Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Problém na technické

richie (Člen)
14.03.2011 14:45:27

Problém na technické

Zdarec,
dnes jsem byl s bikem na technické. Řekl jsem si, že jednou bych ji mohl udělat na legál, tak sem zajel na technickou, co mám nejblíž k baráku.
Moto je původem z USA.... jenomže jak ho tady přepisovali (předchozí majitel) tak už do TP nenapsali vyjímku, že světla mají jinou homologaci (DOT)... teď mě vykopli z technické a napsali to jako Bčkovou závadu.....
má otázka je: co s tím? Jet jinam a uplatit nebo sehnat jiný světo?

Díky za odpovědi

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
bolek009 (Člen)
14.03.2011 14:48:57

Re: Problém na technické

Máš na další kontrolu 30 dnů, ale musíš jet na tu samou stanici.

GSF1250SA K7
K.a.s.y.m. (Člen)
14.03.2011 14:49:08

no ofiko cesta je tak ,že seženeš aspoň opis dovozovejch papírů a necháš to přepsat tak jak to mělo bejt v tom TP co máš,pak je další varianta obrátit se na ofiko zastoupení toho bajku co máš a uprosit je na dobropis pro dopravku,ale na obojí si připrav hooodně trpělivosti bigsmile a pak je varianta co jsi psal..jiný světla. bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
richie (Člen)
14.03.2011 14:50:37

bolek009 psal:

Máš na další kontrolu 30 dnů, ale musíš jet na tu samou stanici.

me řekli že můžu i na jinou...

richie (Člen)
14.03.2011 14:51:22

K.a.s.y.m. psal:

no ofiko cesta je tak ,že seženeš aspoň opis dovozovejch papírů a necháš to přepsat tak jak to mělo bejt v tom TP co máš,pak je další varianta obrátit se na ofiko zastoupení toho bajku co máš a uprosit je na dobropis pro dopravku,ale na obojí si připrav hooodně trpělivosti bigsmile a pak je varianta co jsi psal..jiný světla. bigsmile

v Kawasaki už jsem byl a nepochodil.... dovozový papíry nemám.....

K.a.s.y.m. (Člen)
14.03.2011 14:52:03

dneska jsou provázaný přes síť takže můžeš na jinou ,ale budou ti tam kontrolovat tu samou věc kvůli který tě vyhodili..zkus tam někoho máznout aby to přehlíd nebo to bral jako dobrý a máš klid.

richie (Člen)
14.03.2011 14:53:57

K.a.s.y.m. psal:

dneska jsou provázaný přes síť takže můžeš na jinou ,ale budou ti tam kontrolovat tu samou věc kvůli který tě vyhodili..zkus tam někoho máznout aby to přehlíd nebo to bral jako dobrý a máš klid.

takže nejlépe počkat 30 dní až ta technická propadne a pak jit znova za známým.....

kua sere mě, že sem si řekl že budu poctivej a jel na nejbližší... jet rovnou za známým, tak sem teď v cajku.....

XJelen (Člen)
14.03.2011 15:22:30

richie psal:
K.a.s.y.m. psal:

takže nejlépe počkat 30 dní až ta technická propadne a pak jit znova za známým.....

kua sere mě, že sem si řekl že budu poctivej a jel na nejbližší... jet rovnou za známým, tak sem teď v cajku.....

eeheadshake seš v tom jejich registru furt i po třiceti dnech a i ten známej to musí odfajfkovat jako odstraněno. Nás když vyrazili museli jsme to dát dokupy jinak nejel vlak, nikde.

Strýcfajtr !!!
qwerty (Člen)
14.03.2011 15:36:06

mne z STK vyprali ze mam jinej rozmer gumy, ale napsal do registru jen guma .
Na dalsi se podival a rekl ze to bylo tou sjetou gumou asi , na rozmer necucel. Tak mi to dal bigsmilebigsmilebigsmile

WD club member.
hlemejzd999 (Člen)
14.03.2011 16:11:27

až tam přijedu , tak jim rovnou řeknu: „mám nehomologovanej vejfuck,blinkry,zrcátka, tak abysme se nezdržovali  “bigsmile...

