Nejsi přihlášen
snowflake600 (Člen) 10.04.2011 22:20:40 Offline |
Re: se štítkem nebo bez?
Filous psal:...nech to tag ...akorát eště něco udělej s tou zlatou
klidně to plexi tam nech... dobře sa za to davaju cedule s napisem WC
a pak nemá mít zlaté kola, dyž na ně prší zlatý déšť...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Honzik8719 (Člen) 11.04.2011 00:38:36 Offline |
za mě bez pléga
...relativní kochač...
Koldan psal:tak sem sundal štítek, bo Husky ho taky nemá a Filous taky ne e a já už mám roky, abych byl stejnej frajer jag oni, ale ci fix já nevím, nechybí to tam
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cf0196.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 155350.jpg
S tim flákni jako já, rozbij ho a nemusíš řešit dilema jestli ho tam zase zpět nandat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
GSX 1400 K7
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2011 07:31:00 Offline |
dělej si co cheš..seš snad svéprávnej,ne???!!!!
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
voukej, tag to tag nechám
Filous: zlatá, jedině zlatá, časem na to dondeš:o)
Fijad: vořešprute
Kelly: hybaj do školy a nezapomeň svačinu
Palino: možem, ale na nějaké divočení to ještě nevidím, bude to eště studený, spíš na bíra a klobasicu a turistiku po vokolí
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2011 08:07:08 Offline |
pepa psal:uříznout....
http://www.suzukibandit.cz/openforum/im … oto110.jpg
proč si tam dáváš štítek když ho nakonec uřízneš
Banditatom (Člen) 11.04.2011 09:40:40 Offline |
nic tomu nechybí má to vše jak má bejt
pro ty co jsou posedlí broučí hlavou...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:nic tomu nechybí má to vše jak má bejt
pro ty co jsou posedlí broučí hlavou...
Sorry za OT: dnes jedu k čurákovi ať mi zapojí ty.
1) hrál sem si s tim jak ta a kupodivu to odmítá svítit, nebo svítí jen předek
2) jednou sem to vytáhnul z blinkru a hned upadnul ten konektor
3)pán je chytrej jako a dle něj sem zřejmě takže sem na to hoodně zvědavej, páč jinak z něj udělám a čuráka navrch
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
MotorheadB12 (Člen) 11.04.2011 13:46:20 Offline |
Beze něho
Ještě dotaz ohledně toho klínu pod motorem,nerezonujeti to? Já mám na 2,3,4 mezi cca 2-3000 otáček divný zvuk motoru a když jsem měnil olej tak jsem zjistil že to bez něj nedělá.Dal jsem nový podložky a stejně Asi ho sundám protože to ticho bez něj je
Dohnat a předehnat
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2011 15:01:04 Offline |
Rostyk psal:Ještě dotaz ohledně toho klínu pod motorem,nerezonujeti to? Já mám na 2,3,4 mezi cca 2-3000 otáček divný zvuk motoru a když jsem měnil olej tak jsem zjistil že to bez něj nedělá.Dal jsem nový podložky a stejně Asi ho sundám protože to ticho bez něj je
vždycky se tu řešili nějaká montážky dělaný všelijak na koleně,ale to co jsem koupil na ty B12 se mi moc libí..jsou to obyčený objimky na trubky a jsou na rámu v gumě a klín samotnej je na těch objimkách taky ještě v gumě takže by to takhle uložený rezonovat nemuselo.druhá vě je tak jak silnej je materiál na tom klínu..já to mám z nějaký tak 3 mm silnýho laminátu
Banditatom (Člen) 11.04.2011 15:33:29 Offline |
To zdenek: ten prodavající je blb poprve taky machrovla, že jsem kokot co to neumí(nic ale opravdu nic na tom nejni) a furt do mě něco hustil.... po druhé mě už nebral telefon
...jinač opravdu potřebuješ 4ks těch rezistorů na každej blinkr jeden kus...
Koldan psal:tak sem sundal štítek, bo Husky ho taky nemá a Filous taky ne e a já už mám roky, abych byl stejnej frajer jag oni, ale ci fix já nevím, nechybí to tam
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 155350.jpg
Taky jsem řešil tohle dilema, a dopadlo to takhle.
Trošku to rozrazí vzduch, a líp se mejou mouchy.
Stříknuto zespodu sprejem na lexanový karoserie autíček, drží to jako prase, a je to strašně odolný proti poškrábání.
