Nejsi přihlášen
Rybářskej dárek
Potřebuju prosím poradit.
Kámoš z práce se chystá bejt 50-ti letej. Napadlo mě, že by mu mohlo udělat radost někde si zarybařit.
Moje představa je zájezd pro 2 lidi, asi někam na sever a spíš k řece/jezeru, než k moři. Na moře nemá vercajk. Cenově tak 20-25 za oba.
Jestli někdo máte vlastní nebo skorovlastní zkušenost, budu vděčnej za tip. Dík.
Re: Rybářskej dárek
tajnej psal:Potřebuju prosím poradit.
Kámoš z práce se chystá bejt 50-ti letej. Napadlo mě, že by mu mohlo udělat radost někde si zarybařit.
Moje představa je zájezd pro 2 lidi, asi někam na sever a spíš k řece/jezeru, než k moři. Na moře nemá vercajk. Cenově tak 20-25 za oba.
Jestli někdo máte vlastní nebo skorovlastní zkušenost, budu vděčnej za tip. Dík.
skorovlastní skušenosti nemám ale vod nás jezděj kuci každej rok dodáfkou,naperou ji chlastem a žrádlem a jedou,můžu se dyštak voptat ale je to pro mě masařina bo tahaj dom zamražený tresky ale jen jako chyť a pusť a vopčas tam něco sežer někde na jezeře nebo řece kua to bych jel hnet taky
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:tajnej psal:Potřebuju prosím poradit.
Jestli někdo máte vlastní nebo skorovlastní zkušenost, budu vděčnej za tip. Dík.skorovlastní skušenosti nemám ale vod nás jezděj kuci každej rok dodáfkou,naperou ji chlastem a žrádlem a jedou,:
..jj vod nás taky tagle jezděj rum do 20l kanistru na benál
,hulení do prutů
a valej
nerybařim
ale už ně kua hodně napadlo ject s nima
prostě jen tááááák
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Byl jsem s cestovkou v Norsku asi 3x a autem asi 7x a vždycky na moři.
Autem je cena poloviční, ale o všechno se staráš sám.
Já bych doporučoval moře.
Nejpohodlnější je to s cestovkou:
například http://www.travel-support.cz/start.html nebo http://www.cahitra.cz/?q=home
Chytání na lososích řekách je podvod pro turisty a na jezerech žerou víc komáři, než ryby ( co jsem slyšel )
GSF1250SA K7
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2011 10:30:27 Offline |
karlos100 psal:známej vyprávěl zážitky z finska,jezera,štiky,prej paráda..
já jen vobčas pytlačím na řece za barákem
vy tomu řikáte řeka
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:známej vyprávěl zážitky z finska,jezera,štiky,prej paráda..
já jen vobčas pytlačím na řece za barákemvy tomu řikáte řeka
počkej,já jen poplavu,ale Tebe vyvrhne sopka,co máš za plotem
...a bude hůř!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2011 10:56:07 Offline |
XJelen psal:karlos100 psal:XJelen psal:
počkej,já jen poplavu,ale Tebe vyvrhne sopka,co máš za plotem
aspoň budu ve zprávách, povodně už nikoho nezajímaj
to Karlos:no po těch šutrech co tam jsou by jsi spíš poskakoval než plaval ale je to krásně čístý
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:karlos100 psal:
počkej,já jen poplavu,ale Tebe vyvrhne sopka,co máš za plotemaspoň budu ve zprávách, povodně už nikoho nezajímaj
to Karlos:no po těch šutrech co tam jsou by jsi spíš poskakoval než plavalale je to krásně čístý
letos bylo po vokraj,už jsem byl povodňově bdělej
v létě je to jiná,to si pes ani nenamočí kulky,
moje feny teda vůbec nic
...a bude hůř!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2011 12:01:02 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
aspoň budu ve zprávách, povodně už nikoho nezajímaj
to Karlos:no po těch šutrech co tam jsou by jsi spíš poskakoval než plavalale je to krásně čístý
letos bylo po vokraj,už jsem byl povodňově bdělej
v létě je to jiná,to si pes ani nenamočí kulky,
moje feny teda vůbec nic
to je jiná
Stránky: 1