Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 12.04.2011 22:04:28 Offline |
Re: Jakej rozvodak na B6 Morse nebo D.I.D ?
deny1234 psal:Budou mi delat karbce a ventily , tak bych pri tom nechal radsi uz udelat i rozvodak ,jakej je v tech znackach rozdil ? Je v celku jedno co vemu
to je jedno ...vevnitř to stejně vydrží leta jak drahej
...mě ted taky dělá ventily ,karbce a rovnou rozvoďák , tak jsem nechal dát Morse ..je levnější
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
No vo cenu ani nejde , ale zahratej motor mi tak divne rezonuje kolem 5000 votacek , tak si myslim , ze to dela rozvodak , tag bych rad vyhnul tomu , aby to delalo i po vymene a serizeni .A normalni to neni , jak tady nekteri pisou , pac treba Inazuma to nedelala ani omylem , a je to defacto stejnej motor .A nedela to ani studeny , kdyz je venku do 10 C , nejvic v lete kolem 30 c
hlemejzd999 (Člen) 12.04.2011 22:22:57 Offline |
deny1234 psal:No vo cenu ani nejde , ale zahratej motor mi tak divne rezonuje kolem 5000 votacek , tak si myslim , ze to dela rozvodak , tag bych rad vyhnul tomu , aby to delalo i po vymene a serizeni .A normalni to neni , jak tady nekteri pisou , pac treba Inazuma to nedelala ani omylem , a je to defacto stejnej motor .A nedela to ani studeny , kdyz je venku do 10 C , nejvic v lete kolem 30 c
jasný ...já myslel novej ,že tam vydrží zase leta ......tobě rezonuje ? mě to celý rachotí jak teplý,tak studený ,tak doufám , že se to změní po výměně ...mekánik mě ujišťuje , že jo ...
Taky doufam , ze se to zmeni po ty vymene , jinac bych to ani nedelal Ale me de dobre studena , a jak se vohreje , tak divny pazvuky z motoru , ale zas jak se toci vic , tak to prestane , nebo to uz neslysim
hlemejzd999 (Člen) 12.04.2011 22:35:12 Offline |
deny1234 psal:Taky doufam , ze se to zmeni po ty vymene , jinac bych to ani nedelal Ale me de dobre studena , a jak se vohreje , tak divny pazvuky z motoru , ale zas jak se toci vic , tak to prestane , nebo to uz neslysim
mě se dycky zdá ,jakoby pískalo turbo ,ale pak se to ztratí při většim knedlíku
hlemejzd999 (Člen) 13.04.2011 15:03:18 Offline |
deny1234 psal:No tak to ti piska bud suchej retez ,nebo krouzky , ze nemaj volej
řetěz mažu , volej dolejvám (asi litr na 500km ...teče mi na pravou botu ,takže je furt novej ,čistej ) a co mám ted rozebranej motor , tak vačky jsou nádherný..jak nový , tak to mazat nějak musi ,nebo ne ? ..to by byly v prdeli ,když jsou nejvejš ...
Taky to mám teď na servisu....ventily, karbce a rozvoďák. Taky jsem objednal Morse. A ještě koupit řetězovku po servise a bude to snad vše. No a ještě by to teda chtělo pancíře
Život je nekonečná jízda!!
BANDIT PIČO!
Stránky: 1