Banditatom (Člen) 11.04.2011 15:36:04 Offline |
jakejkoliv štítek nebo kapota patřej k popelnici
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2011 15:39:35 Offline |
Banditatom psal:To zdenek: ten prodavající je blb poprve taky machrovla, že jsem kokot co to neumí(nic ale opravdu nic na tom nejni) a furt do mě něco hustil.... po druhé mě už nebral telefon
neni jednodušší koupit elektronickej přerušovač
K.a.s.y.m. psal:Rostyk psal:Ještě dotaz ohledně toho klínu pod motorem,nerezonujeti to? Já mám na 2,3,4 mezi cca 2-3000 otáček divný zvuk motoru a když jsem měnil olej tak jsem zjistil že to bez něj nedělá.Dal jsem nový podložky a stejně Asi ho sundám protože to ticho bez něj je
vždycky se tu řešili nějaká montážky dělaný všelijak na koleně,ale to co jsem koupil na ty B12 se mi moc libí..jsou to obyčený objimky na trubky a jsou na rámu v gumě a klín samotnej je na těch objimkách taky ještě v gumě takže by to takhle uložený rezonovat nemuselo.druhá vě je tak jak silnej je materiál na tom klínu..já to mám z nějaký tak 3 mm silnýho laminátu
Já mám ten samý co má Koldan,matroš je taky cca 3 mm laminátu tak nevím
Dohnat a předehnat
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:To zdenek: ten prodavající je blb poprve taky machrovla, že jsem kokot co to neumí(nic ale opravdu nic na tom nejni) a furt do mě něco hustil.... po druhé mě už nebral telefon
...jinač opravdu potřebuješ 4ks těch rezistorů na každej blinkr jeden kus...neni jednodušší koupit elektronickej přerušovač
je, ale zas by to byla nuda
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:To zdenek: ten prodavající je blb poprve taky machrovla, že jsem kokot co to neumí(nic ale opravdu nic na tom nejni) a furt do mě něco hustil.... po druhé mě už nebral telefon
...jinač opravdu potřebuješ 4ks těch rezistorů na každej blinkr jeden kus...neni jednodušší koupit elektronickej přerušovač
je, ale zas by to byla nuda
proč někam dávat něco vymyšlenýho,když můžeš kutit
...a bude hůř!
jimacu psal:Koldan psal:tak sem sundal štítek, bo Husky ho taky nemá a Filous taky ne e a já už mám roky, abych byl stejnej frajer jag oni, ale ci fix já nevím, nechybí to tam
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 155350.jpgTaky jsem řešil tohle dilema, a dopadlo to takhle.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 191_11.jpg
Stříknuto zespodu sprejem na lexanový karoserie autíček, drží to jako prase, a je to strašně odolný proti poškrábání.
ty v těch zrcátkách něco vidíš?
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:jimacu psal:Koldan psal:tak sem sundal štítek, bo Husky ho taky nemá a Filous taky ne e a já už mám roky, abych byl stejnej frajer jag oni, ale ci fix já nevím, nechybí to tam
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 155350.jpgTaky jsem řešil tohle dilema, a dopadlo to takhle.
Stříknuto zespodu sprejem na lexanový karoserie autíček, drží to jako prase, a je to strašně odolný proti poškrábání.ty v těch zrcátkách něco vidíš?
nech bejt,je to sice trochu čoprózní,ale vidět v tom musí,
to jen já mám problém s voriginálama,že mi ukazujou
jen moje lokty a ramena.. ještě že nedohlídnu až na pupek
...a bude hůř!
karlos100 psal:Kukii psal:jimacu psal:
Taky jsem řešil tohle dilema, a dopadlo to takhle.
Stříknuto zespodu sprejem na lexanový karoserie autíček, drží to jako prase, a je to strašně odolný proti poškrábání.ty v těch zrcátkách něco vidíš?
nech bejt,je to sice trochu čoprózní,ale vidět v tom musí,
to jen já mám problém s voriginálama,že mi ukazujou
jen moje lokty a ramena.. ještě že nedohlídnu až na pupek
no u tvého buldoko-chrtího zjevu sem ani nic jinýho nečekala
mi to přijde jak z kosmu a k prdu, ale je to věc názoru
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom psal:To zdenek: ten prodavající je blb poprve taky machrovla, že jsem kokot co to neumí(nic ale opravdu nic na tom nejni) a furt do mě něco hustil.... po druhé mě už nebral telefon
Ty vole to by ses posral!!!!!!!!!!!!!!!!!
