Nejsi přihlášen
![]() |
Banditatom (Člen) 01.04.2011 17:43:50 Offline |
help palivoměr autobus
Potřebuju pánové vod MHD věděti kolik cca. máte dojezd do rozblikáni reservy ( takový to kdy už bliká i ten poslední díleček) a potom kolik je dojezd na reservu pač se mě to nějak nezdá... když jsem se byl projet tak jsem to trošku přetáhl až po rozblikání reservy a hle když jsem přidal plyn motorka začala cukat škubat ( najel jsem cca.15km) po natankování se mě tam vlezlo 21.7l ohnivé vody. tak nevím jestli jsem kokos já nebo jak jsem měl palivoměr ven tak jestliva jsem mu nějak neublížil
.
Díky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: help palivoměr autobus
bliká pumpa = 6
bliká pumpa + dílek = 3,5
...je naprosto normální, když máš ve velký nádrži 3 litry benzínu, že při akceleraci a odlivu hladiny nasaje pumpa naprázdno, zaškube, hladina se přelije zpět a motor běží dál pravidelně
...dojezd na nádrž? co chceš podle toho soudit? někdy najedeš 280km, někdy 360km, záleží přece jak moc nádrž natankuješ přes plný hrdlo a navíc při jakým stylu jízdy
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom psal:Potřebuju pánové vod MHD věděti kolik cca. máte dojezd do rozblikáni reservy ( takový to kdy už bliká i ten poslední díleček) a potom kolik je dojezd na reservu pač se mě to nějak nezdá... když jsem se byl projet tak jsem to trošku přetáhl až po rozblikání reservy a hle když jsem přidal plyn motorka začala cukat škubat ( najel jsem cca.15km) po natankování se mě tam vlezlo 21.7l ohnivé vody
. tak nevím jestli jsem kokos já nebo jak jsem měl palivoměr ven tak jestliva jsem mu nějak neublížil
.
Díky
to máš z toho že je to eNko
a teď jinak, kup si jebku od klavírů a bude ukazovat dobře
a zas jinak z výše uvedenýho je jasný že ač nerad tak neporadím
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
![]() |
Banditatom (Člen) 01.04.2011 18:08:57 Offline |
To osiris: jj něco takového jsem potřeboval vědět hmm no musím se s tím ještě naučit
To Kakin: víš kam máš jít s jebkou vod pijána.... jo přesně sem a ještě v esku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:To osiris: jj něco takového jsem potřeboval vědět
hmm no musím se s tím ještě naučit
...já myslím, podle toho co píšeš, že ti to funguje normálně
osiris psal:bliká pumpa = 6
...je naprosto normální, když máš ve velký nádrži 3 litry benzínu, že při akceleraci a odlivu hladiny nasaje pumpa naprázdno, zaškube, hladina se přelije zpět a motor běží dál pravidelně
...dojezd na nádrž? co chceš podle toho soudit? někdy najedeš 280km, někdy 360km, záleží přece jak moc nádrž natankuješ přes plný hrdlo a navíc při jakým stylu jízdy
tak nějak pane autobusák
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:osiris psal:bliká pumpa = 6
...dojezd na nádrž? co chceš podle toho soudit? někdy najedeš 280km, někdy 360km, záleží přece jak moc nádrž natankuješ přes plný hrdlo a navíc při jakým stylu jízdytak nějak pane autobusák
...jj kolego
osiris psal:Kim psal:osiris psal:bliká pumpa = 6
...dojezd na nádrž? co chceš podle toho soudit? někdy najedeš 280km, někdy 360km, záleží přece jak moc nádrž natankuješ přes plný hrdlo a navíc při jakým stylu jízdytak nějak pane autobusák
...jj kolego
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … e_csad.jpg
jo čepička na stranu,v sobě pár rumů a už se jela linka...kámoš jezdil nějakej ten rok a když začne vyprávět....ty woe to jsou story
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:osiris psal:Kim psal:
tak nějak pane autobusák...jj kolego
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … e_csad.jpgjo čepička na stranu,v sobě pár rumů a už se jela linka...kámoš jezdil nějakej ten rok a když začne vyprávět
....ty woe to jsou story
...no bejvával jsem přímo u toho, takže vím moc dobře co se dělo za zvěrstva
Stránky: 1