Nejsi přihlášen
Re: Boční stojan
Nevim co resis...mam ho taky vyvyklany a nikdy to nevadilo...akorat po opreni sjede o centak dal a hotovo...nehledej problemy tam kde nejsou
Teda pokud to nemas vyvyklane nejak extremne...valet motorku po zemi jen kvuli takove prkotine by byla fakt skoda
...:::STÁDO KONÍ POD PRDELÍ A STEJNĚ NÁM TO NESTAČÍ:::...
Zdravím
Boční stjan je OK.Takže uvidím jak dlouho to vydrží než se to zase vyviklá.Jinak oprava byla vcelku jednoduchá,stačilo ručním stavitelným výstružníkem průměr 13 vystružit díru na rámu a na bočním stojanu a k tomu si nechat udělat šrouby na tento pruměr.Jo a ještě něco hlavně to pořádně namazat-KDO MAŽE TEN JEDE-
LACO
NESMÍŠ SE STYDĚT ZA TO, ŽE JSI V POHODĚ
mno vrtat do ramu by se me fakt nechtelo teda.melsem ho taky takovej ze po postaveni vo kouda slej ale kluci v dilne to nejak poresili a namazat?no zase nemoc aby ti nepadal dolu.
hlavne ne jako muj bratranek cca pred 8 lety namazal volejem bubem u pionira pac mu piskal
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
SLUGI psal:... sem to trocha přestružil a dal tam pouzdro co mi udělal známej na soustruhu ...
jo o tom pouzdře jsem taky přemýšlel,z bronzu udělat kluzný ložisko a nalisovat to tam jenomže nevím jestli by to drželo je tam malá síla materiálu,je to tam docela blbě řešený
NESMÍŠ SE STYDĚT ZA TO, ŽE JSI V POHODĚ
sonyk psal:mno vrtat do ramu by se me fakt nechtelo teda.melsem ho taky takovej ze po postaveni vo kouda slej ale kluci v dilne to nejak poresili a namazat?no zase nemoc aby ti nepadal dolu.
hlavne ne jako muj bratranek cca pred 8 lety namazal volejem bubem u pionira pac mu piskal
na to není nic úsměvnýho, já mažu volejem kotouč na třindě, aby nepískal.....změna brzdnýho účinku takřka neznatelná, ale hlavně že je to zticha...
snowflake600 (Člen) 20.03.2011 13:26:12 Offline |
libac22 psal:libac22 psal:sem asi ale vubec mě nejde vyndat šroub co drží boční stojan
vrtačka
Ondráš psal:libac22 psal:to mi došlo že je na zavit ale apsolutne nejde povolit a to sílu mám stříknu tam odrezovač a uvidím...
Na povolování utažených šroubů je tu Progear.
jo ? je šikovnej ? ne vpoho ten odrezovač pomohl už to šlo
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2011 15:25:28 Offline |
libac22 psal:Ondráš psal:libac22 psal:jo ? je šikovnej ?
Má kouzelnou hůlku...
to by mě zajímalo jakou to bude zas nejaká ovina
normální kouzelnou..jsi neviděl Harry Pottera???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2011 15:37:22 Offline |
libac22 psal:jsi neviděl Harry Pottera???
ne nikdy jsem ho nedokoukal
tak to máš blbý
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1