Přijedu tam, přijde pan majitel s výrazem, že jsem piča, když mu řeknu, že mi upadnul jeden ten konektor, že to je nějaký forový, tak jsem opět piča. Chvíli se v tom kutá, nesvítí ani jeden, pak zase jeden, pak přemejšlí a pak teda jednu stranu rozhejbe. Nicméně bliká stejně rychle jako ta druhý bez toho odporu. Tak mu jako řikám hele sem blbej nebo slepej ale byliká to kurva furt stejně ne? A von: no nemůže to blikat furt stejně, šáhněte, je teplej, tak to funguje. Já na to opět, že to ale bliká furt stejně a že to nechci ať se na mě nezlobí, že si koupim radši ten přerušovač. Jooo přerušovače máme, stojí 750,- zítra tu bude. Povídám ok, vezme te si tedy tu sadu odporů zpět a já vám doplatím ten přerušovač. Ne to nepůjde, je tam ten konektor oddělaný. Tak ho tam nacvaknu ne? Ne kdepak.
Takže suma sumárum, po horečnym ujišťování, jak mi stačej odpory dva, a jakej sem analfabet a teď i slepec bo nevidim jak to bliká rozdílně, jsem získal pouze dvě kovový krabičky, který topěj pod sedačkou jako kráva a majitelovi to není ani trochu blbý, že mi to vlastně prodal k hovnu, na jeho radu. Chtěl sem to tady někomu nabídnout se slevou ale mrdám na to, zaletuju to a ještě jednou ho požádám ať si to vezme zpět. Nevezme, tak mu to tam hodim na palici, doplatim přerušovač a nikdo mě tam už neuvidí
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Banditatom psal:To zdenek: ten prodavající je blb poprve taky machrovla, že jsem kokot co to neumí(nic ale opravdu nic na tom nejni) a furt do mě něco hustil.... po druhé mě už nebral telefon
...jinač opravdu potřebuješ 4ks těch rezistorů na každej blinkr jeden kus...Ty vole to by ses posral!!!!!!!!!!!!!!!!!
Přijedu tam, přijde pan majitel s výrazem, že jsem piča, když mu řeknu, že mi upadnul jeden ten konektor, že to je nějaký forový, tak jsem opět piča. Chvíli se v tom kutá, nesvítí ani jeden, pak zase jeden, pak přemejšlí a pak teda jednu stranu rozhejbe. Nicméně bliká stejně rychle jako ta druhý bez toho odporu. Tak mu jako řikám hele sem blbej nebo slepej ale byliká to kurva furt stejně ne? A von: no nemůže to blikat furt stejně, šáhněte, je teplej, tak to funguje. Já na to opět, že to ale bliká furt stejně a že to nechci ať se na mě nezlobí, že si koupim radši ten přerušovač. Jooo přerušovače máme, stojí 750,- zítra tu bude. Povídám ok, vezme te si tedy tu sadu odporů zpět a já vám doplatím ten přerušovač. Ne to nepůjde, je tam ten konektor oddělaný. Tak ho tam nacvaknu ne? Ne kdepak.
Takže suma sumárum, po horečnym ujišťování, jak mi stačej odpory dva, a jakej sem analfabet a teď i slepec bo nevidim jak to bliká rozdílně, jsem získal pouze dvě kovový krabičky, který topěj pod sedačkou jako kráva a majitelovi to není ani trochu blbý, že mi to vlastně prodal k hovnu, na jeho radu. Chtěl sem to tady někomu nabídnout se slevou ale mrdám na to, zaletuju to a ještě jednou ho požádám ať si to vezme zpět. Nevezme, tak mu to tam hodim na palici, doplatim přerušovač a nikdo mě tam už neuvidí
...roky říkám, serte na odpory, serte na jiný přerušovače, zablikejte si radši rychlejc ...a vím proč
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 11.04.2011 20:27:05 Offline |
to zdenek? jj jsem ti to ale říkal, že potřebuješ 4ks. Tomu strecovy bych dal přes držku za takovéto jednání a s tím el. přerušovačem podívej se do schématu na ten přerušovač je napojeno ještě něco myslím, že boční stoján ale nejsem si uplně 100% jistej takže ti stejně bez upravy nesedne
To kasym: nebudu to vopisovat přečti si to výše
osiris psal:Zdenda psal:Banditatom psal:To zdenek: ten prodavající je blb poprve taky machrovla, že jsem kokot co to neumí(nic ale opravdu nic na tom nejni) a furt do mě něco hustil.... po druhé mě už nebral telefon
...jinač opravdu potřebuješ 4ks těch rezistorů na každej blinkr jeden kus...Ty vole to by ses posral!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takže suma sumárum, po horečnym ujišťování, jak mi stačej odpory dva, a jakej sem analfabet a teď i slepec bo nevidim jak to bliká rozdílně, jsem získal pouze dvě kovový krabičky, který topěj pod sedačkou jako kráva a majitelovi to není ani trochu blbý, že mi to vlastně prodal k hovnu, na jeho radu. Chtěl sem to tady někomu nabídnout se slevou ale mrdám na to, zaletuju to a ještě jednou ho požádám ať si to vezme zpět. Nevezme, tak mu to tam hodim na palici, doplatim přerušovač a nikdo mě tam už neuvidí...roky říkám, serte na odpory, serte na jiný přerušovače, zablikejte si radši rychlejc ...a vím proč
Ale hovno mrkni sem, normálně se to pro tu naši vránu dělá, jen u nás v čr jsou neschopný to kloudně vyřešit. Mrkni prosím do technický sekce, opět potřebuju další barvu
Rostyk psal:Ještě dotaz ohledně toho klínu pod motorem,nerezonujeti to? Já mám na 2,3,4 mezi cca 2-3000 otáček divný zvuk motoru a když jsem měnil olej tak jsem zjistil že to bez něj nedělá.Dal jsem nový podložky a stejně Asi ho sundám protože to ticho bez něj je
nevím, neslyším to přes laďák
Kelly01 psal:Koldan
zítra ti nafotím můj budíkokrycí štítek, a když lehneš na nádrž(což u tebe přes cukrovou homoli vpředu nehrozí) tak i funguje
to vot tebe nebylo vůbec, ale vůbec heský, myslím to s tou homolí
nafoť mi raděj spodek kyvky
Zdenda psal:osiris psal:Zdenda psal:
Takže suma sumárum, po horečnym ujišťování, jak mi stačej odpory dva, a jakej sem analfabet a teď i slepec bo nevidim jak to bliká rozdílně, jsem získal pouze dvě kovový krabičky, který topěj pod sedačkou jako kráva a majitelovi to není ani trochu blbý, že mi to vlastně prodal k hovnu, na jeho radu. Chtěl sem to tady někomu nabídnout se slevou ale mrdám na to, zaletuju to a ještě jednou ho požádám ať si to vezme zpět. Nevezme, tak mu to tam hodim na palici, doplatim přerušovač a nikdo mě tam už neuvidí...roky říkám, serte na odpory, serte na jiný přerušovače, zablikejte si radši rychlejc ...a vím proč
Ale hovno mrkni sem, normálně se to pro tu naši vránu dělá, jen u nás v čr jsou neschopný to kloudně vyřešit. Mrkni prosím do technický sekce, opět potřebuju další barvu
...já ti neřek že se nic nedělá, jen že vím proč se s tím takhle nejebu ...ještě si užiješ, i s tím přerušovačem, ale nevěříte hoši, uvidíte
Zdenda psal:Doufám, že to ukončím tou krabičkou za 750,- Kč jinak to prcám a vracím se zpět k žárovkám.
...za 750,- poznáš že ne všechny "krabičky" fungujou tak jak bys chtěl
osiris psal:Zdenda psal:Banditatom psal:To zdenek: ten prodavající je blb poprve taky machrovla, že jsem kokot co to neumí(nic ale opravdu nic na tom nejni) a furt do mě něco hustil.... po druhé mě už nebral telefon
taky na to seru...taky blikám rychleji, já tam sice mám klasické žárofky ale v techle blinkrech je origo 10W žárofka jenže mi odešel přerušovač tak sem ho tam prdnul z dodávky a bliká to rychleji... seru na to...
__________________________________________________________________________________
libac22 psal:http://www.motoobchod.cz/data/products/det_30986.jpg
nechtělo jse mi kuchat el. tak sem tam mrdnul totok a i po estetický stránce mám klid
jj to je ono...
tomasNJ psal:osiris psal:Zdenda psal:
taky na to seru...taky blikám rychleji, já tam sice mám klasické žárofky ale v techle blinkrech je origo 10W žárofka jenže mi odešel přerušovač tak sem ho tam prdnul z dodávky a bliká to rychleji... seru na to...
