Nejsi přihlášen
laďák,slk??
zdárec všici,dávám do kupy svýho miláčka po crashi..samozřejmě jsem voddělal i lauf a když už novej tak asi laďák.Mám v merku SLK.Máte někdo zkušenosti s touhle značkou?..nebo mi poradíte nějakou jinou značku?..je to na B6 PS.na homologaci kašlu,až pojedu za kopečky,tak tam přehodím promáčklej origo .o) Díky.
Re: laďák,slk??
Mel sem ho 2 sezony a trochu se na nem povolili nýtky,ale jinak drzel pohromade.Pak me praskla objímka a tak sem ho sundal a mam ted SHARKa od Kovala a supr.To SLK sem koupil uplne novy za par korun,jinak bych ho asi nekoupil,zpracovanim je videt ze je to levna možnost kraválu.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Mel sem to na B12,zvuk celkem dobrej.Ale toho Sharka mam aji s tím mezisvodem ve kterym je to u originalu trochu zeškrceny na menší průměr.Takze ted to tím jenom prolítne a řve to o neco víc a aji bych rekl ze to o neco líp jede.Po novym roce de na brzdu,tak to budu vedet presne.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Panove kde kupujete za tak dobre ceny ??? potrebuji no nebo vlastne chci take neco takoveho cenove prijatelneho, stale se nemuzu rozhodnout zda novou motku ted a nebo az na dalsi sezonu a tak do toho uz radeji nechci moc vrazet !
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
Stránky: 1