Nejsi přihlášen
klín pod motor
Nazdárek, Chci se zeptat:
Jak přidělat klín pod motor na B600? Jeden se mi válí doma už pár let, ale nemám žádné úchyty, držáky, apd... Nějaké detailní foto by se u někoho z Vás nenašlo, nebo musím jet do Mostu v půlce května, abych si to nafotil na nějaké moto sám?
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2009 14:35:28 Offline |
Re: klín pod motor
každej tu má klín jinej a každej ho má jinak přichycenej.....tu montážku si prostě musíš vymyslet....stačí kus plechu, nůžky a vrtačka....
kasa psal:kus plechu, vrtačka, pár šroubů jsem zkoušel, ale vzhled na ... bylo to vidět a strašný ta univerzální montážka se dá sehnat? Kde?
motoforza
350,-
ale nic moc, prostě nerez plíšek se závitem
počkej na někoho, kdo má origo, třeba tě to inspiruje
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Banditatom (Člen) 25.02.2009 16:09:16 Offline |
vyfoť pošli to sem a pak se uvidí
neboj čeba něčo vymyšlíme
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
http://motobazar.miramoto.cz/motorky/mo … 0-04/5004/
montážní sada u toho je tak to nák pude
svět je cirkusovej stan
ross psal:dá se koupit i univerzální montážka
já ji teda koupil ale pak jsem se na klín vysral a teď leží v regálu i s montážkou
nechces to predat? napis mi cenu na mail...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
svět je cirkusovej stan
na B12 jsem to pichl pod ty držáky motoru co sou dole., prostě sem vzal kus plechu,ve svěráku ho naohýbal tak,aby seděl jak na klínu tak na těch dírách a nakonec do toho vrtnul díry. a nic než kladivo, flexa a pilník k tomu nebylo třeba. taky sem to viděl už chycený normálníma objímkama. kuwa šak si ten klín přilož k mašině a musí tě to trknout samo jak ho chytneš
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
alex psal:ross psal:dá se koupit i univerzální montážka
já ji teda koupil ale pak jsem se na klín vysral a teď leží v regálu i s montážkounechces to predat? napis mi cenu na mail...
zítra ti hodím fotku do mailu
pak se kdyžtak domluvíme
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Koldan psal:na B12 jsem to pichl pod ty držáky motoru co sou dole., prostě sem vzal kus plechu,ve svěráku ho naohýbal tak,aby seděl jak na klínu tak na těch dírách a nakonec do toho vrtnul díry. a nic než kladivo, flexa a pilník k tomu nebylo třeba. taky sem to viděl už chycený normálníma objímkama. kuwa šak si ten klín přilož k mašině a musí tě to trknout samo jak ho chytneš
to jsem už zkoušel si to vyrobit, ale buď rád, že jsi to neviděl
Honza.DK psal:zase se v práci flákáš taky přemýšlím že bych si nějakej klin sehnal
ahoj kluku. A já myslel, že moto prodáváš....
http://www.suzukibandit.cz/storage/BAZ2 … raz012.jpg
Datel psal:Přemýšlím, že ho shodím, protože si na něm brousím na okruhu boky. Ale ještě s tím váhám ( asi dokud nebude durch ) bo se mě to líbí
jak boky woe,jaks to tam namontoval. mám to na prdeli zvednuté,stupačky sem měl z vokruhu vobje sjetý a klín netknutej
kasa psal:Datel psal:Přemýšlím, že ho shodím, protože si na něm brousím na okruhu boky. Ale ještě s tím váhám ( asi dokud nebude durch ) bo se mě to líbí
No mne se to právě taky líbí ale v garáži na skříni to není ono
Woe nedávej to tam diť na tej mašině sou nejkrásnější právě ty svody a vy je schováváte za to hrablo na sníh
MRDAT!!!
