Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Smůla na laku - Osi??

Lihy (Člen)
07.04.2011 08:19:07

Smůla na laku - Osi??

Mám trochu estetickej trabl... vloni mi nakapala smůla z borovice na kapotu a nejde to ani po x mitích dolu (nechtěl sem to rvát nějakou hrubou silou abych to kolem nepodřel) Existuje na to nějaký rozpouštědlo, nebo to mám prostě oškrábat a pak leštit rejhy jak kokot?....už by to potřebovalo navoskovat, ale přeci tam nezavoskuju tyhle hnuzný kemrybigsmile

Kelly01 (Člen)
07.04.2011 08:41:49

Re: Smůla na laku - Osi??

Vše nejlepší, to už jsem taky absolvovalbigsmile
A už se mi podařilo ujen v noci bílým autem 20km po čerstvě, na večer položeným asfaltemfuck

God Save The Queen!
osiris (Člen)
07.04.2011 08:45:36

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen)
07.04.2011 09:13:03

Kelly01 psal:

Vše nejlepší, to už jsem taky absolvovalbigsmile
A už se mi podařilo ujen v noci bílým autem 20km po čerstvě, na večer položeným asfaltemfuck

na to jsou taky odstraňovače bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kelly01 (Člen)
07.04.2011 09:27:33

Já to pořešil ředidlem, benzín nefungoval, ale už to je pár let a moc si to nepamatuji, mám špatnou paměťbad

God Save The Queen!
Kelly01 (Člen)
07.04.2011 09:29:27

Hlavně se mi tam líbí u "price for you" ta pětikačka slevybigsmile

God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen)
07.04.2011 09:30:17

Kelly01 psal:

Já to pořešil ředidlem, benzín nefungoval, ale už to je pár let a moc si to nepamatuji, mám špatnou paměťbad

bigsmile a použil jsi technickej benzín?? bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris (Člen)
07.04.2011 09:53:03

furatoj: z něčeho ti importér nedovolí dát slevu větší, to víš, u něčeho je pětikačka, u něčeho dva litry cool ...á propos, kolik bys chtěl na věci za kilo? 80 kačen? bigsmile

XJelen (Člen)
07.04.2011 09:54:53

osiris psal:

furatoj: z něčeho ti importér nedovolí dát slevu větší, to víš, u něčeho je pětikačka, u něčeho dva litry cool ...á propos, kolik bys chtěl na věci za kilo? 80 kačen? bigsmile

von má seniorskej průkaz, povinná 20% jak píšeš bigsmilebigsmilebigsmile

Strýcfajtr !!!
Ondráš (Člen)
07.04.2011 10:00:04

XJelen psal:

von má seniorskej průkaz, povinná 20% jak píšeš bigsmilebigsmilebigsmile

Ne ne... Teď ujíždí na studentským ISICu.smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Kelly01 (Člen)
07.04.2011 10:26:00

Nevím jestli to co tady provádíte je vtipnésurprised

Ale odpoledne mám písemku z kalkulací a po 3 dnech co do toho čučím jsem to vůbec nepochopil, je to smutné a depresivnísmile2headshakehelpbigsmile

God Save The Queen!
Kelly01 (Člen)
07.04.2011 10:27:11

osiris psal:

Bez dokladu a bez DPH jsem na svojemevil

God Save The Queen!
Zdenda (Člen)
07.04.2011 13:05:47

Primitivní ale účinné: technický benzín. V případě jedné kapky nebo bár se to dá krásně dolu sundat, jen nedřít lak. Jedno jsem jel silnicí, kde kolem dokola asi v úseku 10 km řezali stromy a byla ještě cesta mokrá tak to lítalo všude. Doma jsem myslel, že se poseru, bo celý auto bylo až do výše kol o teček od smůly spolu s pilinama. Takže jak to smejt a nesedřít lak? Technickej benzín je sám o sobě suchej ale účinej takže sem koupil dva nejlevnější šampony, ty posloužili jako lubriukant a to sem smíchal 1:1 s benzínem. Vzniklá směs čistila suprově a ještě to krásně klouzalo, takže lak byl bez jedinýho škrábanečku. good

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Lihy (Člen)
07.04.2011 13:27:24

Díkes za tipygood
Nejdřív zkusim Zdendoj trik a když to nevijde, tak půjdu shánět sprejgood

Zdenda (Člen)
07.04.2011 13:33:19

Hlavně to ale pičoj nedři, radši dýl a z jemna a kup si aspoň takovou tu hodně huňatou a chlupatou švědskou utěrku. Pokud toho budeš dělat víc jak několik ťupek tak to smíchej s nějakym šamponem. Po ošetření to něčim napajcuj, leštěnkou, voskem a pod.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
osiris (Člen)
07.04.2011 17:46:23

Kelly01 psal:
osiris psal:

Bez dokladu a bez DPH jsem na svojemevil

...to seš ale v úplně jiný pohádce ;)

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS