Nejsi přihlášen
Re: Po dovezení motky
tak ja kdysi koupil v patek vecer bez pojistky jiz odhlasenou motorku, prejel s tim z prahy na moravu, celej vikend jezdil a v pondeli si s tim sel pro znacku. Az teprve tam jsem pochopil, ze je potreba nejaky povinny ruceni a evidencka a podobny sracky. Kdyz jsem to jakoze vsechno vobjezdil a vyridil a dostal jsem novou znacku, prekvapilo me, ze nema navrtany diry, abych ji mel kam pridelat. Tak jsem ji soupnul do batohu a do stredy jsem s ni takhle jezdil nez jsem se dostal k vrtacce.
Tenkrat mi to vsechno prislo tak nejak koser a byl jsem odhodlanej hadat se s policajtama, ze to neni moje chyba, ze mi dali znacku bez der a ja ji nemam jak namontovat. Dneska uz vim, ze bych moc neobstal. Mel jsem tenkrat stesti.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Re: Po dovezení motky
Loser psal:tak ja kdysi koupil v patek vecer bez pojistky jiz odhlasenou motorku, prejel s tim z prahy na moravu, celej vikend jezdil a v pondeli si s tim sel pro znacku. Az teprve tam jsem pochopil, ze je potreba nejaky povinny ruceni a evidencka a podobny sracky. Kdyz jsem to jakoze vsechno vobjezdil a vyridil a dostal jsem novou znacku, prekvapilo me, ze nema navrtany diry, abych ji mel kam pridelat. Tak jsem ji soupnul do batohu a do stredy jsem s ni takhle jezdil nez jsem se dostal k vrtacce.
Tenkrat mi to vsechno prislo tak nejak koser a byl jsem odhodlanej hadat se s policajtama, ze to neni moje chyba, ze mi dali znacku bez der a ja ji nemam jak namontovat. Dneska uz vim, ze bych moc neobstal. Mel jsem tenkrat stesti.
jenže ty seš loser,tobě to projde
...a bude hůř!
Stránky: 1