Banditatom (Člen) 02.03.2009 18:34:59 Offline |
Kožak psal:kasa psal:Datel psal:Přemýšlím, že ho shodím, protože si na něm brousím na okruhu boky. Ale ještě s tím váhám ( asi dokud nebude durch ) bo se mě to líbí
No mne se to právě taky líbí ale v garáži na skříni to není ono
Woe nedávej to tam diť na tej mašině sou nejkrásnější právě ty svody a vy je schováváte za to hrablo na sníh
silničáři co bys chtěl
taky jsem to chtěl ale prdím nato a za ty prachy jo kdyby se někomu doma válel zadní blatníček za dobrej peníz takovej ten co je nad pneu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
myslíš ten co tam mám já jo to sem se jednů pobavil s tím velkým co točí volantem z Dolínku a bylo to za babku
To Kelly: no jo woe,ale vynásob si svoju váhu dvakrát a máš to co tlačím na benči,tak pozor,nebo ti zapleskám ušiska do hlavy,su tvrďák jag sfiňa
Koldan psal:Datel psal:Přemýšlím, že ho shodím, protože si na něm brousím na okruhu boky. Ale ještě s tím váhám ( asi dokud nebude durch ) bo se mě to líbí
jak boky woe,jaks to tam namontoval. mám to na prdeli zvednuté,stupačky sem měl z vokruhu vobje sjetý a klín netknutej
Taky sem na to čuměl, jak prso z trní, ale je to fakt. A to mám taky nakoplou prdel. Ale stupačky originál a těma skoro nešoupu a přitom kolena obroušené
tak koleno na zem dám i na rovince každopádně pokud neštrejchneš stupnů a přitom brousíš bok klínu,tak je chyba na instalaci klínu, vyber ho kolem svodů (předpokládám,že máš to samé co já) a vytlač ho víc nahoru
Koldan psal:Datel psal:Přemýšlím, že ho shodím, protože si na něm brousím na okruhu boky. Ale ještě s tím váhám ( asi dokud nebude durch ) bo se mě to líbí
Betónmane, já mám sice jiný klín, ale i s kostma ze šestky mám z Brna odřenou pravou stranu A stupačky teda už výrazně kratší než byly původně
hlemejzd999 (Člen) 30.04.2010 07:43:14 Offline |
hlemejzd999 psal:Inženýrek psal:Neválí se zbytečně někomu doma v regále klín pod motor?
jeden mám ...sem ho hned odmontoval ,páč se mi nelíbil ...byl moc nízko a asik neni přesně na tohle ,nebo se mi to zdá ....
http://img217.imageshack.us/img217/176/vstiek1.jpg
http://img32.imageshack.us/img32/8893/vstiekm.jpg
myslim že mám stejnej a mě se tma docela líbí
koupil sem ho už s motorkou, měl by to být prej origo suzuki na bandita. a uchycení má podle mě řešení dobře, nekazí vzhled šrouby na viditelných místech.
motto "Vem za heft a val"
Je fakt, že při celkovym pohledu na motorku to nevypadá tak jak v tom detailu, jestli je teda stejnej.
To hlemejzd: kolik by jsi si za něj představoval? Kdyby byl za dobrou prajz, tak bych se ho nebál poupravit k obrazu svému.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
hlemejzd999 (Člen) 30.04.2010 15:01:30 Offline |
Inženýrek psal:Je fakt, že při celkovym pohledu na motorku to nevypadá tak jak v tom detailu, jestli je teda stejnej.
To hlemejzd: kolik by jsi si za něj představoval? Kdyby byl za dobrou prajz, tak bych se ho nebál poupravit k obrazu svému.
jo je to asi ten stejnej ...jestli má takový téčko pod motorem uchycený za šrouby motoru ???.....
to inzenyrek :jestli ho chceš ,kdyžtak zavolej ...dám ho levně
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Inženýrek psal:Je fakt, že při celkovym pohledu na motorku to nevypadá tak jak v tom detailu, jestli je teda stejnej.
To hlemejzd: kolik by jsi si za něj představoval? Kdyby byl za dobrou prajz, tak bych se ho nebál poupravit k obrazu svému.jo je to asi ten stejnej ...jestli má takový téčko pod motorem uchycený za šrouby motoru ???.....
to inzenyrek :jestli ho chceš ,kdyžtak zavolej ...dám ho levně
jo má to uchycený ze spodu. ten co mi prodával bandita mi řikal že v suzuki u nás za něj chtěli asi 4000kč bez laku, tak si ho nechal přivést z německa za 2000 v barvě
Jaster psal:hlemejzd999 psal:Inženýrek psal:Je fakt, že při celkovym pohledu na motorku to nevypadá tak jak v tom detailu, jestli je teda stejnej.
To hlemejzd: kolik by jsi si za něj představoval? Kdyby byl za dobrou prajz, tak bych se ho nebál poupravit k obrazu svému.jo je to asi ten stejnej ...jestli má takový téčko pod motorem uchycený za šrouby motoru ???.....
to inzenyrek :jestli ho chceš ,kdyžtak zavolej ...dám ho levnějo má to uchycený ze spodu. ten co mi prodával bandita mi řikal že v suzuki u nás za něj chtěli asi 4000kč bez laku, tak si ho nechal přivést z německa za 2000 v barvě
Vždyť na tom máš samolepku motoforza velkou jak...
Takže to nejspíš origo suzuki nebude
Nesmíš věřit všemu co ti prodávající nakuká
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Jaster psal:hlemejzd999 psal:
jo je to asi ten stejnej ...jestli má takový téčko pod motorem uchycený za šrouby motoru ???.....
to inzenyrek :jestli ho chceš ,kdyžtak zavolej ...dám ho levnějo má to uchycený ze spodu. ten co mi prodával bandita mi řikal že v suzuki u nás za něj chtěli asi 4000kč bez laku, tak si ho nechal přivést z německa za 2000 v barvě
Vždyť na tom máš samolepku motoforza velkou jak...
Nesmíš věřit všemu co ti prodávající nakuká
tu samolepku motoforza sem tam lepil já, ted v zimě. v motoforze sem kupoval svůj přední blatník a kámošovi na B12 zadní blatníček.
Jaster psal:Inženýrek psal:Jaster psal:
jo má to uchycený ze spodu. ten co mi prodával bandita mi řikal že v suzuki u nás za něj chtěli asi 4000kč bez laku, tak si ho nechal přivést z německa za 2000 v barvěVždyť na tom máš samolepku motoforza velkou jak...
Nesmíš věřit všemu co ti prodávající nakukátu samolepku motoforza sem tam lepil já, ted v zimě. v motoforze sem kupoval svůj přední blatník a kámošovi na B12 zadní blatníček.
takže nemůžeš věřit každý vině co je kde nalepená
hlemejzd999 (Člen) 30.04.2010 17:55:41 Offline |
já tam žádnou samolepku nemám a věřim ,že je to i tak na ...nejhezčí je to bez toho ....i štítek nad svjetlem sem suzukindal
Zdravim,
nema nekdo zkusenosti s timto klinem?
http://www.motoforza.cz/suzuki_bandit_s … erze2.html
Docela se mi zamlouva...
Jinak ten co ma Losky na masine se mi tez libi viz. >
Losky psal:Já mám taky klín, ale jinej
http://www.jpeg.cz/view-468_P1050053.jpg.html
http://www.jpeg.cz/view-336_P1050051.jpg.html
nevi nekdo zda to je nejaka seriovka ci homemade? nikde jsem to nenasel..
Tak že tak...
Hanz psal:Pepé psal:A komu se dnes válí ještě nějaký klín v garáži??
...nevím jak u jiných , ale můj už šel do práce....
tak tenhle klín mě poslední dobou jen točí do červena... ale ja bych chtěl raděj ten co je plastový(červený ideálně)
...když to nechceš dělat silou vem si větší kladivo!!!
hlemejzd999 (Člen) 12.04.2011 15:36:37 Offline |
Pepé psal:Hanz psal:Pepé psal:A komu se dnes válí ještě nějaký klín v garáži??
...nevím jak u jiných , ale můj už šel do práce....
tak tenhle klín mě poslední dobou jen točí do červena... ale ja bych chtěl raděj ten co je plastový(červený ideálně)
tak ten mám ...někde se tam válí ve skříni spolu s plexi
hlemejzd999 (Člen) 12.04.2011 15:40:59 Offline |
hlemejzd999 psal:Pepé psal:Hanz psal:
...nevím jak u jiných , ale můj už šel do práce....tak tenhle klín mě poslední dobou jen točí do červena... ale ja bych chtěl raděj ten co je plastový(červený ideálně)
tak ten mám ...někde se tam válí ve skříni spolu s plexi
a s padákama ...
Stránky: 1