Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » sčítání lidu

škardík (Člen)
31.03.2011 21:17:14

sčítání lidu

Nevíte někdo do kdy se to má/mělo poslat?idontknow

viz avatar:)
PALOUS (Člen)
31.03.2011 21:24:05

Re: sčítání lidu

škardík psal:

Nevíte někdo do kdy se to má/mělo poslat?idontknow

jantarebigsmile http://www.scitani.cz/

Jebat motorky :-)
barynek (Člen)
31.03.2011 21:26:12

4 nebo 14 dubence...
takže času hafocool
já už to mám vyplněnýass

Bandit 4EVER!!!
škardík (Člen)
31.03.2011 21:34:53

Díky díky, už sem zas živě viděl jak taham ze schránky oznámení, že sem dostal flastrsmokin

Hanz (Člen)
31.03.2011 21:52:49

...nic sem nepřevzal, nic vyplňovat nebudu....asssmokin

WD club member...
barynek (Člen)
31.03.2011 22:36:55

škardík psal:

Díky díky, už sem zas živě viděl jak taham ze schránky oznámení, že sem dostal flastrsmokin

bys řekl že ti to nedodali a fertiggood

Bandit 4EVER!!!
škardík (Člen)
31.03.2011 22:55:40

taky mi to nedodali. nechali mi to u starejch, tak to svedu na něcoolsmokin

Loser (Administrator)
01.04.2011 01:22:48

Hanz psal:

bohuzel, tak jednoduchy to neni. Ja jsem byl taky hrdina. Pak jsem zjistil, ze v pripade, ze se nenachazis na miste trvaleho bydliste, jsi povinen si ty papiry vyzvednout osobne na nejblizsi vetsi poste (rozumej jakoze nekde ve meste na hlavni poste) nebo v pripade pobytu v zahranici (jako treba muj pripad) musis poverit nejakou osobu, ktera to za tebe prevezme, vyplni a odevzda
je to celkem vojebfuckfuckfuck

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
bery (Člen)
01.04.2011 07:09:41

ano, v našem výborném právním kocourkově zodpovídá člověk za chyby pošty

momentalně zavostalej
MaraKM (Člen)
01.04.2011 08:23:37

Tak tak, jedinej případ je, že jsi v cizině dlouhodobě a nevrátíš se do 20.4. (tohle nechápu, když termín je pro ostatní 14.4 ?! ) a nemáš ani nikoho kdo by to za tebe vyzvednul a odevzdal.... pak je tu ještě nějaká ta možnost holedně flákačky od pošťačky z tvého obvodu, ale tam netuším jak to bude probíhat - stejně řeknou, měl jsis zajít na poštu pro papíry...

Nic lidského mi není cizí
MaraKM (Člen)
01.04.2011 08:27:09

Hlavně doufám, že jste všichni erudovaní a vyplňujete minimálně v otázkách dojezdu do práce každý den a autem jako řidič nebo na motorce - přece podle počtu dětí budou vědět kolik cyklostezek, tak podle řidičů jim snad dojde, že by ty cesty mohli spravovat nějak častěji a lépe aby drželi více jak 2 zimy smile1

Nic lidského mi není cizí
Kelly01 (Člen)
01.04.2011 09:16:43

Já po netu, nezaměstnaný, bez vzdělání a bez ničeho, národnost romská, víra - satanismus..
Za 4 minuty vyřízený voba formuláře..

God Save The Queen!
Hanz (Člen)
01.04.2011 10:44:59

Loser psal:
Hanz psal:

bohuzel, tak jednoduchy to neni. Ja jsem byl taky hrdina. Pak jsem zjistil, ze v pripade, ze se nenachazis na miste trvaleho bydliste, jsi povinen si ty papiry vyzvednout osobne na nejblizsi vetsi poste (rozumej jakoze nekde ve meste na hlavni poste) nebo v pripade pobytu v zahranici (jako treba muj pripad) musis poverit nejakou osobu, ktera to za tebe prevezme, vyplni a odevzda

...kua u nás ani poštěvačka nechodila nebo o tom nevím, žádnej papír sem nikde neměl, tak proč bych měl trávit svůj vlastní čas stáním ve frontě někde na poště nebo pro to někde jezdit, když chcou po mě něco oniheadshake....když chci něco já po nich tak si to taky musím vyběhat.....seru na ně a ať mi tu přileze někdo s tou pokutou, odejde nejspíš zavřenými dveřmiass

WD club member...
jennys (Člen)
01.04.2011 16:27:45

Už jsem to sice převzal, ale pošlu jim zalepenou a roztrženou obálku (prázdnou, to pro ty, co nechápoubigsmile), co je jim do mojich věcí, i tak ze mě tahají spoustu informací jinak, a ještě navíc to musíme všichni platitfuck

Kožak (Člen)
01.04.2011 20:11:44

Hanz psal:
Loser psal:
Hanz psal:

...kua u nás ani poštěvačka nechodila nebo o tom nevím, žádnej papír sem nikde neměl, tak proč bych měl trávit svůj vlastní čas stáním ve frontě někde na poště nebo pro to někde jezdit, když chcou po mě něco oniheadshake....když chci něco já po nich tak si to taky musím vyběhat.....seru na ně a ať mi tu přileze někdo s tou pokutou, odejde nejspíš zavřenými dveřmiass

taky to nemám ...a co chuj s tim :)

MRDAT!!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS