Nejsi přihlášen
nehoda...
zdárec, dneska sem byl svědkem na vlastní oči, naštěstí ne kůži, jak fabiista přehlíd chudáka na ducati. Vylezu na dvůr před dílnou, pískání gum, mrd, mrd, nic, do pí.. co ku.va děláš!!!??? Na silnici stojí fabka, na druhý straně přez tramvajovej pruh v protisměru mašina a mezi se belhá chudák s kýblem na hlavě. Naštěstí byl celej, měl pochroumanou nohu, mašina zlámaný kolo, vyteklej cladič, zrcátko, plasty a takový ty pi..viny co ty naše nahatý krasavice nemaj. Kolem se válely pružiny ze spojky a čumilové co kroutěj hlavou že jel určitě jak prase... Týpkovi sme zavolali sanitku, kterou samosebou nechtěl, jak jinak že a největší starost měl o moto. Takže jestli nějakej váš známej měl dneska bourajdu, tak ho zdraví Lachtan ze servisu a pro nás všechny OČI NA ŠŤOPKÁCH... Banditpičooo
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Re: nehoda...
Meloun psal:..už jsem myslel,žes to byl ty!
Bych tě přerazil snad..taková krásná motorka!!
Jaks vůbec dojel??
nazdááár kááámo, dojel sem v pohoo, noc, tmavý plexi, co víc si přát. V kile za těhlech podmínek víc adrenalinu než ve dvou.. Po cestě sem se vyhybal jen tak tak nějakejm rozjetejm krvavejm plackám, vole jak na safari ten váš jablonec. Hele co o vejk-endu???
Lachtan psal:Meloun psal:..už jsem myslel,žes to byl ty!
Bych tě přerazil snad..taková krásná motorka!!
Jaks vůbec dojel??nazdááár kááámo, dojel sem v pohoo, noc, tmavý plexi, co víc si přát. V kile za těhlech podmínek víc adrenalinu než ve dvou.. Po cestě sem se vyhybal jen tak tak nějakejm rozjetejm krvavejm plackám, vole jak na safari ten váš jablonec. Hele co o vejk-endu???
njn,tady je to dementní kraj
Nevim..zejtra budu lejt..v pá musim na dílnu..na sobotu zatim nic nemam..asi se budu vyspávat z vopice..
Budem faxovat,né..
PURE NAKED BIKE!
Lachtan psal:mohli by sme... někam zajet, co ty na to??? Seřídim ventily a to budeš mrkat. Jo a ty taky chodíš na ryby??? Já sem se narodil s prutem, máti měla co dělat když šli háčky...
No čoveče..zkus mi třeba v so brnknout a uvidíme..
Jóó,rybyřil jsem řadu let..ale teď už néé..Ale žádnej aktivní sport..židličku,lahváče,klacky na těžko a veget..Jak ty starý strejcové..
No a pak nějaký ty dravci..
PURE NAKED BIKE!
jj, já taky, občas feeder, položená, dravcí, no jak říkáš. V so zavolám...a neboj kurva http://www.youtube.com/watch?v=0GCf2_nY … p;index=17
Editoval osiris (29.04.2009 23:15:21)
Lachtan psal:jj, já taky, občas feeder, položená, dravcí, no jak říkáš. V so zavolám...a neboj kurvahttp://www.youtube.com/watch?v=0GCf2_nYvAE&feature=PlayList&p=3A5582E3C6EA3BFF&playnext=1&playnext_from=PL&index=17
Anebo si můžeš udělat vejlet a ukážu ti zdejší serpentýny..
PURE NAKED BIKE!
Lachtan psal:jj, já taky, občas feeder, položená, dravcí, no jak říkáš. V so zavolám...a neboj kurva http://www.youtube.com/watch?v=0GCf2_nY … p;index=17
dííky
Lachtan psal:a do neděle by sme mohli pít, pít a na mol být, když je večer šerý, griotku a cherry...
Griotku a vodku vee
No to nevim..v neděli musim bejt střízlivej a asi budu muset i makat..
Ještě vůbec nevim,jestli budu o víkendu tady ve žrádle..Nic no..zavolej a uvidíme..
PURE NAKED BIKE!
http://tn.nova.cz/zpravy/doprava/cerny- … nehod.html
ach jo už to zas začíná
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Novinky
Devětasedmdesátiletý řidič wartburgu
Nova
třiasedmdesátiletý řidič wartburgu
Co máte proti nám řidičům
Jezdíte jak hovada, a jak mám me Warťasu uhádnout kolik jedete když vás vidím zepředu
Odhadnu vzdálenost, vím že při šedesítce ujedete cca 17m/s, pro sichr to sjedu na logáru a jedu, pokud vy prasata jedete rychleji tak se nedivte
Můžete si za to sami, na co máte okruh, proč se serete na silnice v neděli když jedu ze zahrádky
God Save The Queen!
![]() |
Banditatom (Člen) 03.04.2011 20:21:55 Offline |
Kelly01 psal:Novinky
Devětasedmdesátiletý řidič wartburgu
Nova
třiasedmdesátiletý řidič wartburgu
Co máte proti nám řidičům
Jezdíte jak hovada, a jak mám me Warťasu uhádnout kolik jedete když vás vidím zepředu
Odhadnu vzdálenost, vím že při šedesítce ujedete cca 17m/s, pro sichr to sjedu na logáru a jedu, pokud vy prasata jedete rychleji tak se nedivte
Můžete si za to sami, na co máte okruh, proč se serete na silnice v neděli když jedu ze zahrádky
ááá typickej nevrlej důchodce
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
ja si to dneska hrnul z moravy na hradec ve svym novym pico voze (jako spravnej motorkar) a u Hrusova (nebo jak se to tam jmenuje) se valel na silnici chopper a pod mezi vedle silnice nejaka plechovka. Bez zraneni se to asi nevobeslo
No jako kazdej rok - uz je to tu zas. Tak snad se zde v zime vseci sejdeme ve zdravi
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Stránky: 1