Nejsi přihlášen
Re: Kdo by se vzdal B 12 a šel do hayabusy?
spis king
fidoB6 psal:odpověď je jasná: snad jedině mamlas
,ale já bych do Buzny šel. Jsem se na ní svezl a je to pecka z vajca.
Jenže doma mi to nechtěj dovolit. Ta paní co má klíče, furt mele, že jako je moc rychlá. Tedy ta Busa. Hovno platná debata o pomalé B12.
A vic se mi libi stara busa nez ta uplne nova, ta prdel na te nove buse je ble . Ale zas ta krasna pristrojovka na nove buse je cool, tak od kazdyho neco :) a bylo by to cajk
Banditatom (Člen) 15.01.2010 12:20:19 Offline |
co je to ta busa?nějáka karosa či co
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 15.01.2010 12:45:06 Offline |
SLUGI psal:Banditatom psal:co je to ta busa?nějáka karosa či co
... "mladej a neklidnej"
... z toho vyrosteš
B12 jo xjr 1300 jo GSX 1400 jo CB 1300 jo! ale karabusa to je na mě moc ryhlé a plastové! zůstanu mladej a neklidnej
Banditatom psal:SLUGI psal:Banditatom psal:co je to ta busa?nějáka karosa či co
... "mladej a neklidnej"
... z toho vyrostešB12 jo xjr 1300 jo GSX 1400 jo CB 1300 jo! ale karabusa to je na mě moc ryhlé a plastové! zůstanu mladej a neklidnej
... ještě že tak
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Kdyby ten motor byl nacpanej v klasickým rámu litrovýho GSXR, tak už by to byla jiná..jen pro hovada..
Takhle je to spíš cesťák..šerednej,plastovej,dlouhej....a v sosnový i docela pomalej
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Kdyby ten motor byl nacpanej v klasickým rámu litrovýho GSXR, tak už by to byla jiná..jen pro hovada..
Takhle je to spíš cesťák..šerednej,plastovej,dlouhej....a v sosnový i docela pomalej
... myslím že cpát to do jinýho rámu je zbytečný, stačí poladit B kinga
... a jinak, každej máme to svoje
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:Meloun psal:Kdyby ten motor byl nacpanej v klasickým rámu litrovýho GSXR, tak už by to byla jiná..jen pro hovada..
Takhle je to spíš cesťák..šerednej,plastovej,dlouhej....a v sosnový i docela pomalej... myslím že cpát to do jinýho rámu je zbytečný, stačí poladit B kinga
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/39_bk1.jpg
Asi tak nějak
Toho békinga ovšem není nutno ladit..to stačí jen vorvat zbytečnosti a bude to fajn
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 15.01.2010 13:57:03 Offline |
kazan psal:Po dvou bandaskách proč nezkusit
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 000733.jpg
pěknej zadek
kazan psal:Po dvou bandaskách proč nezkusit
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 000733.jpg
...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
kazan psal:Ideální stav !!!!!http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 4_2_tb.jpg
... že by čekala na vybalení
... od tebe
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Banditatom (Člen) 15.01.2010 16:51:22 Offline |
SLUGI psal:kazan psal:Ideální stav !!!!!http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 4_2_tb.jpg
... od tebe
otázka jestli se toho někdy dočká
Banditatom (Člen) 15.01.2010 17:34:31 Offline |
Bedřich psal:Do busy nee, ale Kinga jóó.
labužník
Banditatom (Člen) 15.01.2010 17:41:42 Offline |
Kakac psal:Banditatom psal:co je to ta busa?nějáka karosa či co
Tome ty nevíš co je busa,buzna
jooo aha jako 4%
Progear 650 (Člen) 15.01.2010 17:52:32 Offline |
huskyb12 psal:SLUGI psal:... myslím že cpát to do jinýho rámu je zbytečný, stačí poladit B kinga
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/39_bk1.jpgno ty to abys brzdil keramikou :)))
velkej úlet... Zdeněk povídal že to jede dost i normálně....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
až budu velkej kluk, tak do nějakého inovovaného Kinga půjdu taky
jen co jsem koupil kawu, tak za měsíc byl položenej king v inzerátech
ale to je život
jsem spokojenej i s tím co mám
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Tak to už radši ZX-12R...dyzajn lepší jak přespříliš kulatá buza co má světlo jak (a to ani nemluvim vo tom hnusnym klitorisu na tom světle)
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Tak to už radši ZX-12R...dyzajn lepší jak přespříliš kulatá buza co má světlo jak (a to ani nemluvim vo tom hnusnym klitorisu na tom světle)
ZX12R je jebka kerou bez věčího pofšimnutí odvál čas,kdešto buzna je kult
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Busa je jedna z mála motorek,kuli keré bych možná aji prodal bandita
neprodejnýchcete za to fšechny moc peněsa dyš je človjek za kokota dyš to řekne tak čumíte jak jitrnice a nakonec to stejně prodáte za tašku hrušekjá chyt ještě dobrou dobu ale dnes neš abych někomu nechal třeba B12,tak si ji radši nechám aj kdybych ji měl dát třeba mojemu mladýmusorry musel sem si rejpnout
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:VikecB12 psal:Busa je jedna z mála motorek,kuli keré bych možná aji prodal bandita
neprodejnýchcete za to fšechny moc peněsa dyš je človjek za kokota dyš to řekne tak čumíte jak jitrnice a nakonec to stejně prodáte za tašku hrušekjá chyt ještě dobrou dobu ale dnes neš abych někomu nechal třeba B12,tak si ji radši nechám aj kdybych ji měl dát třeba mojemu mladýmusorry musel sem si rejpnout
Šak já taky neprodávám,protože kdyš si vemu kolik sem za něho jako za funglofku zaplatil,tak bych musel byt piča ho tedka prodat za kilo Navíc kdyš už z něho odedneška mám konečně vopravdovou suzuki,dostal Joši Už akorát ty vačky a mám ho tak jak bych si přectavoval
VikecB12 psal:PALOUS psal:VikecB12 psal:Busa je jedna z mála motorek,kuli keré bych možná aji prodal bandita
Šak já taky neprodávám,protože kdyš si vemu kolik sem za něho jako za funglofku zaplatil,tak bych musel byt piča ho tedka prodat za kilo Navíc kdyš už z něho odedneška mám konečně vopravdovou suzuki,dostal Joši Už akorát ty vačky a mám ho tak jak bych si přectavoval
Jebat motorky :-)
VikecB12 psal:PALOUS psal:VikecB12 psal:Busa je jedna z mála motorek,kuli keré bych možná aji prodal bandita
Šak já taky neprodávám,protože kdyš si vemu kolik sem za něho jako za funglofku :zaplatil,tak bych musel byt piča ho tedka prodat za kilo Navíc kdyš už z něho odedneška mám konečně vopravdovou suzuki,dostal Joši Už akorát ty vačky a mám ho tak jak bych si přectavoval
takže došel? To sem rád. Doufam, že spokojenej.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:VikecB12 psal:PALOUS psal:
neprodejnýchcete za to fšechny moc peněsa dyš je človjek za kokota dyš to řekne tak čumíte jak jitrnice a nakonec to stejně prodáte za tašku hrušekjá chyt ještě dobrou dobu ale dnes neš abych někomu nechal třeba B12,tak si ji radši nechám aj kdybych ji měl dát třeba mojemu mladýmusorry musel sem si rejpnoutŠak já taky neprodávám,protože kdyš si vemu kolik sem za něho jako za funglofku :zaplatil,tak bych musel byt piča ho tedka prodat za kilo Navíc kdyš už z něho odedneška mám konečně vopravdovou suzuki,dostal Joši Už akorát ty vačky a mám ho tak jak bych si přectavoval
takže došel? To sem rád. Doufam, že spokojenej.
Jo,fčera sem se vrátil z němec a už tady na mě čekal v koutě Tak sem ho hnedka přelejskl a namontoval a dobrý Nastartovat ho pudu za pár minut,ať vím co je to zač
... říkáš vačky?
http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra … 45356.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:VikecB12 psal:PALOUS psal:
neprodejnýchcete za to fšechny moc peněsa dyš je človjek za kokota dyš to řekne tak čumíte jak jitrnice a nakonec to stejně prodáte za tašku hrušekjá chyt ještě dobrou dobu ale dnes neš abych někomu nechal třeba B12,tak si ji radši nechám aj kdybych ji měl dát třeba mojemu mladýmusorry musel sem si rejpnoutŠak já taky neprodávám,protože kdyš si vemu kolik sem za něho jako za funglofku zaplatil,tak bych musel byt piča ho tedka prodat za kilo Navíc kdyš už z něho odedneška mám konečně vopravdovou suzuki,dostal Joši Už akorát ty vačky a mám ho tak jak bych si přectavoval
... říkáš vačky?
Pořizovací cena 65000 Co to všechno umí?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:SLUGI psal:VikecB12 psal:
Šak já taky neprodávám,protože kdyš si vemu kolik sem za něho jako za funglofku zaplatil,tak bych musel byt piča ho tedka prodat za kilo Navíc kdyš už z něho odedneška mám konečně vopravdovou suzuki,dostal Joši Už akorát ty vačky a mám ho tak jak bych si přectavoval... říkáš vačky?
http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra … 45356.htmlPořizovací cena 65000 Co to všechno umí?
Umět toho budou hodně,ale taky záleží co umí pilot kerej to pak bude kočírovat
já bych bral buzu na dálniční vejlety... vobul bych na to sport/cestovní gumy... a lítal tu maximálku...
na projetí do zatáček něco jako fároš co sem měl ..
Bandita na cestovačku a zatáčky ... a na poježdění kokotů se supersportama na železnáku atd
pak samo že motárda .....
a čopra nevim... dyš sem na tom jel tak pohoda krása, ale do první zatáčky.... si nemůžu pomoc, do zatáčky prostě musííííím... asi sem na čopra bejbi moc mladej :)
Bandit pičo
SLUGI psal:... říkáš vačky?
Bejt tak za 6-7, tak je beru... 12,5 na to moje mrdání... Ono je sice i 6 docela dost, ale to už zase vyrovná to delší péro.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
SLUGI psal:kazan psal:Ideální stav !!!!!http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 4_2_tb.jpg
... od tebe
Až prodám tak koupím, tak to chodí
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Tak to je bezdebat,haja
Aneserte mě,začíná mě to hlodat v makovici
VikecB12 psal:Tak to je bezdebat,haja
... woe Vikec, neřeš, jak tě znám, k tobě patří B12 a tu B13 prostě přikoupíš
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
VikecB12 psal:Tak to je bezdebat,haja
Z B12 na B13 to je prostě přirozený vývoj( dostatek korunek a hurá do koupě)
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
Předělat na Nko...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Předělat na Nko...
si můžeš rovnou koupit békinga a ne se s odstrojováním
Bandit 4EVER!!!
ross psal:kinga to sice nenahradí ale oproti B12 je to nesrovnatelelně lepší
ale di Ty brepto, něco sem na ní najel a nemam rád neurotický motorky, vracel sem jí s lehkym srdcem - ale zaplaťsatan sme každej jinej ...
ale di, Ty brepto ...
barynek psal:Ondráš psal:Předělat na Nko...
si můžeš rovnou koupit békinga a ne se s odstrojováním
Bi king je nejhnusnejsiii moto na svete
Bandit pičo
Fresh Man psal:barynek psal:Ondráš psal:
Předělat na Nko...si můžeš rovnou koupit békinga a ne se s odstrojováním
Bi king je nejhnusnejsiii moto na svete
a to je právě na něm krásný
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
K.a.s.y.m. (Člen) 18.01.2010 21:14:18 Offline |
huskyb12 psal:ross psal:kinga to sice nenahradí ale oproti B12 je to nesrovnatelelně lepší
ale di Ty brepto, něco sem na ní najel a nemam rád neurotický motorky, vracel sem jí s lehkym srdcem - ale zaplaťsatan sme každej jinej ...
co si mám představit pod pojmem "neurotická"
nicola.foxx (Člen) 18.01.2010 22:33:24 Offline |
Ja bych tu busu klidne bral to jako jo. K tomu jeste nejakyho copra a krosku a jsem spokojenej.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_busa.jpg
taky nějaký fanda
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
ross psal:huskyb12 psal:ross psal:kinga to sice nenahradí ale oproti B12 je to nesrovnatelelně lepší
co si mám představit pod pojmem "neurotická"
tys to eště nad šest nevytočil ? :)))
anebo jezdíš nad šest furt
nebyl sem kamarád s tim "turbo efektem" a taky se mi nezdálo zpracování - měla natočíno asi 4. tis a drnčela jak dyby měla kilo - ale byla to novinářská mašina a tak asi nic dobrýho nezažila ...
na druhou stranu se mi dycinky líbila a má supr chuligánskej posez ...
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:ross psal:huskyb12 psal:
ale di Ty brepto, něco sem na ní najel a nemam rád neurotický motorky, vracel sem jí s lehkym srdcem - ale zaplaťsatan sme každej jinej ...co si mám představit pod pojmem "neurotická"
nebyl sem kamarád s tim "turbo efektem" a taky se mi nezdálo zpracování - měla natočíno asi 4. tis a drnčela jak dyby měla kilo - ale byla to novinářská mašina a tak asi nic dobrýho nezažila ...
http://huskyb12.wz.cz/photos/photo23.jpg
čoveče housko, ale von má tu další generaci, než seděls. Tam ten motor byl trochen jinak poladěnej a to zpracování bylo myslím taky gut, alespoň mě to tak přišlo. Vo těch starších se to říkalo, že ten motor má dvě polohy - zap/vyp.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:huskyb12 psal:ross psal:
co si mám představit pod pojmem "neurotická"tys to eště nad šest nevytočil ? :)))
http://huskyb12.wz.cz/photos/photo23.jpgčoveče housko, ale von má tu další generaci, než seděls. Tam ten motor byl trochen jinak poladěnej a to zpracování bylo myslím taky gut, alespoň mě to tak přišlo. Vo těch starších se to říkalo, že ten motor má dvě polohy - zap/vyp.
...přesně...on/off...dole mrdka vječí neš šeskový cebro a v devíti se to splaší...divný...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 19.01.2010 11:48:19 Offline |
takhle funguje i GSR.... a mě to baví.... ale tam to zapíná na deseti...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 19.01.2010 11:59:43 Offline |
SLUGI psal:Progear 650 psal:takhle funguje i GSR.... a mě to baví.... ale tam to zapíná na deseti...
... na 10
... a kuwa, to bych měl taky někdy zkusit
...
tak tak... něco se děje už od 9... pak přijde 10 a až do 14 a půl to jede furt jak svina...
ale lepší je samo řadit jak to líže těch 14 tisícováků...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 19.01.2010 15:00:41 Offline |
SLUGI: všechno jde, když se chce.... ofšem s Busou asig nee... nicméně u tebe stačí tak 7-8 tipuju....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
huskyb12 psal:ross psal:huskyb12 psal:
ale di Ty brepto, něco sem na ní najel a nemam rád neurotický motorky, vracel sem jí s lehkym srdcem - ale zaplaťsatan sme každej jinej ...co si mám představit pod pojmem "neurotická"
http://huskyb12.wz.cz/photos/photo23.jpg
rok 2007 se mi zdá kultivovanější, i když motor by tam měl být stejnej /převrtaná ZX9/
z týhle mám lepší pocit než z kamarádový 2004
ross psal:huskyb12 psal:ross psal:
co si mám představit pod pojmem "neurotická"tys to eště nad šest nevytočil ? :)))
http://huskyb12.wz.cz/photos/photo23.jpgrok 2007 se mi zdá kultivovanější, i když motor by tam měl být stejnej /převrtaná ZX9/
z týhle mám lepší pocit než z kamarádový 2004
...posed nahovno, když na tom sedíš, je to pocit jak když ti něco mezi nohama chybí ...takovej malinkatej chcípáček to pocitově je :)) ...novější model už za plynem pochoduje celkem poslušně, líbily se mi docela brzdy
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:ross psal:huskyb12 psal:
http://huskyb12.wz.cz/photos/photo23.jpgrok 2007 se mi zdá kultivovanější, i když motor by tam měl být stejnej /převrtaná ZX9/
z týhle mám lepší pocit než z kamarádový 2004...posed nahovno, když na tom sedíš, je to pocit jak když ti něco mezi nohama chybí ...takovej malinkatej chcípáček to pocitově je :)) ...novější model už za plynem pochoduje celkem poslušně, líbily se mi docela brzdy
je to vo zvyku
když jsem na tom seděl hned po banditu, tak je to velkej nezvyk
myslím jen posez, vlastnosti jsou super
jinak po B6 jsem zkoušel TL-ko, RSV, starší Z1000....
takže skok tam nebyl úplně náhlej..
ross psal:brzdy jsou fakt dobrý..
jen by to asi chtělo mrknout na podvozek, třeba na těch banditdnech na vokruhu vod Halbicha
nenech se vod nich znervoznet,beztak ti do toho rejou jen tak z peziru...
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:ross psal:brzdy jsou fakt dobrý..
jen by to asi chtělo mrknout na podvozek, třeba na těch banditdnech na vokruhu vod Halbichanenech se vod nich znervoznet,beztak ti do toho rejou jen tak z peziru...
jsem stejnej jak oni
taky bych ryl
Stránky: 1