Nejsi přihlášen
Vybornej film -Obcansky prukaz
Ted jsem to dokoukal , a muzu jen doporucit , po dlouhe dobe konecne ceskej film na urovni Pelisku ,ale to bylo mozna tim , ze sem se vratil do mladejch let Akurat ta perzekuce ze strany organu VB se mi zdala krapet prehnana , ale je fakt , ze ja proti rezimu nijak , za mlada nebojoval , my jsme asi nebyli , tak uvedomeli , tak jsme jenom chlastali , pichali , a hulili
Re: Vybornej film -Obcansky prukaz
Byl jsem na tom v kině už na podzim. Jeden z lepších českejch filmů za poslední dobu, ale čekal jsem od toho víc. Ale nedávno jsem to stahoval tak se asi mrknu znova
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
deny1234 psal:Ted jsem to dokoukal , a muzu jen doporucit , po dlouhe dobe konecne ceskej film na urovni Pelisku ,ale to bylo mozna tim , ze sem se vratil do mladejch let Akurat ta perzekuce ze strany organu VB se mi zdala krapet prehnana , ale je fakt , ze ja proti rezimu nijak , za mlada nebojoval , my jsme asi nebyli , tak uvedomeli , tak jsme jenom chlastali , pichali , a hulili
Osobně mám názor, že Pelíšky několikanásobně přehrává. Fakt gut film
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
zzzmrzlinar (Člen) 25.03.2011 22:46:45 Offline |
no Obcanský průkaz můžu jen doporučit, fakt myslím hodně dobrý.
S Pelíškama je těžký to srovnávat, bo ten OP není až tak mo komedie, nebo alespoň ne čistě komedie jako Pelíšky. Vtipný scény tam ovšem samozřejmě jsou.
Hele, zas tak moc ne, pokud sis nehrál na politika tak se žilo celkem v klidu, neljepší hospody byly na vesnicích a v rekreačních koloniích-tam ti dali pokoj, všechno nějak šlo, nic se netrestalo(byť jsem byl ve vazbě), prachy byly na všechno, na co ne to se ukradlo a nikomu to nechybělo atd. ....
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Hele, zas tak moc ne, pokud sis nehrál na politika tak se žilo celkem v klidu, neljepší hospody byly na vesnicích a v rekreačních koloniích-tam ti dali pokoj, všechno nějak šlo, nic se netrestalo(byť jsem byl ve vazbě), prachy byly na všechno, na co ne to se ukradlo a nikomu to nechybělo atd. ....
Jako na těch pár věcí co byly v obchodě? A pašoval jsi záclony a dětský oblečení z NDR?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Kelly01 psal:Hele, zas tak moc ne, pokud sis nehrál na politika tak se žilo celkem v klidu, neljepší hospody byly na vesnicích a v rekreačních koloniích-tam ti dali pokoj, všechno nějak šlo, nic se netrestalo(byť jsem byl ve vazbě), prachy byly na všechno, na co ne to se ukradlo a nikomu to nechybělo atd. ....
Jako na těch pár věcí co byly v obchodě? A pašoval jsi záclony a dětský oblečení z NDR?
...kdo byl "šikovnej" měl všechno ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ondráš psal:osiris psal:...kdo byl "šikovnej" měl všechno ;)
Ne každej měl štěstí a jezdil s kamionem na západ.
...to nebyla samozřejmě zdaleka jediná možnost ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 28.03.2011 12:05:55 Offline |
Ondráš psal:osiris psal:...to nebyla samozřejmě zdaleka jediná možnost ;)
Teď už je to promlčený, tak se pochlub...
víš jak se říkalo..jestli lžu ať se propadnu do západního německa...a stalo se
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1