![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
spatny chod motoru
Zdravim spatne mi bezi motor na volnobeh jakoby se prevaluje neni to nic extremniho ale neni to beznej pravidelnej chod uz se mi stalo ze motor na volnobeh i zhasnul,sinchronizaci ,ventily,plovakovou hladinu,volnobeznou smes sem delal a porad je to stejny uz me nenapada co sestelovat. Myslim si ze by to mohlo bejt vysokou kompresi ve valcich nechaval jsem snizovat hlavu z bandita o 0,4mm abych se dostal z kompresniho pomeru bandita 9,5:1 na pomer gsxr 10:1 tak si myslim ze sem to asi prepisk a tet diky vysokejm tlakum ve valcich motor tezko bezi na volnobezny otacky. Je to mozny ? Pri jizde je vse ok .Jinak je to motor B12 vacky a karburatory gsxr 1100 rok91
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 26.03.2011 10:46:24 Offline |
Re: spatny chod motoru
co svíčky???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Datel psal:Myslim ze snizenim hlavy jsi nic vylozene nepodelal ale nabizi se me otazka zda jsou pri takovem snizeni stale vhodne karbce z bandita. Esli jakoze staci dodavat spravnou smes pri volnobehu...esli me teda rozumis
Karbce ma gixerovský
A jakej máš volnoběh,myslím jako kolik otáček? Myslím,že každý zostřování motoru si vyžaduje volnoběh krapet vyžší
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Datel psal:Myslim ze snizenim hlavy jsi nic vylozene nepodelal ale nabizi se me otazka zda jsou pri takovem snizeni stale vhodne karbce z bandita. Esli jakoze staci dodavat spravnou smes pri volnobehu...esli me teda rozumis
Karbce ma gixerovský
A jakej máš volnoběh,myslím jako kolik otáček? Myslím,že každý zostřování motoru si vyžaduje volnoběh krapet vyžší
kolik otacek mam volnobeh zatim nevim otackomer jsem jeste nezprovoznil ale rek bych ze ho mam tak akorat protoze pokud ho trochu zvysim uz se ozyva neprijemny krupani pri razeni jednicky z neutralu
Tak pokud dáš ruku do vohně za správný seřízení a nastavení karbeců,tak to asi bude tím. Ale pokud ti to na volnoběh aji chcípne,tak je prostě nízkej. Já mám nastavenejch asi 1200ot. a už je při tom to cvaknutí jedničky dost hlasitý,taky by se mě to víc zamlouvalo někde kolem 900ot,ale to pak při studeným motoru chcípe a celkově to nevrčí pěkně
cus chlapi potreboval bych trochu helpnout mam banita 600 rv 98 a zlobi me ve 2 az 4,5 tisicich otacek pri pridani plynu cukani a spatny chod motoru ale jak se roztoci vic jak nad 4,5 tís tak zene jak pila, na volnobech 1100ot to slape jakstaks ale taky to nejni ono a jsou tam nove svicky, filtr, vycistene karbce a furt to samy predem dekuji za odpoved
didka1200 psal:No ja som si s takýmto problémov vytrpela s motorkou svoje. Po vyčistení karburátorov, trysiek a nastavení podtlakov šla úplne ako iná motorka. Treba dať aj benzínový filter.
A já zrovna jakejkoliv filtr na hadičku nedoporučuju
mam i novy palivovy filtr benzin carrera 100 zkousel jsem i jinaci ale marne furt stejne a podtlaky jsem si nechal taky stelovat mam takovy pocit jako kdyby to delaly pruziny u soupatek pac ani smes to nezmeni a dela to furt stejne a jinak diky za kazdou radu
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2011 12:40:52 Offline |
tak zkus jinej servis
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 psal:didka1200 psal:No ja som si s takýmto problémov vytrpela s motorkou svoje. Po vyčistení karburátorov, trysiek a nastavení podtlakov šla úplne ako iná motorka. Treba dať aj benzínový filter.
já taky ne, a když už, tak jedině s kovovým sítkem, ne papírák
hans psal:VikecB12 psal:didka1200 psal:No ja som si s takýmto problémov vytrpela s motorkou svoje. Po vyčistení karburátorov, trysiek a nastavení podtlakov šla úplne ako iná motorka. Treba dať aj benzínový filter.
já taky ne, a když už, tak jedině s kovovým sítkem, ne papírák
No ja na papierový nedám dopustiť - mala som tam aj sitkový a stále mi to zanášalo - odkedy mám papierak - pohoda
live to ride - ride to live :D
Stránky: 1