline |
fčera 40km a jedna kontrko příslušníkem (čuměl jak jojo když viděl v 6C° motomaniaka)
Banditatom psal:fčera 40km a jedna kontrko příslušníkem (čuměl jak jojo když viděl v 6C° motomaniaka)
ty jo to mě povídej , já jsem byl v lednu na přepisu a rovnou na stk a týpek co mě to kontroloval si ze mě dál a ptal se : to už vám "bláznúm" začala sezona ?
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Banditatom (Člen) 06.03.2011 09:11:15 Offline |
libac22 psal:Banditatom psal:fčera 40km a jedna kontrko příslušníkem (čuměl jak jojo když viděl v 6C° motomaniaka)
ty jo to mě povídej , já jsem byl v lednu na přepisu a rovnou na stk a týpek co mě to kontroloval si ze mě dál a ptal se : to už vám "bláznúm" začala sezona ?
jo někdy na začíáku ounora jsem si tím prošel taky akurát mě předběhl nějakej magor no choperu co přijel na začátku ledna
Banditatom psal:libac22 psal:Banditatom psal:fčera 40km a jedna kontrko příslušníkem (čuměl jak jojo když viděl v 6C° motomaniaka)
jo někdy na začíáku ounora jsem si tím prošel taky akurát mě předběhl nějakej magor no choperu co přijel na začátku ledna
díky utvrdils mě v tom že nejsem jedninej blázen . ale je pravda že lidi na tebe koukaj jak na ndyž jedeš na mašině v teplotě okolo 0°
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
nicola.foxx (Člen) 07.03.2011 12:50:50 Offline |
libac22 psal:díky utvrdils mě v tom že nejsem jedninej blázen . ale je pravda že lidi na tebe koukaj jak na ndyž jedeš na mašině v teplotě okolo 0°
V tekstilu to jde, ale co ti co vypadaj dobre a jezdej f kuzi Tem bude ziminka
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:libac22 psal:díky utvrdils mě v tom že nejsem jedninej blázen . ale je pravda že lidi na tebe koukaj jak na ndyž jedeš na mašině v teplotě okolo 0°
taky jsem jel jednou s kočárkem asi bylo k nule a řízek na ninje v koženým a letěl jak v létě
libac22 psal:nicola.foxx psal:libac22 psal:díky utvrdils mě v tom že nejsem jedninej blázen . ale je pravda že lidi na tebe koukaj jak na ndyž jedeš na mašině v teplotě okolo 0°
taky jsem jel jednou s kočárkem asi bylo k nule a řízek na ninje v koženým a letěl jak v létě
..dejte pokoj v také kose, to i na plnotučné muselo být v trenkách -5 čísel....
WD club member...
hlemejzd999 (Člen) 12.03.2011 15:52:17 Offline |
tak dneska chytla hned ,tak jsem si řek , že trochu pročistim lauf ...nynčko jsem se zvrátil z projížďky ...potkal jsem řadu podobně postiženejch pacijentů ,ale kurva je eště zima ...ted už nesvítí sluníčko a je to znát.
Banditatom (Člen) 12.03.2011 16:05:00 Offline |
hlemejzd999 psal:tak dneska chytla hned ,tak jsem si řek , že trochu pročistim lauf ...nynčko jsem se zvrátil z projížďky ...potkal jsem řadu podobně postiženejch pacijentů ,ale kurva je eště zima ...ted už nesvítí sluníčko a je to znát.
ale prd to se ti jen zdá ale bylo parádně dneska zítra to vidím někam dál
...tag prvních stovosumdesát na Kingoj...scvrkla se mi kombinéza, první půl hodiny sem dejchal napůl, vyhřejvaný hefty byli fajn a připadal sem si jag jelito, páč sem jel jag ...
Banditatom (Člen) 12.03.2011 16:50:39 Offline |
Filous psal:...tag prvních stovosumdesát na Kingoj...scvrkla se mi kombinéza, první půl hodiny sem dejchal napůl, vyhřejvaný hefty byli fajn a připadal sem si jag jelito, páč sem jel jag ...
mě se scvrkly kalhoty tak vo dvě číslaludry já si jel dneska těžce napohod dokonce jsem se nechal předjet krutopřísně natuněným golfem ale co co se vleče neuteče
hlemejzd999 (Člen) 12.03.2011 16:58:32 Offline |
Filous psal:připadal sem si jag jelito, páč sem jel jag ...
to asi každej ...ztuhlej, narvanej v kůži o číslo menší a bojící se všeho štěrku světa
hlemejzd999 (Člen) 13.03.2011 06:31:58 Offline |
jinak sem si připadal jako kokot , když sem to fčera startoval ...ani to necvaklo , tak baterku ven na nabíječku ...ta ukázala 100%, tag jsem si říkal , že si ze mně dělá prdel...tak zpátky namontovat ...a zase nic ...tag sem hledal závadu a našel...měl jsem sice vymáčklou spojku ,ale byl tam kvalt a boční stojánek ..tag nevim ...příště to už snad bude lepší .
Stránky: 1 2