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Broky (Člen)
14.03.2011 16:27:08

hlemejzd999 psal:

až tam přijedu , tak jim rovnou řeknu: „mám nehomologovanej vejfuck,blinkry,zrcátka, tak abysme se nezdržovali  “bigsmile...

bigsmilebigsmilebigsmile  já byl minulý týden na evidenčce, taky mám nehomologovanej vejfuck ale to neříkal nic ještě to chtěl nastartovat prej jakej to má zvuk bigsmilebigsmile a nevím proč ale nelíbilo se mu že nemám osvětlení SPZ bigsmile, prej by mě technickou nedal, kdybych na ni šel fuck už sem mu chtěl říct, že jsem na evidenčce, tak ať se o technickej stav nestará.headshakefuck

Život je nekonečná jízda!!
BANDIT PIČO!
hans (Člen)
14.03.2011 17:01:24

napiš do suzuki, ať ti vydaj dobrozdání, že jsou ty světla vyhovující....dělal jsem to tak u biga s jiným typem motoru...vyřídili to do 14 dnů za 600,-
pak už ti to jen napíše dopravka do TP, neměl by s tím být problém....zavolej do tý suzuki a poptej se na to

Sapere Aude
www.gunlex.cz
richie (Člen)
14.03.2011 17:03:58

hans psal:

napiš do suzuki, ať ti vydaj dobrozdání, že jsou ty světla vyhovující....dělal jsem to tak u biga s jiným typem motoru...vyřídili to do 14 dnů za 600,-
pak už ti to jen napíše dopravka do TP, neměl by s tím být problém....zavolej do tý suzuki a poptej se na to

jak už jsem psal, do Kawasaki jsem šel, dali mě číslo na technika a ten říkal, že nemůže pomoci.... bad

Banditatom (Člen)
14.03.2011 17:35:23

zavolej do jinný kaeasaki já si tímhle prošel u suzukisick v jedný nene to nepůjde ledaže... no a šel jsem pryč... na druhé mě to skoukl mrkl zvedl telefon a za patnáct minut mě donesl papír za litr o schválení čehhosy a urá na ouřadgood akurát to kolem a kolem trvalo roksicksicksick

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
richie (Člen)
14.03.2011 18:29:05

Banditatom psal:

zavolej do jinný kaeasaki já si tímhle prošel u suzukisick v jedný nene to nepůjde ledaže... no a šel jsem pryč... na druhé mě to skoukl mrkl zvedl telefon a za patnáct minut mě donesl papír za litr o schválení čehhosy a urá na ouřadgood akurát to kolem a kolem trvalo roksicksicksick

njn, jenomže já rok nemám....

hans (Člen)
14.03.2011 18:52:52

richie psal:
hans psal:

jak už jsem psal, do Kawasaki jsem šel, dali mě číslo na technika a ten říkal, že nemůže pomoci.... bad

jsem si nevšim že už jsi to psal (a vlastně ani že máš kawu)....ale jak psal tom, zkus to i jinde...třeba jen ten technik nechce kšeft bad
jak říkám, mě to suzuki zvládla do 14 dnů, takže jsem to stihnul v těch 30ti dnech...

nejsem si jistej, ale možná že  i když ta technická propadne, budou to mít furt v databázi a nepochodíš ani jinde...možná......

Sapere Aude
www.gunlex.cz
karlos100 (Člen)
14.03.2011 19:30:27

pošli mi do majlu voskenovanou kopii TP a protokolu z technický,
zeptám se ti,co by s tím šlo dělat..
majla mám v profilu..

...a bude hůř!
richie (Člen)
14.03.2011 20:18:06

karlos100 psal:

majla mám v profilu..

nemám doma scanner, zítra někoho zneužiju kdo ho má a pošlu good .... díííky za ochotu

richie (Člen)
14.03.2011 21:09:08

karlos100 psal:

majla mám v profilu..

čéče v profilu ti akorat můžu napsat mejl.... a nedám do toho přílohu... tak mě když tak semka napiš adresu, dííky smile1 ... sem to nafotil foťákem

karlos100 (Člen)
14.03.2011 21:49:03

richie psal:
karlos100 psal:

majla mám v profilu..

čéče v profilu ti akorat můžu napsat mejl.... a nedám do toho přílohu... tak mě když tak semka napiš adresu, dííky smile1 ... sem to nafotil foťákem

key.brick@seznam.cz

...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen)
15.03.2011 07:54:37

richie psal:
K.a.s.y.m. psal:

v Kawasaki už jsem byl a nepochodil.... dovozový papíry nemám.....

no to je mi jasný,ale kopie maj většinou tam kde tomu prvně dávali český noty..jinak jak psal Banditom..zkus jinou Kawu.Je to vždy o lidech..teda o jejich lenosti něco dělat.

karlos100 (Člen)
15.03.2011 08:27:05

tak jsem pokecal s kámošem z STK,řešení jsou,ale dost divoký..
pošlu ti maila..

...a bude hůř!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS