Nejsi přihlášen
Pěkný strojek
hlemejzd999 (Člen) 13.04.2011 19:36:44 Offline |
Re: Pěkný strojek
tak to je něco pro leštiče......místní
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Na ni čumím už 3 dny... to je něco pro mě
Náhodou si myslím, že na ježdění je to super! Chrom vydrží více jako lak a pokud je to opavdu kvalitka, kde jsou 2-3 vrstvy mědi a na tom pořádný chrom, tak koupit kýbl silichromu a sem tam přeleštit a furt to vypadá skvěle Jedinný čeho bych se asi trochu bál je ten vejfuck... aby ten přední válec netahal benál ze zadního díky jiným tlakům - teď to řešil kamarád mechanik u jedné kawiny
Já nevím no, mít ty prachy tady někde v šuplíku i ten "kufr" má styl
Nic lidského mi není cizí
zzzmrzlinar (Člen) 13.04.2011 23:41:35 Offline |
MaraKM - ale s tím silichromem bych byl kurva vopatrnej, notabéne s kýblem.
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2011 08:28:28 Offline |
Kukii psal:na to, že tyhle mašiny nejsou nic pro mě, tohle se mi zamlouvá ale mít bych to nemohla, bylo by to věčně vopatlaný ale je to kráska
vzhledem k tomu jak po včerejšku vypadá tvoje kráska tak to chápu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:na to, že tyhle mašiny nejsou nic pro mě, tohle se mi zamlouvá ale mít bych to nemohla, bylo by to věčně vopatlaný ale je to kráska
když si mi jí vomatlal tak se nediv
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2011 08:31:28 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:na to, že tyhle mašiny nejsou nic pro mě, tohle se mi zamlouvá ale mít bych to nemohla, bylo by to věčně vopatlaný ale je to kráska
když si mi jí vomatlal tak se nediv
ale to jsem nemyslel..toho by jsi si ani nevšimla kdybych ti to neřek,ale celej den tu chcalo a vozejk s plachtou nemám
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
vzhledem k tomu jak po včerejšku vypadá tvoje kráska tak to chápukdyž si mi jí vomatlal tak se nediv
ale to jsem nemyslel..toho by jsi si ani nevšimla kdybych ti to neřek,ale celej den tu chcalo a vozejk s plachtou nemám
a tak naleštěná a čistá byla
Kukii psal:na to, že tyhle mašiny nejsou nic pro mě, tohle se mi zamlouvá ale mít bych to nemohla, bylo by to věčně vopatlaný ale je to kráska
...kdybys nejezdila nahatá, nebo tam měla tankpad, tak ne
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Kukii psal:na to, že tyhle mašiny nejsou nic pro mě, tohle se mi zamlouvá ale mít bych to nemohla, bylo by to věčně vopatlaný ale je to kráska
...kdybys nejezdila nahatá, nebo tam měla tankpad, tak ne
neřekla sem, že oslizlá ale omatlaná
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2011 08:34:30 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
když si mi jí vomatlal tak se nedivale to jsem nemyslel..toho by jsi si ani nevšimla kdybych ti to neřek,ale celej den tu chcalo a vozejk s plachtou nemám
a tak naleštěná a čistá byla
to byla to máš pravdu jsem ten tlumič moh jen sundat a měla by jsi skvělej laďák jo ulítlo to těsně vedle sváru přímo na tlumiči trubka to vydržela
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
ale to jsem nemyslel..toho by jsi si ani nevšimla kdybych ti to neřek,ale celej den tu chcalo a vozejk s plachtou nemáma tak naleštěná a čistá byla
to byla to máš pravdu jsem ten tlumič moh jen sundat a měla by jsi skvělej laďák jo ulítlo to těsně vedle sváru přímo na tlumiči trubka to vydržela
vydrželo to dvě lehnutí a nakonec to ulítlo v jedný krosový mezipauze, takže si myslim, že cajk jo ale zjistila sem, že ladák nechci bo mě z toho po 100 km bolela šiška
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2011 08:39:55 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
a tak naleštěná a čistá bylato byla to máš pravdu jsem ten tlumič moh jen sundat a měla by jsi skvělej laďák jo ulítlo to těsně vedle sváru přímo na tlumiči trubka to vydržela
vydrželo to dvě lehnutí a nakonec to ulítlo v jedný krosový mezipauze, takže si myslim, že cajk jo ale zjistila sem, že ladák nechci bo mě z toho po 100 km bolela šiška
no z takovýhleho se nedivim když ti dunělo pod nohou..dunět to až vzadu bylo by to jiný a hlavně tlumenější
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2011 08:48:58 Offline |
Mour psal:Filous psal:XJelen psal:Filousíííííí
......přemejšlim vo celočernym matu
No ...já to mám vymyšlený, že rám černý lesklý, kapoty, motor, nádrž buď polomat nebo mat. Nálepky červený
a taky introše??
Mour psal:Filous psal:XJelen psal:Filousíííííí
......přemejšlim vo celočernym matu
No ...já to mám vymyšlený, že rám černý lesklý, kapoty, motor, nádrž buď polomat nebo mat. Nálepky červený
...přesně tohle si poručil teď jeden na hd ...a vlastně kdysi si to tak poručil i furat, ten to ale polepil lesklou fólií
...vězte přátelé, že můžete bejt potom nešťastný z údržby matu
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2011 09:13:33 Offline |
osiris psal:Mour psal:Filous psal:
......přemejšlim vo celočernym matuNo ...já to mám vymyšlený, že rám černý lesklý, kapoty, motor, nádrž buď polomat nebo mat. Nálepky červený
...přesně tohle si poručil teď jeden na hd ...a vlastně kdysi si to tak poručil i furat, ten to ale polepil lesklou fólií
http://www.komplex3m.cz/data/soubory/ob … e/hdr4.jpg
kašlat na údržbi motorka má jezdit a ne furt stát a mejt jí
Drakoxxl psal:Kufr je taky dobrej http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 985254.jpg
má ten správnej tvar což?
osiris psal:Mour psal:Filous psal:
......přemejšlim vo celočernym matuNo ...já to mám vymyšlený, že rám černý lesklý, kapoty, motor, nádrž buď polomat nebo mat. Nálepky červený
http://www.komplex3m.cz/data/soubory/ob … e/hdr4.jpg
..to jakože není matná leštěnka? ...právě spíš ten polomat
Osi: jak jsme spolu předevčírem mluvili, tak sem byl Ově zepat se na tu barvu, netušil jsem, že to bude problém. Nakonec se na to vyprdnu a nalepím tam tapetu.
Mour psal:osiris psal:Mour psal:
No ...já to mám vymyšlený, že rám černý lesklý, kapoty, motor, nádrž buď polomat nebo mat. Nálepky červený...přesně tohle si poručil teď jeden na hd ...a vlastně kdysi si to tak poručil i furat, ten to ale polepil lesklou fólií
http://www.komplex3m.cz/data/soubory/ob … e/hdr4.jpg..to jakože není matná leštěnka? ...právě spíš ten polomat
Osi: jak jsme spolu předevčírem mluvili, tak sem byl Ově zepat se na tu barvu, netušil jsem, že to bude problém. Nakonec se na to vyprdnu a nalepím tam tapetu.
...kdyby jsi byl blíž, tak ti ho vyřeším, takhle by jsi mi musel jedině kus (jako vzorek) poslat
Kukii psal:Drakoxxl psal:Kufr je taky dobrej http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 985254.jpg
má ten správnej tvar což?
Jistej je obsah 3Ol
Lepší někdy, než nikdy.
osiris psal:Mour psal:osiris psal:
http://www.komplex3m.cz/data/soubory/ob … e/hdr4.jpg..to jakože není matná leštěnka? ...právě spíš ten polomat
Osi: jak jsme spolu předevčírem mluvili, tak sem byl Ově zepat se na tu barvu, netušil jsem, že to bude problém. Nakonec se na to vyprdnu a nalepím tam tapetu....kdyby jsi byl blíž, tak ti ho vyřeším, takhle by jsi mi musel jedině kus (jako vzorek) poslat
Díky parťáku, v tomto případě nebude třeba. Budem řešit viz výše na podzim
K tý údržbě matnýho laku - je na to speciální kosmetika na tyhle laky ale veškerý škrábance a rejhy, který jdou normálně u normálního laku zaleštit, tak to se zde nekoná. A celkem rychle se to na některejch plochách oleští a co pak s tím? Mám tu klienta s Nisanem Skyline bo co to je a ten je z toho nešťastnej.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2011 13:41:59 Offline |
Zdenda psal:K tý údržbě matnýho laku - je na to speciální kosmetika na tyhle laky ale veškerý škrábance a rejhy, který jdou normálně u normálního laku zaleštit, tak to se zde nekoná. A celkem rychle se to na některejch plochách oleští a co pak s tím? Mám tu klienta s Nisanem Skyline bo co to je a ten je z toho nešťastnej.
nabídni mu služby nějaký lakovny
Stránky: 1