Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Po dovezení motky

kazan (Člen)
23.03.2011 14:01:12

Po dovezení motky

Chlapi, když dovezu motorku a zaplatím pojistku můžu jezdit """""""na smlouvu""""""( doklady má ještě prodávající)idontknow

Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
karlos100 (Člen)
23.03.2011 14:07:02

Re: Po dovezení motky

v podstatě jo,potřebuješ jen tu platnou zákonnou poj. a radši sebou voz kupní smlouvu..
i když pokud narazíš na kreténa,tak za to že nemáš malej techničák,
tě může pokutovat.

...a bude hůř!
kazan (Člen)
23.03.2011 15:02:17

Tak teda můžu vyrazit se smlouvou a pojistkou. Nakonec s autem to není jinak néééééé

Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
Loser (Administrator)
23.03.2011 15:08:12

tak ja kdysi koupil v patek vecer bez pojistky jiz odhlasenou motorku, prejel s tim z prahy na moravu, celej vikend jezdil a v pondeli si s tim sel pro znacku. Az teprve tam jsem pochopil, ze je potreba nejaky povinny ruceni a evidencka a podobny sracky. Kdyz jsem to jakoze vsechno vobjezdil a vyridil a dostal jsem novou znacku, prekvapilo me, ze nema navrtany diry, abych ji mel kam pridelat. Tak jsem ji soupnul do batohu a do stredy jsem s ni takhle jezdil nez jsem se dostal k vrtacce.
Tenkrat mi to vsechno prislo tak nejak koser a byl jsem odhodlanej hadat se s policajtama, ze to neni moje chyba, ze mi dali znacku bez der a ja ji nemam jak namontovat. Dneska uz vim, ze bych moc neobstal. Mel jsem tenkrat stesti. bigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
karlos100 (Člen)
23.03.2011 15:10:26

Loser psal:

tak ja kdysi koupil v patek vecer bez pojistky jiz odhlasenou motorku, prejel s tim z prahy na moravu, celej vikend jezdil a v pondeli si s tim sel pro znacku. Az teprve tam jsem pochopil, ze je potreba nejaky povinny ruceni a evidencka a podobny sracky. Kdyz jsem to jakoze vsechno vobjezdil a vyridil a dostal jsem novou znacku, prekvapilo me, ze nema navrtany diry, abych ji mel kam pridelat. Tak jsem ji soupnul do batohu a do stredy jsem s ni takhle jezdil nez jsem se dostal k vrtacce.
Tenkrat mi to vsechno prislo tak nejak koser a byl jsem odhodlanej hadat se s policajtama, ze to neni moje chyba, ze mi dali znacku bez der a ja ji nemam jak namontovat. Dneska uz vim, ze bych moc neobstal. Mel jsem tenkrat stesti. bigsmile

jenže ty seš loser,tobě to projdebigsmilegood

...a bude hůř!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS