Nejsi přihlášen
Brigáda u Kojaka
...kdyby měl někdo zájem, jít si na jaře máknout do pneuservisu v Praze na Barrandově tak dejte vědít. Třeba chudej študent, nebo momentálně nezaměstnaný. Vše je o dohodě.....
....a je to manuální práce tak se nehlaste všicí
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Re: Brigáda u Kojaka
no ja bych to teda jako zkusil. Uz dlouho premyslim, ze bych delal zase chvili rukama. Ale musel bys mi platit minimalne tolik, co soucasny zamestnavatel a to asi neklapne, co?
A hlavne mam strach, ze by se ti pred garazema zacali hromadit prazdny lahvace, a vajgle
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:no ja bych to teda jako zkusil. Uz dlouho premyslim, ze bych delal zase chvili rukama. Ale musel bys mi platit minimalne tolik, co soucasny zamestnavatel a to asi neklapne, co?
A hlavne mam strach, ze by se ti pred garazema zacali hromadit prazdny lahvace, a vajgle
....přesně Ty seš ten tip, pro kterýho to není.
.....to by se tu akorát chlastalo....a asi i krachovalo
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2011 12:11:44 Offline |
a něco trvalejšího?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
najít brigádníka je dneska těžký,prej nezaměstnanost,potřebuju vymalovat byt a tak jsem oslovil dva povaleče a nabídl 100kč/h a akorát se mi vysmáli
DonPepon psal:najít brigádníka je dneska těžký,prej nezaměstnanost,potřebuju vymalovat byt a tak jsem oslovil dva povaleče a nabídl 100kč/h a akorát se mi vysmáli
...znám týpky který ti ho vybílej ...zadarmo ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
byt je uplně prázdnej,jen přijít a vymalovat ,nemá někdo zájem
Pepon: tak nakup plzensky lahvace, nachystej gril a muzeme si udelat malovaci seanci. Takhle jsme jednou kamosovy malovali byt cely prazdniny Vyslo ho to draz nez kdyby si obednal profi malire, ale zase jsme se nekolikrat krasne vozrali
no jo,já to musím stihnout do 14 dnů ,sem socka a ruce mám levý,špatná kombinace,proto scháním nejlépe někoho kdo nutně potřebuje přivydělat,asi se postavím před ouřad práce a budu lovit
DonPepon psal:no jo,já to musím stihnout do 14 dnů ,sem socka a ruce mám levý,špatná kombinace,proto scháním nejlépe někoho kdo nutně potřebuje přivydělat,asi se postavím před ouřad práce a budu lovit
Socka? ...a to si dovolíš dát někomu kilo na hoďku? ....to bych v tom případě maloval s Loserem měsíc?, dva?
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2011 14:00:50 Offline |
Mour psal:DonPepon psal:no jo,já to musím stihnout do 14 dnů ,sem socka a ruce mám levý,špatná kombinace,proto scháním nejlépe někoho kdo nutně potřebuje přivydělat,asi se postavím před ouřad práce a budu lovit
Socka? ...a to si dovolíš dát někomu kilo na hoďku? ....to bych v tom případě maloval s Loserem měsíc?, dva?
asi čeká ,že to bude mít za dvě hodiny hotový
Mour: No klidne i pul roku. Mit zajisteno piti a stravu a k tomu jeste dostavat kilo na hodku ... krasna dovolena
Pepone: hele, nakup u vjetnamcu nejaky petardy, hod to do pixle s primalexem a mas vymalovano
pracovní tempo bych určoval s bičem v ruce,nic jiného na Vás neplatí
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2011 14:25:11 Offline |
DonPepon psal:pracovní tempo bych určoval s bičem v ruce,nic jiného na Vás neplatí
máš je platit od úkolu a ne od hodiny
Bedřich psal:2 DonPepon hele jak je to cca velký a kde to te? v malování nevidím problém
pošli mail...
máš to tam
kojaksro psal:...kdyby měl někdo zájem, jít si na jaře máknout do pneuservisu v Praze na Barrandově tak dejte vědít. Třeba chudej študent, nebo momentálně nezaměstnaný. Vše je o dohodě.....
Kojaku, skoda ze jsi z daleka, bral bych to
livet är en kamp...
david psal:kojaksro psal:...kdyby měl někdo zájem, jít si na jaře máknout do pneuservisu v Praze na Barrandově tak dejte vědít. Třeba chudej študent, nebo momentálně nezaměstnaný. Vše je o dohodě.....
....a je to manuální práce tak se nehlaste všicíKojaku, skoda ze jsi z daleka, bral bych to
to neni pravda, Kojak je z blizka, ty jsi z daleka
hlemejzd999 (Člen) 20.01.2011 16:06:44 Offline |
Loser psal:david psal:kojaksro psal:...kdyby měl někdo zájem, jít si na jaře máknout do pneuservisu v Praze na Barrandově tak dejte vědít. Třeba chudej študent, nebo momentálně nezaměstnaný. Vše je o dohodě.....
....a je to manuální práce tak se nehlaste všicíKojaku, skoda ze jsi z daleka, bral bych to
to neni pravda, Kojak je z blizka, ty jsi z daleka
ale daleko od sebe jsou stejně ,ne ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
kojaksro psal:...kdyby měl někdo zájem, jít si na jaře máknout do pneuservisu v Praze na Barrandově tak dejte vědít. Třeba chudej študent, nebo momentálně nezaměstnaný. Vše je o dohodě.....
dyž sem byl na průmce, tak dyž sa mělo něco dělat na praksi, tag třídní dycky říkal: Potřebuju jednoho silného a nemusí být moc chytrý šel sem dycky já
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kdyby to tak bylo i s ubytkem vysral bych se už na to ježdění.....
když to jede,je to OK
Koldan psal:kojaksro psal:...kdyby měl někdo zájem, jít si na jaře máknout do pneuservisu v Praze na Barrandově tak dejte vědít. Třeba chudej študent, nebo momentálně nezaměstnaný. Vše je o dohodě.....
....a je to manuální práce tak se nehlaste všicídyž sem byl na průmce, tak dyž sa mělo něco dělat na praksi, tag třídní dycky říkal: Potřebuju jednoho silného a nemusí být moc chytrý šel sem dycky já
Ale medvídku, to nebylo tím, že bys byl blbej, ale jen ti ostatní byli málo silní
ABik psal:Koldan psal:kojaksro psal:...kdyby měl někdo zájem, jít si na jaře máknout do pneuservisu v Praze na Barrandově tak dejte vědít. Třeba chudej študent, nebo momentálně nezaměstnaný. Vše je o dohodě.....
....a je to manuální práce tak se nehlaste všicídyž sem byl na průmce, tak dyž sa mělo něco dělat na praksi, tag třídní dycky říkal: Potřebuju jednoho silného a nemusí být moc chytrý šel sem dycky já
Ale medvídku, to nebylo tím, že bys byl blbej, ale jen ti ostatní byli málo silní
dík kámo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Honzik8719 (Člen) 20.01.2011 21:45:19 Offline |
šel bych do toho jestli teda nejde o přezouvání kol to úplně nesnášim tak dej pak dyžtak echo
...relativní kochač...
Progear 650 (Člen) 20.01.2011 21:49:59 Offline |
Honzik8719 psal:kojaksro psal:...kdyby měl někdo zájem, jít si na jaře máknout do pneuservisu v Praze na Barrandově tak dejte vědít. Třeba chudej študent, nebo momentálně nezaměstnaný. Vše je o dohodě.....
....a je to manuální práce tak se nehlaste všicíšel bych do toho jestli teda nejde o přezouvání kol to úplně nesnášim tak dej pak dyžtak echo
v pneuservisu se většinou kola přezouvají.... ale od toho je tam Martin z ráfku na ráfek, ty by si je dával na auto atd...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
esi by to bylo o vejkendech, nebo večery, přišel bych pomoct, nejsů z daleka, za prácu umim taky vzít, tož se domluvíme, což???
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Honzik8719 (Člen) 20.01.2011 23:22:43 Offline |
Progear 650 psal:Honzik8719 psal:kojaksro psal:...kdyby měl někdo zájem, jít si na jaře máknout do pneuservisu v Praze na Barrandově tak dejte vědít. Třeba chudej študent, nebo momentálně nezaměstnaný. Vše je o dohodě.....
....a je to manuální práce tak se nehlaste všicíšel bych do toho jestli teda nejde o přezouvání kol to úplně nesnášim tak dej pak dyžtak echo
v pneuservisu se většinou kola přezouvají.... ale od toho je tam Martin z ráfku na ráfek, ty by si je dával na auto atd...
tož t mě je jasná,že je to pneuservííís jen fakt nemám rád přehazování z ráfku na ráfek...přez léto makám dycky v autodopravě a to je dycky mor když mám něco přezout
...relativní kochač...
Petula psal:osiris psal:...vidíš, lidí je jak sraček
to máš pravdu, otázkou je, aby se některá ta sračka osvědčila, že
Lidi toho většinou dost nakecaj a skutečnost..
...no jo, ale za bránou čekaj další
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Pokud chce někdo vymalovat mám kámoše profesionála malíře, který je v současné době na pracáku a přividělává si melouchama bokem. Je to taky motorkář (Duc. Monster). Jsme od Kolína a do Prahy jezdí běžně.
"pravdu - má jenom bouchačka"
kočičák psal:Pokud chce někdo vymalovat mám kámoše profesionála malíře, který je v současné době na pracáku a přividělává si melouchama bokem. Je to taky motorkář (Duc. Monster). Jsme od Kolína a do Prahy jezdí běžně.
kolik by tak chtěl?škrábání,štukování,malování 3+1 70m2
Honzik8719 (Člen) 21.01.2011 10:30:44 Offline |
kojaksro psal:kojaksro psal:osiris psal:...vidíš, lidí je jak sraček
...sem ani nečekal.
...ani nevím kdo to myslí vážně a kdo dělá prdel
nedělám si prdel
...relativní kochač...
Lachtan psal:kojaksro psal:...kdyby měl někdo zájem, jít si na jaře máknout do pneuservisu v Praze na Barrandově tak dejte vědít. Třeba chudej študent, nebo momentálně nezaměstnaný. Vše je o dohodě.....
....a je to manuální práce tak se nehlaste všicíesi by to bylo o vejkendech, nebo večery, přišel bych pomoct, nejsů z daleka, za prácu umim taky vzít, tož se domluvíme, což???
...vás dva si dokážu představit jak děláte pod jednou střechou,woe Lachtane dyt' ty seš chytlavej jak hovno na botu
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
DonPepon psal:kočičák psal:Pokud chce někdo vymalovat mám kámoše profesionála malíře, který je v současné době na pracáku a přividělává si melouchama bokem. Je to taky motorkář (Duc. Monster). Jsme od Kolína a do Prahy jezdí běžně.
kolik by tak chtěl?škrábání,štukování,malování 3+1 70m2
tady máš mobil a domluv se s Mišutkou sám - ví o tom.
606241508
"pravdu - má jenom bouchačka"
Pane inšpektóre, myslel sem, že bych ti tam zašel takhle pomoct a vydělat aspoň nějakou pětku na pívo, ale budu teď mít úplně mamrdskej rozvrh, ty kundy si mě v tom ústavu chtěl poslední semestr řádně užít, takže to nedopadne Jedinej volnej flek mám ve čtvrtek, ale to po středečních prokalenejch nocích nebejvám zrovna moc ready. Myslim ale, že zájemců máš dost...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Pane inšpektóre, myslel sem, že bych ti tam zašel takhle pomoct a vydělat aspoň nějakou pětku na pívo, ale budu teď mít úplně mamrdskej rozvrh, ty kundy si mě v tom ústavu chtěl poslední semestr řádně užít, takže to nedopadne Jedinej volnej flek mám ve čtvrtek, ale to po středečních prokalenejch nocích nebejvám zrovna moc ready. Myslim ale, že zájemců máš dost...
...v pohodě inžo...lidí je jak sraček
chacino psal:čuus,žes včera neřek,se nudim
...páš až tobě začne sezóna, tak nám akorát taky. Jináč co se týká toho filtru....ten bordel by mohl dělat i ten otevřenej lauf....takže přetryskovat, na brzdu....nebo na to srát a open filtr ven ( to bude asík nejlepší řešení ). Vraž prachy do něčeho praktičtějšího na Béčku.
kojaksro: já bych měl zájem o brigádu v pneuservisu já makám i ted v pneuservisu u strejce takže mám praxe habakuk tak jestli chcete tak se hlásim jestli je ještě volný místečko tak kdyžtak mi pošlete na e-mail nebo tel:731005774 adresu a já přijdu...
Stránky: 1