Nejsi přihlášen
To je zase kdo?
To si děláš srandu né? http://www.suzukibandit.cz/openforum/pr … hp?id=3459 kdo ti dal právo se měřit víc než já?
Dva kusy píva
Re: To je zase kdo?
Pulytr psal:To si děláš srandu né? http://www.suzukibandit.cz/openforum/pr … hp?id=3459 kdo ti dal právo se měřit víc než já?
ty vole trocha tolerance nemusels ho hnedka sjet tváří se přátelsky a aspoň Vás bude víc
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 11.03.2011 13:37:12 Offline |
redik27 psal:...ale prosím Tě. Nauč se psát slovo Bandit.
nauč se spíš psát dvě slova dohromady : Banditpičo
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:redik27 psal:...ale prosím Tě. Nauč se psát slovo Bandit.
je tady pár dnu a už ho kazíš
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:hlemejzd999 psal:redik27 psal:...ale prosím Tě. Nauč se psát slovo Bandit.
je tady pár dnu a už ho kazíš
jen ať si zvyká, nikdo se sním mazlit nebude
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Pulytr psal:To si děláš srandu né? http://www.suzukibandit.cz/openforum/pr … hp?id=3459 kdo ti dal právo se měřit víc než já?
Pán má asi naháče, dle fotek
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 psal:libac22 psal:hlemejzd999 psal:
nauč se spíš psát dvě slova dohromady : Banditpičoje tady pár dnu a už ho kazíš
jen ať si zvyká, nikdo se sním mazlit nebude
pravda ale aby ho to neodradilo .
něco proti nku ale koukám že na tom enku toho není moc vydět
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Troylytr psal:Ahoj, to sem já, mám Bandyta teprve týden Budeme kamarádi?
Krásně... Takle jsem se seznamoval ve školce.
A pak teda až s holkama. samozřejmě jim bylo víc jak 15let
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:Troylytr psal:Ahoj, to sem já, mám Bandyta teprve týden Budeme kamarádi?
A pak teda až s holkama. samozřejmě jim bylo víc jak 15let
chudák ten dostává kapky
libac22 psal:PFremer psal:Troylytr psal:Ahoj, to sem já, mám Bandyta teprve týden Budeme kamarádi?
A pak teda až s holkama. samozřejmě jim bylo víc jak 15letchudák ten dostává kapky
Proč myslíš?
PFremer psal:libac22 psal:PFremer psal:
A pak teda až s holkama. samozřejmě jim bylo víc jak 15letchudák ten dostává kapky
Proč myslíš?
aleee to se mi asi zdá , tak do něj
Troylytr psal:Nezjišťoval už jste někdo co je nejlepší udělat s měkejma předníma vydlema? Borci říkaly, že prej se tam daj koupit podložky, ale nikde sem je nenašel
To musíš do speciálního Banditího shopu, kde koupíš podložky přesně na svůj model, rok, esli je to esko, nebo enko, atd. atd.
Určitě ti budou rovnou i nabízet podložky pro různý tvrdosti, tak je třeba si pořádně rozmyslet jestli chceš easy, medium, nebo hard. Abys jako nebyl za blbce až si pro ně pudeš.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
nicola.foxx (Člen) 11.03.2011 16:28:34 Offline |
Ja se poseru
Tohle aš uvidí pulitr a litr, tak je klepne
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Inženýrek psal:Troylytr psal:Nezjišťoval už jste někdo co je nejlepší udělat s měkejma předníma vydlema? Borci říkaly, že prej se tam daj koupit podložky, ale nikde sem je nenašel
To musíš do speciálního Banditího shopu, kde koupíš podložky přesně na svůj model, rok, esli je to esko, nebo enko, atd. atd.
Určitě ti budou rovnou i nabízet podložky pro různý tvrdosti, tak je třeba si pořádně rozmyslet jestli chceš easy, medium, nebo hard. Abys jako nebyl za blbce až si pro ně pudeš.
Já mám s polokapotou , takže asi " S " a tak asi střední tvrdost, tak to by bylo dobrý. Kde to teda prosimtě je? Nejlíp někde v Brně.
Troylytr psal:Inženýrek psal:Troylytr psal:Nezjišťoval už jste někdo co je nejlepší udělat s měkejma předníma vydlema? Borci říkaly, že prej se tam daj koupit podložky, ale nikde sem je nenašel
Určitě ti budou rovnou i nabízet podložky pro různý tvrdosti, tak je třeba si pořádně rozmyslet jestli chceš easy, medium, nebo hard. Abys jako nebyl za blbce až si pro ně pudeš.Já mám s polokapotou , takže asi " S " a tak asi střední tvrdost, tak to by bylo dobrý. Kde to teda prosimtě je? Nejlíp někde v Brně.
Brno, Vinohrady 82
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Troylytr psal:Inženýrek psal:
Určitě ti budou rovnou i nabízet podložky pro různý tvrdosti, tak je třeba si pořádně rozmyslet jestli chceš easy, medium, nebo hard. Abys jako nebyl za blbce až si pro ně pudeš.Já mám s polokapotou , takže asi " S " a tak asi střední tvrdost, tak to by bylo dobrý. Kde to teda prosimtě je? Nejlíp někde v Brně.
Brno, Vinohrady 82
Šoupnul sem to do map a jsou to nějaké domky, tak snad to tam budou mít. Díky.
škardík psal:Ty vole to je asi čim víc lytrů, ti menší péro ne? Si a si změnim nick na megalytr a budu vám dělat kinga volové
jo tak tomu se říká debata na urovni ale at se ten moc moc litr fakt nechytne tech rad jináč bude v
Troylytr psal:Nezjišťoval už jste někdo co je nejlepší udělat s měkejma předníma vydlema? Borci říkaly, že prej se tam daj koupit podložky, ale nikde sem je nenašel
Pan suzuki to piše v tej brožuře...
třilytr psal:a ja bich zasejc chtěl abi troylytr si zmjenil přezdífku bo ja sem tu bil dřif...
ale klidně budeme kamaredi... bo bandit aji s pičou
si ho asi vychutnáme http://www.youtube.com/watch?v=7V3-_ya1KQI
Dva kusy píva
Pulytr psal:si ho asi vychutnáme http://www.youtube.com/watch?v=7V3-_ya1KQI
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1