Nejsi přihlášen
Pavel Bandita (Člen) 27.03.2011 17:13:25 Offline |
Rakousko a laděné výfuky
Ahoj mám prozbu na lidi co již sjížděli Rakousko mám B6 s laděným výfukem WIPER , který nemá homologaci a obávám se toho, aby se mi dovolená neprodražila.
Nemáte nikdo s tímto zkušenost? Někdo mi říká, že Rakušáci si na to potrpí a někdo zase, že má Rakousko projeté a bez problému. Dik za rady
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
Re: Rakousko a laděné výfuky
Pavel Bandita psal:Ahoj mám prozbu na lidi co již sjížděli Rakousko mám B6 s laděným výfukem WIPER , který nemá homologaci a obávám se toho, aby se mi dovolená neprodražila.
Nemáte nikdo s tímto zkušenost? Někdo mi říká, že Rakušáci si na to potrpí a někdo zase, že má Rakousko projeté a bez problému. Dik za rady
Co chceš slyšet ? Buď na policajty narazíš, zastaví tě a pak už je to na každým jak se zachová. Buď se mu líbíš, nebo ne, či se vyspal na , případně jestli mu manželka dala, nebo naopak dlouho né atd.. V každým případě máš vejfuk kterej nemá homologaci a takovejhle díl na moto v běžným provozu nemá podle danejch předpisů co dělat a v každým případě si tedy co ? No jasně, koleduješ vo flastr. A proč tě zastaví ? Protože na sebe tím jak to žve právě upozorníš. Jsem už dost starej na to abych tohle věděl. Jó, laďák mám taky, ale se známkou a na cestu ven tam to tlumítko rozhodně rád šoupnu a mám klid
Já s bratrem freschemjsme tam vždycky na cestování šopnuli tovární šeptadla a lítali jsme jak ovádi NO PROBLEMje to jen pár šroubů nebo pružin cca 15 min.čistý práceKámoš má na památku bloky na 650 švajc. franků a votahofka na Německou čáruza to mohla bejt nová Arajka.Tak babo raď a ať to vyjde
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
nechceš mi tvrdit, že Freš si namontoval za 15 minut vejfuck a ještě na pružinky? Naposledy když jsem ho to viděl dělat, tak mu to trvalo hodinu, Kelly se při tom stihnul zeblut a místo pružinek byl drát
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:nechceš mi tvrdit, že Freš si namontoval za 15 minut vejfuck a ještě na pružinky? Naposledy když jsem ho to viděl dělat, tak mu to trvalo hodinu, Kelly se při tom stihnul zeblut a místo pružinek byl drát
...kecáš, rvali jsme tam šroub z vokapu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1