Njn víš jak, detaily tvořej celek...
Zdenda psal:tomasNJ psal:osiris psal:
...roky říkám, serte na odpory, serte na jiný přerušovače, zablikejte si radši rychlejc ...a vím pročtaky na to seru...taky blikám rychleji, já tam sice mám klasické žárofky ale v techle blinkrech je origo 10W žárofka jenže mi odešel přerušovač tak sem ho tam prdnul z dodávky a bliká to rychleji... seru na to...
Njn víš jak, detaily tvořej celek...
V tom případě bych začal výměnou blinkrů
něco aby to bylo retro, ale ne zas aby to byla megabambula
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2011 07:49:39 Offline |
Banditatom psal:to zdenek? jj jsem ti to ale říkal, že potřebuješ 4ks. Tomu strecovy bych dal přes držku za takovéto jednání a s tím el. přerušovačem podívej se do schématu na ten přerušovač je napojeno ještě něco myslím, že boční stoján ale nejsem si uplně 100% jistej takže ti stejně bez upravy nesedne
To kasym: nebudu to vopisovat přečti si to výše
ale já vim že tam je ještě relé na stojánek a na spojkovou páčku,ale i tak se to dá koupit už s elektronickym přerušovačem a jen tu krabičku vyměníš a kdyby to náhodu nešlo tak z toho vytáhneš je kabely na blinkry koupíš přerušovač třeba od KOSO kterej stojí asi 300 a mám vyzkoušeno že spolehlivě funguje..už jsem ho dvakrát montoval
konkrétně tenhle http://e-shop.adventure-biker.cz/index. … piny-10158
Zdenda psal:libac22 psal:http://www.motoobchod.cz/data/products/det_30986.jpg
nechtělo jse mi kuchat el. tak sem tam mrdnul totok a i po estetický stránce mám klidjj to je ono...
zdenda nezmatkuj vole, přerušovač u lujze za 13e a jedem navzdory osimu už leta
P.S. Ten set na opravu duší ti vezmu do Mostu? Jdu ho najít v tý záplavě beden
Strýcfajtr !!!
libac22 psal:http://www.motoobchod.cz/data/products/det_30986.jpg
nechtělo jse mi kuchat el. tak sem tam mrdnul totok a i po estetický stránce mám klid
tyhle od Štěpána už to maj v sobě ...neni třeba dalších ovin vokolo
MRDAT!!!
XJelen psal:Zdenda psal:libac22 psal:http://www.motoobchod.cz/data/products/det_30986.jpg
nechtělo jse mi kuchat el. tak sem tam mrdnul totok a i po estetický stránce mám klidjj to je ono...
...ale ne na gsxu hochu ;)
Kožak psal:libac22 psal:http://www.motoobchod.cz/data/products/det_30986.jpg
nechtělo jse mi kuchat el. tak sem tam mrdnul totok a i po estetický stránce mám klidhttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … -cerne.jpg
tyhle od Štěpána už to maj v sobě ...neni třeba dalších ovin vokolo
nojo Barracuda to za ně ale dáš tolik jako kdybys to relé koupil a možná ještě přeplatíš
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
osiris psal:XJelen psal:Zdenda psal:jj to je ono...
P.S. Ten set na opravu duší ti vezmu do Mostu? Jdu ho najít v tý záplavě beden...ale ne na gsxu hochu ;)
nepředpokládám, že by pan suzuki vymyslel něco jinýho, než přerušovač před přepínačem - dvojpinovej přerušovač, nebo za přepínačem - tří, čtyřpinovej. Všechny v ceně 13e
ale je klidně možný, že tam máte permoníka co točí kličkou u dynama až ve chvíli kdy ho šťouchne tyčka vedoućí z přepínače
co tam máte teda za komplikaci? neříkej že tam máte canbus jednotku ovládání palubní sítě...
