Nejsi přihlášen
Re: sčítání lidu
škardík psal:Nevíte někdo do kdy se to má/mělo poslat?
jantare http://www.scitani.cz/
Jebat motorky :-)
Hanz psal:...nic sem nepřevzal, nic vyplňovat nebudu....
bohuzel, tak jednoduchy to neni. Ja jsem byl taky hrdina. Pak jsem zjistil, ze v pripade, ze se nenachazis na miste trvaleho bydliste, jsi povinen si ty papiry vyzvednout osobne na nejblizsi vetsi poste (rozumej jakoze nekde ve meste na hlavni poste) nebo v pripade pobytu v zahranici (jako treba muj pripad) musis poverit nejakou osobu, ktera to za tebe prevezme, vyplni a odevzda
je to celkem vojeb
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Tak tak, jedinej případ je, že jsi v cizině dlouhodobě a nevrátíš se do 20.4. (tohle nechápu, když termín je pro ostatní 14.4 ?! ) a nemáš ani nikoho kdo by to za tebe vyzvednul a odevzdal.... pak je tu ještě nějaká ta možnost holedně flákačky od pošťačky z tvého obvodu, ale tam netuším jak to bude probíhat - stejně řeknou, měl jsis zajít na poštu pro papíry...
Nic lidského mi není cizí
Hlavně doufám, že jste všichni erudovaní a vyplňujete minimálně v otázkách dojezdu do práce každý den a autem jako řidič nebo na motorce - přece podle počtu dětí budou vědět kolik cyklostezek, tak podle řidičů jim snad dojde, že by ty cesty mohli spravovat nějak častěji a lépe aby drželi více jak 2 zimy
Nic lidského mi není cizí
Loser psal:Hanz psal:...nic sem nepřevzal, nic vyplňovat nebudu....
bohuzel, tak jednoduchy to neni. Ja jsem byl taky hrdina. Pak jsem zjistil, ze v pripade, ze se nenachazis na miste trvaleho bydliste, jsi povinen si ty papiry vyzvednout osobne na nejblizsi vetsi poste (rozumej jakoze nekde ve meste na hlavni poste) nebo v pripade pobytu v zahranici (jako treba muj pripad) musis poverit nejakou osobu, ktera to za tebe prevezme, vyplni a odevzda
je to celkem vojeb
...kua u nás ani poštěvačka nechodila nebo o tom nevím, žádnej papír sem nikde neměl, tak proč bych měl trávit svůj vlastní čas stáním ve frontě někde na poště nebo pro to někde jezdit, když chcou po mě něco oni....když chci něco já po nich tak si to taky musím vyběhat.....seru na ně a ať mi tu přileze někdo s tou pokutou, odejde nejspíš zavřenými dveřmi
WD club member...
Hanz psal:Loser psal:Hanz psal:...nic sem nepřevzal, nic vyplňovat nebudu....
je to celkem vojeb...kua u nás ani poštěvačka nechodila nebo o tom nevím, žádnej papír sem nikde neměl, tak proč bych měl trávit svůj vlastní čas stáním ve frontě někde na poště nebo pro to někde jezdit, když chcou po mě něco oni
....když chci něco já po nich tak si to taky musím vyběhat.....seru na ně a ať mi tu přileze někdo s tou pokutou, odejde nejspíš zavřenými dveřmi
taky to nemám ...a co chuj s tim :)
MRDAT!!!
Stránky: 1