Nejsi přihlášen
Nýtovačka řetězu!
Chtěl bych si nějakjou nejtovačku udělat doma...a tak přemejšlim jak na to...z čeho a tak. Nechci to mlátit dvouma kladivama na to seru! Žádnou jezeďárnu nechci....chci přípravek.
A tak by mě zajímalo, pár nápadů a tak okolo jak to kdo čim děláči z čeho to zmatlat(nejtovačku)
Dík za nápades
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Re: Nýtovačka řetězu!
REX psal:Chtěl bych si nějakjou nejtovačku udělat doma...a tak přemejšlim jak na to...z čeho a tak. Nechci to mlátit dvouma kladivama na to seru! Žádnou jezeďárnu nechci....chci přípravek.
A tak by mě zajímalo, pár nápadů a tak okolo jak to kdo čim děláči z čeho to zmatlat(nejtovačku)
Dík za nápades
doma na koleně ji neuděláš tak aby fungovala jako z krámu,bud' jak píše Ondráš nebo ji kup u Kojaka...takhle jsem vyráběl já
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
no tak koukám, co to koštuje....kuwa to si myslím, že jsem dost šikovný na to, abych si něco stvořil než abych za to dýval takovej krejcar
jasný aby to k něčemu vypadalo....to snad bude
Banditatom (Člen) 11.03.2011 21:34:13 Offline |
to tě jako sere dát mechanikoj za komplet výměnu řetězovky ( cca 15-20tis km) 500kč???
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:to tě jako sere dát mechanikoj za komplet výměnu řetězovky ( cca 15-20tis km) 500kč???
to je jako na mě?jesi jo tak nejtovačku sem kupoval dyš sem měl bandasku a vot doby co sem kůpil skota na novou sem jaksi žetěz nepotřeboval řešit a jak říkám,nejsem jantar abych do toho jednou za cca tři roky tím kladivem neflákspíš bych si připadal jak tydýt jet s tím někde k mechošoj aby mě do toho flák vonnejtovačka doma je k hovnu u mechoše asi snad potřeba ale kdo ví jesi to nejtujou a nebo to nevoblbnou jen dulčíkem aby to vypadalo
Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen) 13.03.2011 10:24:45 Offline |
To palous: ne nejni to na tebe to já bych si nikdác nedovolil je to na zakladatele vlákna. Dávám to mechošoj a jebat na to pač mě to pěkně snýtuje a mám cajk a za druhý když po něm potřebuju nějakou jinou ovinu udělá mě to grátis bez keců takže jde o princip. kdysi kolem mě proletěl špatně snýtovaný řeťez mě samotnému způsobil řetěz 30tis škodu takže samodomo mě moc nebere... ale nechť si každej dělá co chce
btv viděl jsem ji někde na netu za pětičento
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ondráš psal:REX psal:pravda, mam to jen kousek (kerkonoše)
Alespoň by ses voe podíval do civilzace.
Kojakova nejtovačka.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/40_20.jpeg
to vypadá jak nejtovačka pro řetěz ke kolu
zajímací, díky za info
Stránky: 1