Nejsi přihlášen
Re: Pojištění aktuálně
Honza B12 psal:Tak jsem se vrátil z pojišťovny a poprvé v životě mám havarijně pojištěnou motorku.
Pouze havárka ne odcizení, jeden řidič, 5% spoluúčast, ale cena 2800,- od teď do půlky listopadu. Řekl bych férová cena
Vydrž co ti na to poví Póla, abys nebyl pak nasranej
Ne asi
Kelly01 psal:...Já už pojistku zrušil
...to chápu, mě už jí taky nechtěj pojišťovat ...a podobně dopad pes starý haňáčkový, kterej furt utíkal pod plotem a trhal v okolí slepice
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Já mám HAV na všechno. Aktuálně na GSX havarijko, odcizení, živel, vandalismus, 5% spoluúčast cca 4700,-
Pola je šikulka
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Já mám HAV na všechno. Aktuálně na GSX havarijko, odcizení, živel, vandalismus, 5% spoluúčast cca 4700,-
Pola je šikulka
to je hodně slušný
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
njn...KOOP jako jedna se dvou pojišťoven ještě vcelku dá na motorku přijatelnou cenu. A hlavně motorky ještě stále chce pojišťovat. I když se občas divím, když vidím to množství pojistných událostí.....
A když má člověk dojednánu zajímavou slevu - oficiální slevu, tak to vychází hezky.
Ovšem opět - cena kterou má soused, neplatí pro mě. Každému se cena ušije na míru podle konkrétního stroje a jezdce....
Jimmy psal:Můžu se zeptat kolik platíte za B12 r. 2001? Já jen, že mám pojištění u ČSOB. Pojištění trvá cca 16měs a zrovna od včera mi leží na stole složenka na 1439Kč (pololetně) tož dělá 2878Kč ročně
Póla psala:
Ovšem opět - cena kterou má soused, neplatí pro mě. Každému se cena ušije na míru podle konkrétního stroje a jezdce....
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Póla psal:njn...KOOP jako jedna se dvou pojišťoven ještě vcelku dá na motorku přijatelnou cenu. A hlavně motorky ještě stále chce pojišťovat. I když se občas divím, když vidím to množství pojistných událostí.....
A když má člověk dojednánu zajímavou slevu - oficiální slevu, tak to vychází hezky.
áááno jsem výjimečný jezdec
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Jimmy psal:Můžu se zeptat kolik platíte za B12 r. 2001? Já jen, že mám pojištění u ČSOB. Pojištění trvá cca 16měs a zrovna od včera mi leží na stole složenka na 1439Kč (pololetně) tož dělá 2878Kč ročně
770,- celoročně u ČPP
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Stránky: 1