Nejsi přihlášen
jak jede novej?
cus, koukal jsem, že už tu je někdo (basett, a možná další??), kdo má noveho bandoura. Moc by mě zajímalo, jak to jede.
Případně někdo měl možnost se na tom svejzt. Takže jaký to je?
Referujte, pište.. jsem žádostiv a vděčnej za každý slovo.
Jinak všem novejm majitelům přeji ať jim to jede a slouží...
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Re: jak jede novej?
Loser psal:Freshi, woe, kdybys mel aspon co pucovat. Na tu tvoji jebky by si nechtel nikdo ani sednout
Nevím jestli je tady reglý někdo s 07 verzí...
ale pokud jo a má možnost srovnávat se starší verzí tak ať se ozvě taky jsem docela zvědav...
měl jsem možnost porovnat 04 a 06 a žádný extra rozdíl...
Cau kluci, mam 07, ale protože začínám, tak asi nemůžu ze sebe tahat nějaký rozumy, a stejně ho zajíždím, takže max. 5.000 otáček, ale jak to zajedu a něco najedu, tak třeba něco napíšu, ale jsem hrozně nadšenej, a rád že jsem ho koupil, ještě jsem měl v merku Fazera FZ6 S2. Ale Bandítek je větší krasavec a pro mě jelikož mám 190 cm a 115 kg i pohodlnější.
no este aby nebyli kucí nadseny,dyk je to bandit a novej.a je jedno jestli to je vzduchac nebo vodnik,pac ty co si koupej vodnika stejne asi vetsinou pred tim na vzduchaci nejeli,tak nebudou moct srovnavat a navic jim to stejne bude jedno,jinak by si ho prece nekoupili
...sam mezi jebkarema...
Novej bandit je stejnej jako starej.Jediný rozdíly jsou stříkačka místo karbce,na šestce hranatý zrcátka jako na dvanáctce a vodou chlazenej.Do 5 tisíc otáček to je lenoch a můžeš si s ním dělat co chceš ale pak je to divočejší.Rozjezdy jsou díky stříkačce plynulý a klidný.Jinak mě nasral ohromnej vejfuk kterej připomíná napoleonský kanon,takže laďák určitě je potřeba,dál málo místa pod sedlem a nejsou dotažený ty kabely.Bužírky nejsou až do konce.Ale to jsou drobnosti.Jinak má o pár koníků víc.Jinak jede bezvadně,zatím si nestěžuju.
Ahoj,nemám nic proti novýmu,jen ten výfuk je hrozný,ale kolik váží?Starý má 201kg a já tuším že nový 215kg a tak bude sice motor kultivovanější ale stařík mu nandá a to hlavně v zatáčkách.Jinak je hezkej.
marcoo psal:Novej bandit je stejnej jako starej.Jediný rozdíly jsou stříkačka místo karbce,na šestce hranatý zrcátka jako na dvanáctce a vodou chlazenej.Do 5 tisíc otáček to je lenoch a můžeš si s ním dělat co chceš ale pak je to divočejší.Rozjezdy jsou díky stříkačce plynulý a klidný.Jinak mě nasral ohromnej vejfuk kterej připomíná napoleonský kanon,takže laďák určitě je potřeba,dál málo místa pod sedlem a nejsou dotažený ty kabely.Bužírky nejsou až do konce.Ale to jsou drobnosti.Jinak má o pár koníků víc.Jinak jede bezvadně,zatím si nestěžuju.
Na brzdy do zatáčky, pod plynem ven....
No jo jenže když chceš funglovku a píše se rok 2007 tak si ji koupíš nehledě na vejfuk atd.Existuje přeci pár věcí který na tom můžu kdykoliv změnit,takže v tom nevidím problém.Nepotřebuju v zatáčkách někomu dávat na prdel.potřebuju jezdit.
Stránky: 1