Nejsi přihlášen
Re: Kuna
jo Jardo minule jsem byl kousek od vás.........víš kde to je?? http://www.youtube.com/watch?v=y2ErvnXl … ture=feedu
PALOUS psal:Kuna psal:díky kluci......Palous nepojedeš na jih??
jako k tobě za sestřenkou?letos nejspíš jo bo loni bylo aj tady hub jak sraček a tak dám vědět neboj aby si stihnul něco naložit
ok.budu se těšit......dal jsem si do profilu nové tel.číslo
Kuna psal:PALOUS psal:Kuna psal:díky kluci......Palous nepojedeš na jih??
jako k tobě za sestřenkou?letos nejspíš jo bo loni bylo aj tady hub jak sraček a tak dám vědět neboj aby si stihnul něco naložit
ok.budu se těšit......dal jsem si do profilu nové tel.číslo
dobře děláš na eurotelu bych tě asi nedohnaljo a jak píše Jíra,to jako co ta výměna to jako fakt?
Jebat motorky :-)
osiris psal:Jíra psal:Tak vymena zensky povidas? No to obcas funguje, to znam ;-) tak fsechno nej do dalsi 40 at se dari!
...ty vole taky žiješ? kde ti je konec?
no moh by zase něco spáchat že?jeho srázek byl hodně dobrej
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:osiris psal:Jíra psal:Tak vymena zensky povidas? No to obcas funguje, to znam ;-) tak fsechno nej do dalsi 40 at se dari!
...ty vole taky žiješ? kde ti je konec?
no moh by zase něco spáchat že?jeho srázek byl hodně dobrej
..jj , historicky první rumová ulička a prej : " Komu smrdí rum, tomu smrdí práce"
Mour psal:PALOUS psal:osiris psal:
...ty vole taky žiješ? kde ti je konec?no moh by zase něco spáchat že?jeho srázek byl hodně dobrej
..jj , historicky první rumová ulička a prej : " Komu smrdí rum, tomu smrdí práce"
mouroj: to bylo u kuny, my teď chvilku psali o jírovi, ten ďál sraz v koruně o 2 roky dýl
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Mour psal:PALOUS psal:
no moh by zase něco spáchat že?jeho srázek byl hodně dobrej..jj , historicky první rumová ulička a prej : " Komu smrdí rum, tomu smrdí práce"
mouroj: to bylo u kuny, my teď chvilku psali o jírovi, ten ďál sraz v koruně o 2 roky dýl
A tak to jó, zpočátku mi bylo divný, že to píše Palous, kerej u Kuny asi nebyl, ale pak sem si řek " Sem tam piješ rum, tak neřeš a nepřemýšlej
Stránky: 1