Nejsi přihlášen
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 26.03.2011 19:59:55 Offline |
trochu padlá ...asi ze skály ...
když jsem se včera rozhodl , že sundám víko snímače otáček a nechám zavařit údajnou prasklinu na boku , nestačil jsem valit bulvy ,...ta hliníková stěna tam nebyla a namísto toho tam byla vymodelovaná jiná z nějakýho tmelu - dokonalá práce i s dírama na šrouby víka
...předchozí majitel byl asi modelář
...nebo
...
spodní díl ,kterým to teklo
horní kus karteru z neznámé hmoty ..ten drží
a takhle to vypadá ,když jsem to spodní vyloup prstama a obrousil pro svaření prasklinky
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 26.03.2011 20:17:29 Offline |
Re: trochu padlá ...asi ze skály ...
Datel psal:No ty kjávo!
To je neuvěřitelné co ti lidi sou schopní udělat
já bych byl schopnej ho za tohle zabít ....
hlemejzd999 psal:Datel psal:No ty kjávo!
To je neuvěřitelné co ti lidi sou schopní udělatjá bych byl schopnej ho za tohle zabít ....
no co, před tím poznals hovno, takže kvalitní práce
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 26.03.2011 20:33:07 Offline |
hans psal:hlemejzd999 psal:Datel psal:No ty kjávo!
To je neuvěřitelné co ti lidi sou schopní udělatjá bych byl schopnej ho za tohle zabít ....
no co, před tím poznals hovno, takže kvalitní práce
kdyby to bylo kvalitní , tak to neřešim , ...jen mi řek , že to je prasklina a je to přetmelený ..ale trochu z toho chcal olej ,tak jsem si řek , že to nechám zavařit ,ale jeden svár nestačil ...mě ale teď nejvíc sere ,když už to mám vyvařený , že to nemůžu natočit
...ten snímač jsem měl odmontovanej ,aby se neroztavil ,když tam kolem toho máchal tim Tigem a ted to nedává jiskru na svíčky
hlemejzd999 psal:hans psal:hlemejzd999 psal:
já bych byl schopnej ho za tohle zabít ....no co, před tím poznals hovno, takže kvalitní práce
kdyby to bylo kvalitní , tak to neřešim , ...jen mi řek , že to je prasklina a je to přetmelený ..ale trochu z toho chcal olej ,tak jsem si řek , že to nechám zavařit ,ale jeden svár nestačil
...mě ale teď nejvíc sere ,když už to mám vyvařený , že to nemůžu natočit
...ten snímač jsem měl odmontovanej ,aby se neroztavil ,když tam kolem toho máchal tim Tigem a ted to nedává jiskru na svíčky
Odpojils při sváření baterku?
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 26.03.2011 21:15:51 Offline |
Michal Dk psal:hlemejzd999 psal:hans psal:no co, před tím poznals hovno, takže kvalitní práce
kdyby to bylo kvalitní , tak to neřešim , ...jen mi řek , že to je prasklina a je to přetmelený ..ale trochu z toho chcal olej ,tak jsem si řek , že to nechám zavařit ,ale jeden svár nestačil
...mě ale teď nejvíc sere ,když už to mám vyvařený , že to nemůžu natočit
Odpojils při sváření baterku?
jo...měl jsem ji vyndanou ven a odpojil jsem i řídící jednotku ....dneska jsem zkontroloval všechny pojistky...i hlavní ...a nic .......vyndal svíčku ,jestli hází jiskru - nic ..vyndal jinou - taky nic ...a to je asi konec dílu : „když zahrádkáři opravují moto“......
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2011 16:42:45 Offline |
a dal jsi tam ten snímač dobře?? máš tam správnou vzdálenost mezi snímačem a tim hrotem??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
Banditatom (Člen) 27.03.2011 17:12:24 Offline |
kladivo číslo 10 pár ran na správná místa a uvidíš jak ti poletí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 27.03.2011 21:47:12 Offline |
K.a.s.y.m. psal:a dal jsi tam ten snímač dobře?? máš tam správnou vzdálenost mezi snímačem a tim hrotem??
sem to zkoušel různě a a pak jsem to rovnou odvez dneska machanikoj ,páč mě už byla hrozná kosa ....on mi stejně udělá rozvoďák,ventily a podtlaky,tak to čidlo nastaví ...esli to je tim ...snad jo
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 27.03.2011 21:49:30 Offline |
Banditatom psal:kladivo číslo 10 pár ran na správná místa a uvidíš jak ti poletí
myslim , že ta moje vrána je už domlácená dost
Stránky: 1