Nejsi přihlášen
Re: Banditliga ledního hokeje 2010
huskyb12 psal:když vidim ten zájem, nevodpískáme to předem ?
Já jsem furt ještě optimista, že se najednou přihlásí 10 Moravců a jinejch východňárů a že když se to sečte s Pražcema a jinejma západňárama, půjde z toho postavit aspoň jeden mančaft, co by si to moh rozdat s Dvořákama.
Ale pokud zůstane soupiska takhle chabá, taky by mi to přišel trošku zbytečnej vejlet.
Uvidíme zejtra, jestli se roztrhne pytel...
tajnej psal:huskyb12 psal:když vidim ten zájem, nevodpískáme to předem ?
Já jsem furt ještě optimista, že se najednou přihlásí 10 Moravců a jinejch východňárů a že když se to sečte s Pražcema a jinejma západňárama, půjde z toho postavit aspoň jeden mančaft, co by si to moh rozdat s Dvořákama.
Ale pokud zůstane soupiska takhle chabá, taky by mi to přišel trošku zbytečnej vejlet.
Uvidíme zejtra, jestli se roztrhne pytel...
...děte do prdele, je to zamluvený a doplnění stavu domluvený
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
bédo ...a housko
...místo nehlásivšíchse jsou teda naverbovaný cizáci a s náma nejvěrnějšíma (ano, ty bédo, filous, inkviz + 1, nevada, meloun a snad i zaječák-husky se mnou a bráchou) jsme po dvou pětkách na každý straně, gólmani a srandista pravej pruhovanej rozhodčí ...zamlouvám teda i stůl ve stylový knajpě, pro hrající bandity a jejich roztleskávačky
ps: když je nás banditů "málo", tak si to uděláme aspoň hezký, ten rozhodčí umí "kouzla" (verdikty vynáší klidně při dělání holubičky)
hlemejzd999 (Člen) 15.03.2011 19:46:26 Offline |
kdybych se nevotstěhoval z Neratovic , moch bych posílit váš team - viz fotka „nindža vole“
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:kdybych se nevotstěhoval z Neratovic , moch bych posílit váš team - viz fotka „nindža vole“
...kvůli tomu nemusíš bejt z neratovic, tam se to teď nehraje ...a jinak, myslels krasobruslařský vystoupení, jako předbruslení jo?
hlemejzd999 (Člen) 15.03.2011 19:57:53 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:kdybych se nevotstěhoval z Neratovic , moch bych posílit váš team - viz fotka „nindža vole“
...kvůli tomu nemusíš bejt z neratovic, tam se to teď nehraje ...a jinak, myslels krasobruslařský vystoupení, jako předbruslení jo?
no...jen ještě ta růžová suknička mi chybí
hlemejzd999 (Člen) 15.03.2011 20:00:11 Offline |
hlemejzd999 psal:osiris psal:hlemejzd999 psal:kdybych se nevotstěhoval z Neratovic , moch bych posílit váš team - viz fotka „nindža vole“
no...jen ještě ta růžová suknička mi chybí
a jo vono je to teď jinde jsem
No děte do veeee.. Já to bral tak, že tenkrát tam byl nejhorší progýr(bruslař)klacek si držel vobstojně celkem..ale teď tam budu jak zelí na šlapání.. Mám se toho bát? Mám se víc snažit? Fakt na tom neumim-dyks ste mě viděli
PURE NAKED BIKE!
a gde sou ty největší svalovci ? nutně potřebujem Proga, každej mančaft má přece bijce !
a gdo bude krvácet, Kojaku, neser a pojeď !
gde sou kurva moravci, ve Dvoře je to proto, aby to neměli tak daleko, ci fix !
terru asi nemam, páč jí bude pani potřebovat, páč když nebudu doma, je třeba taky vyrazit na raijs :)
ale di, Ty brepto ...
Čau banditi,
ještě jsem se s váma nesmek na bandasce ani na nožích.Koukám,že se naled nikdo moc nehrne,tak píšu jestli by se našlo místo pro cizáka(zatím).Jako zobák nechám rozhodnutí na radě starších a zasvěcených.Takže pokud souhlasíte,tak závazně jedu.Na bruslích jsem už stál,tak se těším,že mě povozíte po ledě,nebo alspoň po prknech.Reakce budou určitě inteligentní,takže na ně čekám
Ty mě taky
honza7 psal:Čau banditi,
ještě jsem se s váma nesmek na bandasce ani na nožích.Koukám,že se naled nikdo moc nehrne,tak píšu jestli by se našlo místo pro cizáka(zatím).Jako zobák nechám rozhodnutí na radě starších a zasvěcených.Takže pokud souhlasíte,tak závazně jedu.Na bruslích jsem už stál,tak se těším,že mě povozíte po ledě,nebo alspoň po prknech.Reakce budou určitě inteligentní,takže na ně čekám
se ví, určitě přijeď, přechod z imaginára na reálnýho člověka se dycinky cení :)))
ale di, Ty brepto ...