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:osiris psal:XJelen psal:zdenda nezmatkuj vole, přerušovač u lujze za 13e a jedem navzdory osimu už leta
P.S. Ten set na opravu duší ti vezmu do Mostu? Jdu ho najít v tý záplavě beden...ale ne na gsxu hochu ;)
nepředpokládám, že by pan suzuki vymyslel něco jinýho, než přerušovač před přepínačem - dvojpinovej přerušovač, nebo za přepínačem - tří, čtyřpinovej. Všechny v ceně 13e
ale je klidně možný, že tam máte permoníka co točí kličkou u dynama až ve chvíli kdy ho šťouchne tyčka vedoućí z přepínače
co tam máte teda za komplikaci? neříkej že tam máte canbus jednotku ovládání palubní sítě...
...tak tady musíš koukat po sedmipinovým a s dvouma (jednosměrnejma) diodama, jestli seš schopnej se vzdát permoníka a pohádek ;)
...a nebo rozmrdat origo relátko za 3000,- kačen a k němu přimrvit teprv to co píšeš, což bych teda na svý mrše zkousávat nechtěl
osiris psal:XJelen psal:osiris psal:...ale ne na gsxu hochu ;)
co tam máte teda za komplikaci? neříkej že tam máte canbus jednotku ovládání palubní sítě......tak tady musíš koukat po sedmipinovým a s dvouma (jednosměrnejma) diodama, jestli seš schopnej se vzdát permoníka a pohádek ;)
...a nebo rozmrdat origo relátko za 3000,- kačen a k němu přimrvit teprv to co píšeš, což bych teda na svý mrše zkousávat nechtěl
nebudu se přít se starším možná by stačilo jako na béčku vyškubnout dva tři dráty z toho konektoru a zapojit je přes ten externí přerušovač nemyslím, že by všech sedm pinů mělo na starosti blikání
Strýcfajtr !!!
Kukii psal:jimacu psal:Koldan psal:tak sem sundal štítek, bo Husky ho taky nemá a Filous taky ne e a já už mám roky, abych byl stejnej frajer jag oni, ale ci fix já nevím, nechybí to tam
Určitě ne míň než v půlkách origo, taky mi překážely ruce. Na první pohled se mi ty zrcadla nelíbily, chtěl jsem je zahodit, na druhej taky ne, na třetí to bylo lepší, a druhej den to už šlo. S ramínkama dolů to vozí Krujs na nějakým americkým drahým pahnátu. S ramínkama nahoru to montujou taliáni na krásný kafáče , a taky to ukazuje na stav v kalhotách.
XJelen psal:Zdenda psal:libac22 psal:http://www.motoobchod.cz/data/products/det_30986.jpg
Vezmu si ho rád ale nevim jak se dostanu do Mostu kurva
A esli nebude fungovat ta krabka za 750,- tak budu asi v černý kronice. A ty blinkry od Baracudy sou sice pěkná věc, ale mě se fakt nelíběj no.
koldane, normálně vem tak půl cenťáku tlustej zlatej drát, okopíruj obrys štítku, štítek sundej a dej tam místo něj ten drát.
bude to vypadat jako krásnej štítek s krásnym zlatym lemem a do budíků a na břicho ti bude fučet jako starýmu zkušenýmu pardálovi,
takže bude vidět, že máš vybranej vkus a eště navíc umíš srát na malichernosti. wow!
tajnej psal:koldane, normálně vem tak půl cenťáku tlustej zlatej drát, okopíruj obrys štítku, štítek sundej a dej tam místo něj ten drát.
bude to vypadat jako krásnej štítek s krásnym zlatym lemem a do budíků a na břicho ti bude fučet jako starýmu zkušenýmu pardálovi,
takže bude vidět, že máš vybranej vkus a eště navíc umíš srát na malichernosti. wow!
esliva de vo to zlatý, tak nejlepčí bude si ten proužek nalepit na hledí ZEVNITŘ - pak bude mít tu zlatou pořád na vočích a přitom nebude vypadat jako kašpar, ni ? :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:tajnej psal:koldane, normálně vem tak půl cenťáku tlustej zlatej drát, okopíruj obrys štítku, štítek sundej a dej tam místo něj ten drát.
takže bude vidět, že máš vybranej vkus a eště navíc umíš srát na malichernosti. wow!esliva de vo to zlatý, tak nejlepčí bude si ten proužek nalepit na hledí ZEVNITŘ - pak bude mít tu zlatou pořád na vočích a přitom nebude vypadat jako kašpar, ni ? :)))
dneskaj sem byl na pivjě a koukám na Ramba. Období vaječňáku a Šehrehrby skončilo, tag bacha vořešprute, abych ti nezaliskal ušiska do hlavy
Stránky: 1