Nejsi přihlášen
Neomezená konzumace piva? Vzal jsem to pro jistotu 2x... B-)
http://www.helbea.cz/svet-piva
Už se těším.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Re: Neomezená konzumace piva? Vzal jsem to pro jistotu 2x... B-)
Ve světě piva maj takovýhle slevy furt
Byl jsem tam, výběr pivek dobrej, kvalita už žádná sláva. Ale za ty prachy už ti je po 6tym jedno co do sebe leješ a leješ a leješ. Dost problém je si tam vůbec sednout, furt narváno.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Ve světě piva maj takovýhle slevy furt
![]()
Byl jsem tam, výběr pivek dobrej, kvalita už žádná sláva. Ale za ty prachy už ti je po 6tym jedno co do sebe leješ a leješ a leješ. Dost problém je si tam vůbec sednout, furt narváno.
Zaplatil jsem za Tebe sekyru cos nechal v Pičo hospodě. Si to přijdu vybrat. Dej pivo do ledničky.
Ondráš psal:Inženýrek psal:Ve světě piva maj takovýhle slevy furt
![]()
Byl jsem tam, výběr pivek dobrej, kvalita už žádná sláva. Ale za ty prachy už ti je po 6tym jedno co do sebe leješ a leješ a leješ. Dost problém je si tam vůbec sednout, furt narváno.Zaplatil jsem za Tebe sekyru cos nechal v Pičo hospodě. Si to přijdu vybrat. Dej pivo do ledničky.
Vim vo ní a chtěl jsem jí jít zejtra doplatit. Pivo v ledničce je, přijď.
Inženýrek psal:Vim vo ní a chtěl jsem jí jít zejtra doplatit. Pivo v ledničce je, přijď.
OK. Zejtra tam uděláme novou.
Jsem to tam byl včera trochu zkontrolovat a zas jsem cestoval... Jsem se na tu Dejvickou nemohl nějak trefit. Nejdřív jsem dojel na Divokou Šárku, pak na Náměstí Republiky a pak už jsem teda radši jel Metrem. Ještě, že to na Dejvické končí.
Ale Ústřední dílny Dopravního podniku zatim vedou.
Ondráš psal:Inženýrek psal:Vim vo ní a chtěl jsem jí jít zejtra doplatit. Pivo v ledničce je, přijď.
Jsem to tam byl včera trochu zkontrolovat a zas jsem cestoval...Jsem se na tu Dejvickou nemohl nějak trefit. Nejdřív jsem dojel na Divokou Šárku, pak na Náměstí Republiky a pak už jsem teda radši jel Metrem. Ještě, že to na Dejvické končí.
Tys tam byl včera? Sem si řikal, jestli Ti nedám vědět a nesjedem tam No tak zejtra...
Ještě mám jeden dotaz, máš tu auto? Co děláš dneska tak kolem 19-20? Potřeboval bych dostat dvě kola na favorita z Petřin (cca 10km tam i zpět), dlužen bych nezůstal.
Ondráš psal:Inženýrek psal:Vim vo ní a chtěl jsem jí jít zejtra doplatit. Pivo v ledničce je, přijď.
Jsem to tam byl včera trochu zkontrolovat a zas jsem cestoval...Jsem se na tu Dejvickou nemohl nějak trefit. Nejdřív jsem dojel na Divokou Šárku, pak na Náměstí Republiky a pak už jsem teda radši jel Metrem. Ještě, že to na Dejvické končí.
ty seš vážně zcestovalej pražák ondrášu ještě by to chtělo si z těch cest něco pamatovat
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:Ondráš psal:Inženýrek psal:Vim vo ní a chtěl jsem jí jít zejtra doplatit. Pivo v ledničce je, přijď.