Právě jsem mluvil s centerforwardem Inkvizem a už se těšíme, jak Dvořákům vytřem zrak. A slíbil mi, že si dá v sobotu dopledne sérii masáží, aby večer na rybníku dokázal udělat aspoň 4 rychlý kroky za sebou. Takže to bude nevídaná bomba!
A Housko ty zas natáhni kalhoty, brod máme za sebou a poď nám pomoct, vogo.
Jo a volal mi teď taky vostrej Petr, co s náma chodí za červený v Neratkách, že asi taky dorazí.
Tak hlavně aby byli ňáký slušný gólmani, aby skóre nebylo dvojciferný. Osi, hlavně ten náš gólman
...bédo, vole, já tuším, že nejrozumnější bude na začátku rozhodit hokejky a podle toho si voblíct dresy ...asi uvidíme podle účasti, jak se poskládáme, aby se na jedný straně nekrčili na jednu lajnu a druhá nechladla na střídačce ve třech pětkách
ps: houska má sice za sebou brod, ale před sebou mastnou hubu vod uzenýho, takže kalhoty má díky dolínkoj furt u kotníků
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2011 13:35:14 Offline |
huskyb12 psal:jj, je to tak kamarýdi, Petr je náhrada za mě, páč moje vůle je kýbl sraček a tak když volal Pavel, že bude udit, podlehl jsem
to budeš mít zase mastnou hubu až vzadu na hlavě
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Newada psal:A kdo mě teda poveze?
Mě bude Inkviz nabírat na Čerňáku a zatim to myslím vypadá, že sme v autě 2.
Kdyby sis chtěl nechat auto v Práglu na dvorku u mě v práci v Karlíně (u metra B), tak možno.
608 333 620.
inkvizitorr (Administrator) 18.03.2011 19:00:49 Offline |
tajnej psal:Newada psal:A kdo mě teda poveze?
Mě bude Inkviz nabírat na Čerňáku a zatim to myslím vypadá, že sme v autě 2.
Kdyby sis chtěl nechat auto v Práglu na dvorku u mě v práci v Karlíně (u metra B), tak možno.
608 333 620.
hele wogu jestli budeš nechávat auto f práci, tak tě klidně naberu tam
doba je temná...
inkvizitorr psal:hele wogu jestli budeš nechávat auto f práci, tak tě klidně naberu tam
To by bylo fajn.
Navrhuju: 16:00 Newada nasedá ve Zdibech, 16:30 já nasedám v Karlíně, Pobřežní 68.
V 17:02 dáváme čudku u první pumpy s Petrem, kterej nás z ňákýho důvodu chce vidět, asi aby věděl, že se fakt jede
V 18:40 (jestliže silnice budou nehodprosté) se v klidu "rozcvičujeme" ve Dvoře, ve 20:00 ve výborné náladě a duševní pohodě skáčeme na led.
Odpo brnknu, jak to vypadá.
inkvizitorr (Administrator) 20.03.2011 11:33:12 Offline |
dík barvičkářoj za parádní hokej skvělou hospodu s slečnou kouzelnicí s krásnejma... to... no a hlavně megaobětavému newadovi bylo to zupá
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 22.03.2011 02:40:00 Offline |
tajnej psal:Superobětavej jo? Si v klídku srkal kofolu a všechnu dřinu s drinkama nechal na nás. A eště sem na něj musel skoro celou cestu mluvit, aby neusnul, když už nemá rozum a vysedává do noci v hospě
to je fakt ale na tebe bédo mam taky jednu výtku, až budeš příště opouštět vozidlo, tak prosím tiššeji. vzbudilo mě to a pak už sem z karleena až domu nezamhouřil oko sportu zdar
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 22.03.2011 10:09:06 Offline |
du do nich v benátkách?
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 22.03.2011 12:06:06 Offline |
osiris psal:...kdy?
červenec???
doba je temná...
gore psal:Filous psal:inkvizitorr psal:du do nich v benátkách?
...f Boleslavi
..na prvoligovym stadionu
no tak to honem! bo na podzim už prvoligovej nebude...nebo vlastně prvoligovej až na podzim, teď by byl ještě extraligovej
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:gore psal:Filous psal:
...f Boleslavi..na prvoligovym stadionu
no tak to honem! bo na podzim už prvoligovej nebude...nebo vlastně prvoligovej až na podzim, teď by byl ještě extraligovej
.. pochopil
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:XJelen psal:gore psal:
..na prvoligovym stadionuno tak to honem! bo na podzim už prvoligovej nebude...nebo vlastně prvoligovej až na podzim, teď by byl ještě extraligovej
.. pochopil
to víš, já pamatuju ještě první ligu jako nejvyšší, tehdá mezinárodní
Strýcfajtr !!!
tajnej psal:Filousi zkus prosím stanovit termín, pak se můžem bavit, kolik nás bude a o kolik vyhrajem.
A to že budeš jenom čučet z lavičky navrhuju zavrhnout.
...bédo ty máš stejně na tak malou hlavu velkej mozek
Stránky: 1 2