Nejsi přihlášen
Svolavacka Suzuki
...mam radost...
http://www.motohouse.cz/suzuki-svolava- … ic-motorek
Filousi, nevis o tom neco?
Bandit rulezz!!!
Re: Svolavacka Suzuki
vOjTaB6 psal:...mam radost...
...pěkný no, ale tak to aspoň spojím s jarním servisem
Filousi, nevis o tom neco?
...a kurva...
WD club member...
Hanz psal:vOjTaB6 psal:...mam radost...
Filousi, nevis o tom neco?...a kurva...
Jsem ti říkal už dávno abys tu mrdku prodal,tady to máš! Udělal jsem dobře...
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 01.03.2011 20:19:18 Offline |
zdenek 1 psal:Hanz psal:vOjTaB6 psal:...mam radost...
Filousi, nevis o tom neco?...a kurva...
Jsem ti říkal už dávno abys tu mrdku prodal,tady to máš! Udělal jsem dobře...
Stromem
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:...oficijálně eště nic nepřišlo
...tak až přijde, dej vědět, pudem to pustit z kopce....
...jinak já žádný i sebemenší problém s elektrikou nezaznamenal, žádný výkyvy a baterku sem pro jistotu dnes zkontroloval a i po 4 měsíčním stání je full......
WD club member...
Banditatom psal:zdenek 1 psal:Hanz psal:
...a kurva...Jsem ti říkal už dávno abys tu mrdku prodal,tady to máš! Udělal jsem dobře...
Stromem
No ty už tu svoju babinu jedině do muzea a teho čtrnactikiloveho pokřiveneho a polataneho krypla jedině slepému ja se aspoň o stroma můžu vychcat,ale ty to neriskuj,aby se ti nerozpadnul
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 03.03.2011 15:16:44 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:zdenek 1 psal:
Jsem ti říkal už dávno abys tu mrdku prodal,tady to máš! Udělal jsem dobře...Stromem
No ty už tu svoju babinu jedině do muzea a teho čtrnactikiloveho pokřiveneho a polataneho krypla jedině slepému ja se aspoň o stroma můžu vychcat,ale ty to neriskuj,aby se ti nerozpadnul
jj o babinu měli zájem do technickýho muzea ... a GSx je tak křivý a nenažraný že mě stejně bude stát doma v obejváku jako kulisa
Banditatom (Člen) 03.03.2011 16:07:37 Offline |
jo a ještě raděj budu jezdit na 30 let staré ale pěkné motorce než na nové ale připomínající prchající odpadkový koš
...i když já vím ta spotřeba
Banditatom psal:jo a ještě raděj budu jezdit na 30 let staré ale pěkné motorce než na nové ale připomínající prchající odpadkový koš
...i když já vím ta spotřeba
sem si myslel,že tě naseru a nic tak ale jestli to v tom můzeu fakt uvidím,tak se ti skloním k nohám ale to se nestane,protože na co by jim byla PŮL MOTORKA a o kráse se tady nebudu vůbec bavit
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 03.03.2011 16:35:00 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:jo a ještě raděj budu jezdit na 30 let staré ale pěkné motorce než na nové ale připomínající prchající odpadkový koš
...i když já vím ta spotřebasem si myslel,že tě naseru a nic tak ale jestli to v tom můzeu fakt uvidím,tak se ti skloním k nohám ale to se nestane,protože na co by jim byla PŮL MOTORKA a o kráse se tady nebudu vůbec bavit
to mě říká člověk co lítá na prchajím odpaďáku
Banditatom psal:zdenek 1 psal:Banditatom psal:jo a ještě raděj budu jezdit na 30 let staré ale pěkné motorce než na nové ale připomínající prchající odpadkový koš
...i když já vím ta spotřebasem si myslel,že tě naseru a nic tak ale jestli to v tom můzeu fakt uvidím,tak se ti skloním k nohám ale to se nestane,protože na co by jim byla PŮL MOTORKA a o kráse se tady nebudu vůbec bavit
to mě říká člověk co lítá na prchajím odpaďáku
No ty jsi dupa,tys to nepochopil...nemluvil jsem o oběmu,ale že není komplet celá (prostě ji něco chybí) a to že máš v papírech napsaný oběm nejakých cca.1400 ještě neznamená, že ti to k něčemu je
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 03.03.2011 16:53:32 Offline |
sem si myslel,že tě naseru a nic tak ale jestli to v tom můzeu fakt uvidím,tak se ti skloním k nohám ale to se nestane,protože na co by jim byla PŮL MOTORKA a o kráse se tady nebudu vůbec bavitto mě říká člověk co lítá na prchajím odpaďáku
No ty jsi dupa,tys to nepochopil...nemluvil jsem o oběmu,ale že není komplet celá (prostě ji něco chybí) a to že máš v papírech napsaný oběm nejakých cca.1400 ještě neznamená, že ti to k něčemu je
vona taky nebyla řeč vo objemu... ale o designu! starej bandit prchající křoví tam soudruzi v suzuki fakt šlápli vedle
Banditatom psal:zdenek 1 psal:Banditatom psal:
to mě říká člověk co lítá na prchajím odpaďákuNo ty jsi dupa,tys to nepochopil...nemluvil jsem o oběmu,ale že není komplet celá (prostě ji něco chybí) a to že máš v papírech napsaný oběm nejakých cca.1400 ještě neznamená, že ti to k něčemu je
vona taky nebyla řeč vo objemu... ale o designu! starej bandit prchající křoví tam soudruzi v suzuki fakt šlápli vedle
No ale nevím teda co na tvoji by mělo být pěkného každý naháč je stejný,prostě mu vždycinky bude něco chybět ,TEN ZBYTEK MOTORKY
když to jede,je to OK
No ty jsi dupa,tys to nepochopil...nemluvil jsem o oběmu,ale že není komplet celá (prostě ji něco chybí) a to že máš v papírech napsaný oběm nejakých cca.1400 ještě neznamená, že ti to k něčemu jevona taky nebyla řeč vo objemu... ale o designu! starej bandit prchající křoví tam soudruzi v suzuki fakt šlápli vedle
No ale nevím teda co na tvoji by mělo být pěkného každý naháč je stejný,prostě mu vždycinky bude něco chybět ,TEN ZBYTEK MOTORKY
nemyslim si, že by tomuhle něco chybělo spíš přebejvá ten spodná klín
fida promine mé neoprávněné použití jeho krásky... jen sem si jí půjčila, bo neznám hezčí kočenku
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:zdenek 1 psal:Banditatom psal:
vona taky nebyla řeč vo objemu... ale o designu! starej bandit prchající křoví tam soudruzi v suzuki fakt šlápli vedleNo ale nevím teda co na tvoji by mělo být pěkného každý naháč je stejný,prostě mu vždycinky bude něco chybět ,TEN ZBYTEK MOTORKY
nemyslim si, že by tomuhle něco chybělo spíš přebejvá ten spodná klín http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … bandit.jpg
fida promine mé neoprávněné použití jeho krásky... jen sem si jí půjčila, bo neznám hezčí kočenku
......děkuji za poklonu ...no a pro letošní sezónu se bude blejskat zas vo trochu víc
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Kukii psal:zdenek 1 psal:
No ale nevím teda co na tvoji by mělo být pěkného každý naháč je stejný,prostě mu vždycinky bude něco chybět ,TEN ZBYTEK MOTORKYnemyslim si, že by tomuhle něco chybělo spíš přebejvá ten spodná klín http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … bandit.jpg
fida promine mé neoprávněné použití jeho krásky... jen sem si jí půjčila, bo neznám hezčí kočenku......děkuji za poklonu ...no a pro letošní sezónu se bude blejskat zas vo trochu víc
Ráfky přijdou na řadu? Nebo nějakej čopráckej sisibar? Já mám jasno,až se dostanu s těch finančních sraček co se na mě valí s tím podkrovím,tak chcu drátěný kola,ať to stojí co to stojí
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:Kukii psal:
nemyslim si, že by tomuhle něco chybělo spíš přebejvá ten spodná klín http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … bandit.jpg
fida promine mé neoprávněné použití jeho krásky... jen sem si jí půjčila, bo neznám hezčí kočenku......děkuji za poklonu ...no a pro letošní sezónu se bude blejskat zas vo trochu víc
Ráfky přijdou na řadu? Nebo nějakej čopráckej sisibar? Já mám jasno,až se dostanu s těch finančních sraček co se na mě valí s tím podkrovím,tak chcu drátěný kola,ať to stojí co to stojí
barynek psal:Myšák psal:A jak to vlastne pozna clovek co neni prvni majitel? Ze suzuki mu volat urcite nebudou
tipoval bych podle VIN..
No prave..by to chtelo nakou onlajn kontrolu nebo neco...
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Myšák psal:barynek psal:Myšák psal:A jak to vlastne pozna clovek co neni prvni majitel? Ze suzuki mu volat urcite nebudou
tipoval bych podle VIN..
No prave..by to chtelo nakou onlajn kontrolu nebo neco...
rekni Filousoj nebo zavolej do Suzuki, at se ti zeptaj ne?
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 22.03.2011 19:20:01 Offline |
Myšák psal:Takze kazdej kdo neni prvni majitel zavola Filousoj....to bude mit radost
Este to musim pripsat pod ten clanek do diskuze i s jeho telefonem
jsem strašná sfině áááááááááááu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=15
Hanz psal:...tak co ozvali se někomu z vás, nebo to zas byl výkřik do tmy?....
Co mám info, tak k dealerům žádná zpráva tohoto typu nedošla, nebo aspoň to tvrděj
Co mám info, tak k dealerům žádná zpráva tohoto typu nedošla, nebo aspoň to tvrděj
...u nás zatím ticho po pěšině....tak doufejme, že nic....
WD club member...
Kukii psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … bandit.jpg
to dělá ten záhonek, kytičky a nosič na deku pro nevázaný hrátky na břehu rybníka....probouzí to v tobě potlačované emoce
Lihy psal:Kukii psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … bandit.jpg
fida promine mé neoprávněné použití jeho krásky... jen sem si jí půjčila, bo neznám hezčí kočenkuto dělá ten záhonek, kytičky a nosič na deku pro nevázaný hrátky na břehu rybníka....probouzí to v tobě potlačované emoce
Kukii a potlacovany emoce? Nikdy....
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Lihy psal:Kukii psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … bandit.jpg
fida promine mé neoprávněné použití jeho krásky... jen sem si jí půjčila, bo neznám hezčí kočenkuto dělá ten záhonek, kytičky a nosič na deku pro nevázaný hrátky na břehu rybníka....probouzí to v tobě potlačované emoce
Kukii a potlacovany emoce? Nikdy....
koukám vojtoj mě zná víc než si myslim
jinač k obrázku.. na prostředí ta motka je krásná
Kukii psal:vOjTaB6 psal:Lihy psal:
to dělá ten záhonek, kytičky a nosič na deku pro nevázaný hrátky na břehu rybníka....probouzí to v tobě potlačované emoceKukii a potlacovany emoce? Nikdy....
koukám vojtoj mě zná víc než si myslim
Bandit rulezz!!!
Progear 650 (Člen) 26.03.2011 10:32:03 Offline |
karlos100 psal:Pšán psal:Kelly01 psal:Předpokládám že když mám baterku po 7 letech bez jakékoli údržby v perfektní kondici tak se mne to netýká, co
..v kardiostimulátoru?
v ruční vagíně
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Dneska jsem absolvoval tu svolávačku.
Výměna trvala cca. 20-30 minut i s nastudováním, kde se ten díl na mé jebce nachází a jak se to vymění.
Výměna se projevila na výši dobíjecího napětí. Před výměnou to dobíjelo na 15,3 V a teď 14,3 V (což baterce dělá určitě lépe).
hlemejzd999 (Člen) 01.04.2011 19:24:27 Offline |
mě nikdo nikam nesvolával...to je divný....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 02.04.2011 08:36:13 Offline |
děláte s komára velblouda
Góťa psal:osiris psal:...pokud máte koupenou v oficiální síti a tady v čr a nesvolávali vás, tak se nenacházíte v rozpětí vadný série (vin od - do)
.. a když je od šedýho dovozce?
...musíš to řešit přímo s ním, on to postupuje dál ke svýmu dodavateloj a v podstatě se na tom nic nemění, až se to dostane (vyřízení reklamace) taky na samej konec, do fabriky, která to lepí
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
pane Filous,můžu k Vám zajet na výměnu pracovního modulu regulátoru/usměrňovače,jedná se o GSF650 K9?platí pan Suzuki,díky za info.
Stránky: 1