Nejsi přihlášen
snowflake600 (Člen) 09.04.2011 19:00:44 Offline |
Držáky síť na helmu
No, dycky, když stojím vedle Bandita, co je má, tak mě to nasere, stejně tak, jako dneska Inženýrek :D Nemáte náhodou někdo ty svinský šrouby do podledlovky, co se za ně zachytne síťka na helmu atd? Celkem by bodly.....nebo aspoň kde to splašit.....
Honzik8719 (Člen) 09.04.2011 19:26:19 Offline |
Re: Držáky síť na helmu
tušim,že jsem viděl nějaká takovýhle šrouby v kakalogu strejdy Lojzy
...relativní kochač...
snowflake600 (Člen) 09.04.2011 19:38:47 Offline |
Honzik8719 psal:tušim,že jsem viděl nějaká takovýhle šrouby v kakalogu strejdy Lojzy
nenašel sem :(
snowflake600 psal:No, dycky, když stojím vedle Bandita, co je má, tak mě to nasere, stejně tak, jako dneska Inženýrek :D Nemáte náhodou někdo ty svinský šrouby do podledlovky, co se za ně zachytne síťka na helmu atd? Celkem by bodly.....nebo aspoň kde to splašit.....
A madlo ?
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
snowflake600 (Člen) 09.04.2011 19:58:18 Offline |
libac22 psal:snowflake600 psal:No, dycky, když stojím vedle Bandita, co je má, tak mě to nasere, stejně tak, jako dneska Inženýrek :D Nemáte náhodou někdo ty svinský šrouby do podledlovky, co se za ně zachytne síťka na helmu atd? Celkem by bodly.....nebo aspoň kde to splašit.....
A madlo ?
to vím, kde sehnat.....
snowflake600 (Člen) 09.04.2011 22:00:39 Offline |
Lajoš psal:Co utočít na soustruhu.Nevím jak to přesně vypadá (garáž mam daleko) ale soustruh i moto tam je.
já v ní soustruh želbohu nemám....Inža si prej taky nějaký ďál....ale...nemám náčiní a soustružnickej výuční list taky ne :D
snowflake600 (Člen) 09.04.2011 22:01:23 Offline |
Zdenek psal:Se Ti Honzo podívám, měl jsem je, snad jsem je nevyhodil. Zdenek.
to bys byl nejvíc nejlepší, mrkni....Ď. Honza
snowflake600 psal:Lajoš psal:Co utočít na soustruhu.Nevím jak to přesně vypadá (garáž mam daleko) ale soustruh i moto tam je.
já v ní soustruh želbohu nemám....Inža si prej taky nějaký ďál....ale...nemám náčiní a soustružnickej výuční list taky ne :D
Dělal jsem ty přední. Papír taky nemám, ale náčiní naštěstí jo Sice nejsou jak originál, ale sloužej dobře
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
snowflake600 (Člen) 09.04.2011 22:20:09 Offline |
Inženýrek psal:snowflake600 psal:Lajoš psal:Co utočít na soustruhu.Nevím jak to přesně vypadá (garáž mam daleko) ale soustruh i moto tam je.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ct1950.jpg
Dělal jsem ty přední. Papír taky nemám, ale náčiní naštěstí jo Sice nejsou jak originál, ale sloužej dobře
víš, jak moc mi jde o to, aby to byl originál ?
snowflake600 (Člen) 10.04.2011 19:37:58 Offline |
Zdenek psal:To Honzo,, Měnil jsem jenom 2,,takže 2 bych měl, jestli chceš a pojedeš vokolo Dobrušky máš je mít. Zdenek.
Perfekt, tak už jen dva než tamtody pojedu, vohlásím se předem, díky Zdenku :)
snowflake600 (Člen) 11.04.2011 22:18:59 Offline |
fakt nemáte někdo ještě dva někde v garáži????
snowflake600 psal:fakt nemáte někdo ještě dva někde v garáži????
tak dej jeden nahorú na jednu stranu a druhej dolu na druhou stranu a máš to vyřešený voe
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
snowflake600 (Člen) 11.04.2011 22:22:47 Offline |
libac22 psal:snowflake600 psal:fakt nemáte někdo ještě dva někde v garáži????
tak dej jeden nahorú na jednu stranu a druhej dolu na druhou stranu a máš to vyřešený voe
tebe sem tu potřeboval :D
opakuju výzvu : nemáte ještě někdo někde pohozený 2 tak, jako Zdenek?
Zdenek psal:No nevím to přesně, už si to nepamatuju, jestli ty do madla nemaj delší závit, já mám ty spodní. Možná by to moh někdo změřit. Zdenek.
...ano, vrchní v madle jsou delší (kdysi to sem dával myslím cipísek) ...teď už mu jen řeknem "na a neotravuj"
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
snowflake600 (Člen) 11.04.2011 23:35:35 Offline |
osiris psal:Zdenek psal:No nevím to přesně, už si to nepamatuju, jestli ty do madla nemaj delší závit, já mám ty spodní. Možná by to moh někdo změřit. Zdenek.
...ano, vrchní v madle jsou delší (kdysi to sem dával myslím cipísek) ...teď už mu jen řeknem "na a neotravuj"
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _madla.jpg
a todle je ten delší bo kratší? takovýho času a přitom taková blbost
ale že děkuju za pomóc
snowflake600 (Člen) 11.04.2011 23:53:57 Offline |
ty v madle, logicky...
Stránky: 1