Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Jakej rozvodak na B6 Morse nebo D.I.D ?

deny1234 (Člen)
12.04.2011 21:51:49

Jakej rozvodak na B6 Morse nebo D.I.D ?

Budou mi delat karbce a ventily , tak bych pri tom nechal radsi uz udelat i rozvodak ,jakej je v tech znackach rozdil ? Je v celku jedno co vemu idontknow

hlemejzd999 (Člen)
12.04.2011 22:04:28

Re: Jakej rozvodak na B6 Morse nebo D.I.D ?

deny1234 psal:

Budou mi delat karbce a ventily , tak bych pri tom nechal radsi uz udelat i rozvodak ,jakej je v tech znackach rozdil ? Je v celku jedno co vemu idontknow

to je jedno ...vevnitř to stejně vydrží leta jak drahej
bigsmile
...mě ted taky dělá ventily ,karbce  a rovnou rozvoďák , tak jsem nechal dát Morse ..je levnější

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
deny1234 (Člen)
12.04.2011 22:18:26

No vo cenu ani nejde , ale zahratej motor mi tak divne rezonuje kolem 5000 votacek , tak si myslim , ze to dela rozvodak , tag bych rad vyhnul tomu , aby to delalo i po vymene a serizeni .A normalni to neni , jak tady nekteri pisou , pac treba Inazuma to nedelala ani omylem , a je to defacto stejnej motor .A nedela to ani studeny , kdyz je venku do 10 C , nejvic v lete kolem 30 c idontknow

hlemejzd999 (Člen)
12.04.2011 22:22:57

deny1234 psal:

No vo cenu ani nejde , ale zahratej motor mi tak divne rezonuje kolem 5000 votacek , tak si myslim , ze to dela rozvodak , tag bych rad vyhnul tomu , aby to delalo i po vymene a serizeni .A normalni to neni , jak tady nekteri pisou , pac treba Inazuma to nedelala ani omylem , a je to defacto stejnej motor .A nedela to ani studeny , kdyz je venku do 10 C , nejvic v lete kolem 30 c idontknow

jasný ...já myslel novej ,že tam vydrží zase leta ......tobě rezonuje ? mě to celý rachotí jak teplý,tak studený bigsmile,tak doufám , že se to změní po výměně bigsmile...mekánik mě ujišťuje , že jo bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile ...

deny1234 (Člen)
12.04.2011 22:31:54

Taky doufam , ze se to zmeni po ty vymene , jinac bych to ani nedelal smile1 Ale me de dobre studena , a jak se vohreje , tak divny pazvuky z motoru , ale zas jak se toci vic , tak to prestane , nebo to uz neslysim good

hlemejzd999 (Člen)
12.04.2011 22:35:12

deny1234 psal:

Taky doufam , ze se to zmeni po ty vymene , jinac bych to ani nedelal smile1 Ale me de dobre studena , a jak se vohreje , tak divny pazvuky z motoru , ale zas jak se toci vic , tak to prestane , nebo to uz neslysim good

bigsmilegood mě se dycky zdá ,jakoby pískalo turbo ,ale pak se to ztratí při většim knedlíku bigsmile

deny1234 (Člen)
12.04.2011 22:43:14

No tak to ti piska bud suchej retez ,nebo krouzky , ze nemaj volej  bigsmilebigsmile

hlemejzd999 (Člen)
13.04.2011 15:03:18

deny1234 psal:

No tak to ti piska bud suchej retez ,nebo krouzky , ze nemaj volej  bigsmilebigsmile

řetěz mažu goodbigsmile, volej dolejvám (asi litr na 500km bigsmilebigsmilebigsmile...teče mi na pravou  botu bigsmilebigsmilebigsmile ,takže je furt novej ,čistej good) a co mám ted   rozebranej motor , tak  vačky jsou nádherný..jak nový  , tak to mazat nějak musi ,nebo ne ? ..to by byly v prdeli ,když jsou nejvejš ...bigsmile

Broky (Člen)
13.04.2011 18:01:01

Taky to mám teď na servisusmile1....ventily, karbce a rozvoďák. Taky jsem objednal Morse. A ještě koupit řetězovku po servise a bude to snad vše. No a ještě by to teda chtělo pancíře goodgood

Život je nekonečná jízda!!
BANDIT PIČO!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS