Nejsi přihlášen
Re: filtr K&N
...čili stříkačka jo? poradí si s tím (v drtivý většině) sama, takže pokud nebudeš pozorovat výkonovej výkyv, tak nemusíš nic ladit
...byl-li by jsi hodně uvědomělej, tak by jsi bazíroval měřením na bohatosti směsi a dle výsledku toho, pak následným ladění palivový mapy
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...čili stříkačka jo? poradí si s tím (v drtivý většině) sama, takže pokud nebudeš pozorovat výkonovej výkyv, tak nemusíš nic ladit
...byl-li by jsi hodně uvědomělej, tak by jsi bazíroval měřením na bohatosti směsi a dle výsledku toho, pak následným ladění palivový mapy
hm ja to už mám ... čakám len na teplo, ked to vyskúšam ...
Suzuki Bandit 1250SA
stvrto1 psal:osiris psal:...čili stříkačka jo? poradí si s tím (v drtivý většině) sama, takže pokud nebudeš pozorovat výkonovej výkyv, tak nemusíš nic ladit
...byl-li by jsi hodně uvědomělej, tak by jsi bazíroval měřením na bohatosti směsi a dle výsledku toho, pak následným ladění palivový mapyhm ja to už mám ... čakám len na teplo, ked to vyskúšam ...
A na co čekáš? Já už jezdím o 106
vitnec psal:stvrto1 psal:osiris psal:...čili stříkačka jo? poradí si s tím (v drtivý většině) sama, takže pokud nebudeš pozorovat výkonovej výkyv, tak nemusíš nic ladit
...byl-li by jsi hodně uvědomělej, tak by jsi bazíroval měřením na bohatosti směsi a dle výsledku toho, pak následným ladění palivový mapyhm ja to už mám ... čakám len na teplo, ked to vyskúšam ...
A na co čekáš? Já už jezdím o 106
blázniš??? veď mi gule odmrznú dnes bolo len 5 stupňov ... brrr
Suzuki Bandit 1250SA
stvrto1 psal:vitnec psal:stvrto1 psal:
hm ja to už mám ... čakám len na teplo, ked to vyskúšam ...A na co čekáš? Já už jezdím o 106
blázniš??? veď mi gule odmrznú dnes bolo len 5 stupňov ... brrr
Ale hovno, do nuly to jde Samozřejmě žádný štreky, ale 20 kiláků Tě nezabije a fest posílí Zjara lepší jak sex
kojaksro psal:bbandit psal:Když jsme u toho filtru. Mám Bandita 650, ale karburátor. Laďák mám a chci koupit K&N, co mám na tom nechat potom seřídit? díky
....nedával bych ho
Myslíš, že radši ne? Můžeš to nějak rozvinout proč? dík
Bandit 650 4ever, nesmrtelný MOTO!!! :)
......i po seřízení se ti to může hádat protože je propustnější, takže přetryskovat, aby to mělo smysl na brzdu atd. Do stríkačky
....fungovat to bez problémů už ho tam mám taky.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:......i po seřízení se ti to může hádat protože je propustnější, takže přetryskovat, aby to mělo smysl na brzdu atd. Do stríkačky
....fungovat to bez problémů už ho tam mám taky.
Chápu, tak to asi zatím nechám jak to je. Díky
Bandit 650 4ever, nesmrtelný MOTO!!! :)
vitnec psal:stvrto1 psal:vitnec psal:
A na co čekáš? Já už jezdím o 106blázniš??? veď mi gule odmrznú dnes bolo len 5 stupňov ... brrr
Ale hovno, do nuly to jde Samozřejmě žádný štreky, ale 20 kiláků Tě nezabije a fest posílí Zjara lepší jak sex
uvažujem nad tým, ale zostanem pri sexe
Suzuki Bandit 1250SA
Když jsme u filtrů, je lepší do B12K4 klasický (např.Hiflo) nebo nějaký na bázi bavlny? Je tam laďák Leo Vince a od některého z předchozích majitelů filtr BMC. Jenže už je tak zasratý a děravý, ž se mi ho moc nechce prát. Díky.
2T...2T s čerpadlem...4T :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 14.03.2011 08:20:20 Offline |
Kreuz87 psal:Když jsme u filtrů, je lepší do B12K4 klasický (např.Hiflo) nebo nějaký na bázi bavlny? Je tam laďák Leo Vince a od některého z předchozích majitelů filtr BMC. Jenže už je tak zasratý a děravý, ž se mi ho moc nechce prát. Díky.
stačí HF
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
no dnes som ju prebehol ... mám KN-ko a Leo vinceka a nejaké výkonové diery som necítil, aj ked moje pocity oproti Dynu stoja asi za hovno , ale na 240 sa vyšplhal ako nič a išiel pomaly k 250 (samozrejme tachometrových ), tak som spokojný a to KN-ko tam nechám
Suzuki Bandit 1250SA
K.a.s.y.m. (Člen) 15.03.2011 07:59:27 Offline |
stvrto1 psal:no dnes som ju prebehol ... mám KN-ko a Leo vinceka a nejaké výkonové diery som necítil, aj ked moje pocity oproti Dynu stoja asi za hovno , ale na 240 sa vyšplhal ako nič a išiel pomaly k 250 (samozrejme tachometrových ), tak som spokojný a to KN-ko tam nechám
po nějakejch KM si zkontroluj svíčky..uvidíme jestli tvoje pocity budou pořád stejné
K.a.s.y.m. psal:stvrto1 psal:no dnes som ju prebehol ... mám KN-ko a Leo vinceka a nejaké výkonové diery som necítil, aj ked moje pocity oproti Dynu stoja asi za hovno , ale na 240 sa vyšplhal ako nič a išiel pomaly k 250 (samozrejme tachometrových ), tak som spokojný a to KN-ko tam nechám
po nějakejch KM si zkontroluj svíčky..uvidíme jestli tvoje pocity budou pořád stejné
hm ... zničí mi to sviečky?
Suzuki Bandit 1250SA
K.a.s.y.m. (Člen) 15.03.2011 09:45:43 Offline |
stvrto1 psal:K.a.s.y.m. psal:stvrto1 psal:no dnes som ju prebehol ... mám KN-ko a Leo vinceka a nejaké výkonové diery som necítil, aj ked moje pocity oproti Dynu stoja asi za hovno , ale na 240 sa vyšplhal ako nič a išiel pomaly k 250 (samozrejme tachometrových ), tak som spokojný a to KN-ko tam nechám
hm ... zničí mi to sviečky?
no to ne,ale jestli budou bílý chtělo by s tim něco dělat bo to budeš mít moc chudý
K.a.s.y.m. psal:stvrto1 psal:K.a.s.y.m. psal:
po nějakejch KM si zkontroluj svíčky..uvidíme jestli tvoje pocity budou pořád stejnéhm ... zničí mi to sviečky?
no to ne,ale jestli budou bílý chtělo by s tim něco dělat bo to budeš mít moc chudý
ahaaaaaaa, takže, ked budú biele, tak je chudobná zmes? uff, no isto to pozriem
Suzuki Bandit 1250SA
Stránky: 1