Nejsi přihlášen
Honzik8719 (Člen) 02.01.2011 17:51:32 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 02.01.2011 18:09:45 Offline |
Re: tak už sem přezbrojil
no hezky si to poskládal ...
eNko je nejvíc
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Líbím se mi jak se tady píše jen o tom jak Skaři předělávají na Nka..... opačně to nikdo nedělá... že by to byla jediná možna správná evoluce????
Taky už se asi v dnešní době nikdy z člověka opice nestane....
Kdyby Darwin žil a četl todle fórum tak by řekl: "V dlouhém období je jasné, že každý Skař jednou projde evolucí a předělá to na Nko"
(jinak už sem popil, tak si to neberte osobně)
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Honzik8719 (Člen) 02.01.2011 18:35:06 Offline |
no když se na tim tak zamyslim, tak sem to eSko koupil jen kuliva tomu že má v TP 25kW
...relativní kochač...
richie psal:Líbím se mi jak se tady píše jen o tom jak Skaři předělávají na Nka..... opačně to nikdo nedělá... že by to byla jediná možna správná evoluce????
Kdyby Darwin žil a četl todle fórum tak by řekl: "V dlouhém období je jasné, že každý Skař jednou projde evolucí a předělá to na Nko"
(jinak už sem popil, tak si to neberte osobně)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=6866 Třeba ten
Jebat motorky :-)
hlemejzd999 (Člen) 02.01.2011 18:51:57 Offline |
PALOUS psal:richie psal:Líbím se mi jak se tady píše jen o tom jak Skaři předělávají na Nka..... opačně to nikdo nedělá... že by to byla jediná možna správná evoluce????
(jinak už sem popil, tak si to neberte osobně)http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=6866 Třeba ten
to bude ta pověstná výjimka potvrzující pravidlo ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Honzik8719 psal:tady před:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 3_poed.jpg
a tady je po:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 553_po.jpg
několik hodinek práce a krasavice je na světě! jako ne že by před tim jako eSko nebylo hezký,ale když už sem sehnal všechno origo tak se to přeskládal
Kakáč pukne vsteky.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
richie psal:Líbím se mi jak se tady píše jen o tom jak Skaři předělávají na Nka..... opačně to nikdo nedělá...
Ale bude dělat, sem zvědavej kdo tady bude první ze zběhů plakat až vás vyhodí z STKáčka. To budou kapotky lítat nazpátek.
prerábajú to z S-ka na N-ko nie preto, že by sa im to páčilo, ale preto, že to niekde rozšlahajú a potom nemajú prachy na kapoty, tak to pozliepajú za lacnejšie do N-ka a tvária sa, že to tak vždy chceli ach jaj viem, viem, pravda bolí
Suzuki Bandit 1250SA
Martin B12 (Člen) 02.01.2011 19:45:43 Offline |
Pajk psal:Ale bude dělat, sem zvědavej kdo tady bude první ze zběhů plakat až vás vyhodí z STKáčka. To budou kapotky lítat nazpátek.
tak to je to poslední čeho bych se bál
street triple picco
Martin B12 psal:Pajk psal:Ale bude dělat, sem zvědavej kdo tady bude první ze zběhů plakat až vás vyhodí z STKáčka. To budou kapotky lítat nazpátek.
No, když pominu známosti na STK, tak bych si tim ouplně tak jistej nebyl. V techničáku je jasně napsaný Sko a kdyby byl technik debil a nevěděl co to znamená, tak je tam ještě jasně doplněno polokapotáž, he a kde ji máš ? Doma v garáži, no.
Pustit tě vůbec nemusí, je to neschválená přestavba a nazdar
stvrto1 psal:prerábajú to z S-ka na N-ko nie preto, že by sa im to páčilo, ale preto, že to niekde rozšlahajú a potom nemajú prachy na kapoty, tak to pozliepajú za lacnejšie do N-ka a tvária sa, že to tak vždy chceli ach jaj viem, viem, pravda bolí
Asi ne všichni to přestavujou na hezčí verzi z tohohle důvodu, ale sou i takoví, jak už kdysi celkem trefně někdo popsal tady http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2005011607
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Martin B12 psal:Pajk psal:Ale bude dělat, sem zvědavej kdo tady bude první ze zběhů plakat až vás vyhodí z STKáčka. To budou kapotky lítat nazpátek.
aby ses nedivil, my už tuhle srandu máme za sebou
Strýcfajtr !!!
...Marťas já bych souhlasil s Pajkem, bo uš takovejch bylo víc...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Martin B12 psal:Pajk psal:Ale bude dělat, sem zvědavej kdo tady bude první ze zběhů plakat až vás vyhodí z STKáčka. To budou kapotky lítat nazpátek.
...Marťas já bych souhlasil s Pajkem, bo uš takovejch bylo víc...
Na B6 sem měl v techničáku Banditpičo600S a teď mám Banditpičo1200S a nikdy nic
Martin B12 (Člen) 02.01.2011 21:26:44 Offline |
tak to potom joo, jsem netušil že tam je poznámka polokapotáž bo jsem Esko nikdá neměl a mít nebudu
street triple picco
Datel psal:Filous psal:Martin B12 psal:
tak to je to poslední čeho bych se bál...Marťas já bych souhlasil s Pajkem, bo uš takovejch bylo víc...
Na B6 sem měl v techničáku Banditpičo600S a teď mám Banditpičo1200S a nikdy nic
...Filous jako myslí, že jít offico na tech. ne ke známejmu nebo tak. Prostě u přestavby chytneš blba, nebudeš mít papíry o přestavbě ....a dojezdils ( nebo přestavba comebeck )
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
...tak S-ko má jenom jednu nevýhodu oproti N-ku, které jich má, kde se podíváš a to takovou, že jakoby rychleji "stárne"...jinak samo, že jenom pozitiva..........
...je to vidět i na honzikově motyce, která díky tomu opticky omládla o 10let......
WD club member...
Banditatom (Člen) 02.01.2011 22:41:23 Offline |
pěkně jsi zmoudřel a pokud jsi použil orig.díly
To Hanz a další jemu podobní: S-ka jsou jen hříčkou fantazie potrefeného japonského konstruktéra pač přeci každej ví, že N-ko je nejvíc
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Martin B12 psal:tak to potom joo, jsem netušil že tam je poznámka polokapotáž bo jsem Esko nikdá neměl a mít nebudu
Zas tak horký to nebude,voni nejsou všude jen chytrýa navíc co sem byl třeba já na stk s motorkou jakoukoli tak je spíš zajímal vzhled jak to krásně řve a hlavně jesi to svítí http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=10721
Jebat motorky :-)
Honzik8719 (Člen) 02.01.2011 23:26:38 Offline |
stvrto1: no helej kapotu mám v krásnym stavu,dokonce aj s turistoj plexi
Pajk: právě proto si nechám kapotku doma kdyby náhodou konexe nezabrali :D
Banditatom: to si piš! všechno origopřestavba ,jinak bych to ani nechtěl bo se mi ty náhražky origo světla vůbec nelíběj
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 16.03.2011 15:16:05 Offline |
Konečně sem dokončil skoro všechno co sem měl v plánu(ještě čekám až bude hotovej kryt na řetěz a vybírám zrcátka v kterejch neuvidim jen sebe ) jinak suma sumárum práce přez zimu: přestavba na eNko,široký řídítka,kratší kosti přepákování,držák SPZ,vyleštěná koncovka výfuku(vnitřek překuchanej)
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 16.03.2011 15:17:50 Offline |
proč jsi to nepostavil na stojan bez toho prkna
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 16.03.2011 15:27:56 Offline |
tak ten kryt řetězu není zrovna štýlek co by se mi extra líbíl a možná eště ten červenej pruh na kolech.
Jinak moc pěkný
a hlavně vše je dle vkusu každého soudruha
Honzik8719 (Člen) 16.03.2011 15:30:46 Offline |
protože sem potřeboval vyčistit a namazat řetěz, a těma kratšíma kostma vot tebe to stojí vobouma kolama na zemi a div to nepadá nabok jinak ten hlavní stojan mám jen na to mazání a čištění ten z toho pak dycky schodim
...relativní kochač...
hezký, až na ten stojan ten je teda vopravdu jináč, estli to dáš na hlavní stojan a přitom ti zadek leží, tak bych řekl, že už to bude nakoplý moc, co vím tak by kolo dycinky mělo zostat tak půl cenťáku nad zemí, užs to projížděl? aby to bylo stabilní mad těch 150
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Honzik8719 (Člen) 16.03.2011 18:01:26 Offline |
stojan tam mám jen kuli údržbě řetězu-vloni sem si kuli němu na začátku sezony málem nabil hubu tak šel pod ponk no a s tim nakopnutim- mám nějaký kosti od Kasyma,včera sem si jí vezl od babičky a ve 190km/h na rovině stabilita v pohodě
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 16.03.2011 18:05:37 Offline |
zzzmrzlinar psal:tak ten kryt řetězu není zrovna štýlek co by se mi extra líbíl a možná eště ten červenej pruh na kolech.
Jinak moc pěkný
a hlavně vše je dle vkusu každého soudruha
na novej kryt ještě čekám až ho soudruzi ve strojírnách domelouchujou tenhle stojí opravdu za hovno a ta barva je v reálu oranžová
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 16.03.2011 20:17:35 Offline |
Koldan psal:hezký, až na ten stojan ten je teda vopravdu jináč, estli to dáš na hlavní stojan a přitom ti zadek leží, tak bych řekl, že už to bude nakoplý moc, co vím tak by kolo dycinky mělo zostat tak půl cenťáku nad zemí, užs to projížděl? aby to bylo stabilní mad těch 150
ty kosti jsou dělaný podle výkresů co tu kolujou,ale jelikož jsem ty kosti nestihnul osobně vyzkoušet..motorka šla z baráku dřív než jsem je namontoval tak nevim jak se to chová
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1