Nejsi přihlášen
Vymena retzoveho kitu
Helou
Tak jsem se rozhod ze uz me motorka nebude houpat a vymenim retezovou sadu . Pac to delam poprve prosim o radu - jestli se dotoho vubec poustet , nebo zajet na servis.
Jake naradi k tomu budu potrebovat...
mozna nejakej navod ----
Díky
Čim víc jezdim tim míň chlastám.
Re: Vymena retzoveho kitu
záleží na tom jak jseš levej.....vyměnit se to dá v pohodě podomácku, ale za chyby si holt ručíš sám...
jinak nářadí potřebuješ standartní (i když hodí se pneumatická pistole), návody najdeš tu ve fóru, sekce hledat
XJelen psal:hans psal:jinak nářadí potřebuješ standartní (i když hodí se pneumatická pistole), návody najdeš tu ve fóru, sekce hledat
na pistoli srát, ale flexa mu bude chybět...
čoveče já nemít pistoli, tak jsem v hajzlu, nepovolil jsem matku na pastorku ani 120 cm ráčnou na kola od náklaďáků....až jsem se bál že dřív urvu osu
když není flexa, může pižlat plátkem z pilky
jinak abysme taky klučinovi poradili něco užitečnýho:
tady to maj půlmotoři celkem podrobně http://www.suzukisv.cz/opravy/51-etzovka
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:hele těch sto ňůtnů co je na pastorku jsem dycky povolil jenom s nohou na zadní brzdě, ale vybavuju si že jsme jednou někomu málem zadním kolem louskli násadu vod krumpáče
hans psal:XJelen psal:hans psal:jinak nářadí potřebuješ standartní (i když hodí se pneumatická pistole), návody najdeš tu ve fóru, sekce hledat
na pistoli srát, ale flexa mu bude chybět...
čoveče já nemít pistoli, tak jsem v hajzlu, nepovolil jsem matku na pastorku ani 120 cm ráčnou na kola od náklaďáků....až jsem se bál že dřív urvu osu
když není flexa, může pižlat plátkem z pilky
...to se dělá tak, že hlavě trháku nasadíš dvě, tři dobře mířený pořádnou palicí v ose hřídele
...doufám, že s tím plátkem tě nechytí za slovo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Koldan psal:noise psal:Dik supr ,jen sem zacal opacne vymenou rozety spis se ale bojim jak spojim retez....
hele a dyž jsi teda začal tou rozetou, jak ti pak šel sundat pastorek:o)))
no jak? blbje
takže nyčko muší snejtovat ketu, dát to do kupy aby povolil pastorek a hotovo
řetěz snejtovat nejtovačkou jako inteligent, nebo jako krušnohorští burani mezi dvě kladívka
Strýcfajtr !!!
Luk psal:nebo si ho nechat poslat snejtovanej a namazat si pri tom kyvku
čtou pořádně pane Fajt
vyměnil rozetu, čili má sadu už doma a roznejtovanou. Ale dalo by se to vyšperkovat tím, že by jí jako snejtoval pěkně na ponku, což mu půjde líp než těma krušnohorskejma kladívkama a pak by si cvičně vyndal tu kyvku
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Luk psal:nebo si ho nechat poslat snejtovanej a namazat si pri tom kyvku
čtou pořádně pane Fajt
vyměnil rozetu, čili má sadu už doma a roznejtovanou. Ale dalo by se to vyšperkovat tím, že by jí jako snejtoval pěkně na ponku, což mu půjde líp než těma krušnohorskejma kladívkama a pak by si cvičně vyndal tu kyvku
...nevěřím, že by tě nenapadlo natahnout provizorně řetěz (jedno jestli starej zpátky, nebo novej tam) a manipulovat si s tím opět jak je libo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
XJelen psal:Luk psal:nebo si ho nechat poslat snejtovanej a namazat si pri tom kyvku
čtou pořádně pane Fajt
Jelene, precet sem si to dvakrat a na Faitikovo nevidim nic spatnyho, sada se da vobjednat snejtovana i roznejtovana...
P.S. Ty mas 93 kilo? Uz sem te dohnal.
Bandit rulezz!!!
Ty vole už si v tej Plzni vylejte to pivo z vočí
tady píše:
noise psal:
Dik supr ,jen sem zacal opacne vymenou rozety spis se ale bojim jak spojim retez....
takže ho asi snejtovanej nevobjednal vy eksperti
Osi - tak já to chtěl jako dotáhnout úplně do detailu aby jako třeba ho nenapadlo chytat pastorek do svalovek a rvát to trubkou
Vojta - tos mě lehce hecnul teda no uvidíme
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 01.04.2011 18:11:08 Offline |
nety psal:kjucí na něj, dělá z pilsen sekce blbce
... kde to jako má bejt
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Uz je to udelano uz je tohotovo.
Diky dobremu kamaradovi dododovi, kterej sezene vsecko , jsem to dotahnul do zdarneho konce.
Akurat na skusebni jizde jsem musel stelovat spojkove lanko.. ale uz je to ok.
Jo a diky taky moc XJelen-ovi pomohlo...
Čim víc jezdim tim míň chlastám.
marek2.4 psal:Ty přebytečný štefty se zalamujou.Pokud se na to nesostřeďíš tak to nepoznáš.Akorát to není tak hlatký jako nýtovací.Nechce se mi kupovat nýtovačka kvůli tomu a pořád si ju někde pujčovat je na prd.
jak často měníš řetěz?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:marek2.4 psal:Ty přebytečný štefty se zalamujou.Pokud se na to nesostřeďíš tak to nepoznáš.Akorát to není tak hlatký jako nýtovací.Nechce se mi kupovat nýtovačka kvůli tomu a pořád si ju někde pujčovat je na prd.
jak často měníš řetěz?
manželce tak 3x do měsíce
momentalně zavostalej
libac22 psal:marek2.4 psal:Já už řetěz nenýtuju skusil sem šroubovací spojku a práce s ní super akorát trošku vadí kdýž čistíš řetěz hadrem.
http://www.motonet.cz/files/sortiment/975.jpg
totok ? jednodušší ale neestetický
to vypada sakra dobre ...
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2011 07:28:00 Offline |
bery psal:XJelen psal:marek2.4 psal:Ty přebytečný štefty se zalamujou.Pokud se na to nesostřeďíš tak to nepoznáš.Akorát to není tak hlatký jako nýtovací.Nechce se mi kupovat nýtovačka kvůli tomu a pořád si ju někde pujčovat je na prd.
jak často měníš řetěz?
manželce tak 3x do měsíce
no ty voe..tak dej silnější ne
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen psal:marek2.4 psal:Ty přebytečný štefty se zalamujou.Pokud se na to nesostřeďíš tak to nepoznáš.Akorát to není tak hlatký jako nýtovací.Nechce se mi kupovat nýtovačka kvůli tomu a pořád si ju někde pujčovat je na prd.
jak často měníš řetěz?
Jeto nejslabší článek na mé motorce,když vynechám gumy Origo vydržel cca 28000km a teď sem už měnil dvakrát.Jeden 14000 a druhý necelých 10000.Mám 1200 Natý poslední odešli kola už po 8000 tak sem tam dal na dojetí ty použitý.Jinak dávám celý sady.Asi koupím origo sadu.
marek2.4 psal:XJelen psal:marek2.4 psal:Ty přebytečný štefty se zalamujou.Pokud se na to nesostřeďíš tak to nepoznáš.Akorát to není tak hlatký jako nýtovací.Nechce se mi kupovat nýtovačka kvůli tomu a pořád si ju někde pujčovat je na prd.
jak často měníš řetěz?
Jeto nejslabší článek na mé motorce,když vynechám gumy Origo vydržel cca 28000km a teď sem už měnil dvakrát.Jeden 14000 a druhý necelých 10000.Mám 1200 Natý poslední odešli kola už po 8000 tak sem tam dal na dojetí ty použitý.Jinak dávám celý sady.Asi koupím origo sadu.
ptám se proto, jestli to děláš tak často aby to půjčování nejtovačky bylo pořád. S mým nájezdem mě vychází sada tak na tři až čtyři roky, je tam zhruba osmnáct a letos to asi ještě dá, a jednou za tři roky si s tím prostě hlavu nelámu a pěkně po krušnohorsku snejtuju mezi dvěma kladívkama, takže ani to zapůjčení nejtovačky by mě prostě nedonutilo kupovat na dvanáctku ten šroubovací fíforec. A pokavaď bych to dělal častějc, tak investice do nejtovačky a jestli šel řetěz srát po deseti, tak je něco špatně
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2011 09:17:29 Offline |
marek2.4 psal:XJelen psal:marek2.4 psal:Ty přebytečný štefty se zalamujou.Pokud se na to nesostřeďíš tak to nepoznáš.Akorát to není tak hlatký jako nýtovací.Nechce se mi kupovat nýtovačka kvůli tomu a pořád si ju někde pujčovat je na prd.
jak často měníš řetěz?
to na ní dojedeš dost málo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
marek2.4 psal:Jeto nejslabší článek na mé motorce,když vynechám gumy Origo vydržel cca 28000km a teď sem už měnil dvakrát.Jeden 14000 a druhý necelých 10000.Mám 1200 Natý poslední odešli kola už po 8000 tak sem tam dal na dojetí ty použitý.Jinak dávám celý sady.Asi koupím origo sadu.
Buďto jezdíš jak , nebo se o to blbě staráš.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ta co odešla po 10000 dostala lehký záhul v Rumunsku na pláži.Trošku sem zapad při otáčení.Kdyby mi nepomohli Rakušáci tak su tam dodnes Asi byla chyba že sem ju měnil před dovolenou a hned od začátku naložená motorka ve dvouch a pár enduro vložek po rumunsku.Za celou dovolenou sme najeli přes 5000km.Jinak mažu co 500 a čistím po 1000.
Stránky: 1