Ale Ústřední dílny Dopravního podniku zatim vedou.ty seš vážně zcestovalej pražák ondrášu
ještě by to chtělo si z těch cest něco pamatovat
nedělej si srandu, vono je to nějaký nakažlivý, já dojel posledně taky až na Divokou Šárku. Zpátky už jsem si ale dával majzla a už jsem to trefil
Inženýrek psal:Kukii psal:Ondráš psal:
Ale Ústřední dílny Dopravního podniku zatim vedou.ty seš vážně zcestovalej pražák ondrášu
ještě by to chtělo si z těch cest něco pamatovat
nedělej si srandu, vono je to nějaký nakažlivý, já dojel posledně taky až na Divokou Šárku. Zpátky už jsem si ale dával majzla a už jsem to trefil
jj taky to znám, ještě z dob, co sem bydlela na Lhotce
Mě minule dovezl vlak na druhou stranu Kladna a byl to samozřejmně poslední, nic zpět nejelo, takže pěkně cesta ve dvě v noci domu sama přes celý město (asi 6 km)... Od tý doby si pro jistotu nařizuju budíka na 5 minut před příjezdem...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
![]() |
Banditatom (Člen) 14.04.2011 17:48:50 Offline |
tam by se mě líbilo...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Lihy psal:ps. V praze je to sranda, ale to sem takhle jel domů do jesenice....a budíček byl v Jílovym
ještě že se autobusák vracel do vozovny do prahy a vzal mě s sebou
...a vod tý doby chodíš v zimě domů bos viď
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Lihy psal:Kukii psal:
jj taky to znám, ještě z dob, co sem bydlela na Lhotce
Na Lhotce na praze 4 ? ....tak to jistě znáš i zastávku Na Beránku
jj znám
Lihy psal:ps. V praze je to sranda, ale to sem takhle jel domů do jesenice....a budíček byl v Jílovym
ještě že se autobusák vracel do vozovny do prahy a vzal mě s sebou
já naposled přejela vlakem místo do čerčan tak do benešova, naše šárka mě vzala v 1 ráno pod křídla
zpáteční jel až ve 4 ráno
![]() |
Honzik8719 (Člen) 14.04.2011 19:39:33 Offline |
Jsem o tom slyšel ve škole, že tam kluci byli a po několika pivech přišel majitel a řekl jim že už jsou podnapilý a už jim nenalejou
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Jsem o tom slyšel ve škole, že tam kluci byli a po několika pivech přišel majitel a řekl jim že už jsou podnapilý a už jim nenalejou
Ale Kojakovi by to neřek.
Jestli je to pravda, tak to uslyší pár nepěkných slovíček.
Honzik8719 psal:Jsem o tom slyšel ve škole, že tam kluci byli a po několika pivech přišel majitel a řekl jim že už jsou podnapilý a už jim nenalejou
pokud je to pravda, tak se divim, že ho ještě někdo nevynes v zubech a neštěkal při tom...
Ondráš psal:Honzik8719 psal:Jsem o tom slyšel ve škole, že tam kluci byli a po několika pivech přišel majitel a řekl jim že už jsou podnapilý a už jim nenalejou
Jestli je to pravda, tak to uslyší pár nepěkných slovíček.
...du s Tebou Ondráši, dáme drink ....máš volnej flek nebo musím přikůpit
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Ondráš psal:Honzik8719 psal:Jsem o tom slyšel ve škole, že tam kluci byli a po několika pivech přišel majitel a řekl jim že už jsou podnapilý a už jim nenalejou
Jestli je to pravda, tak to uslyší pár nepěkných slovíček....du s Tebou Ondráši, dáme drink
....máš volnej flek nebo musím přikůpit
tak na to si počkám a pokud ta hospoda nezkrachuje po kojakojc nájezdu, tak tam snad aj zajdu
Když jsem tam byl zase já, tak prostě ve 22:30, nebo jak maj tu zavíračku už nešáhnul na pípu a vysral se na celou hospodu plnou lidí. To sem taky nechápal
Inženýrek psal:Honzik8719 psal:Jsem o tom slyšel ve škole, že tam kluci byli a po několika pivech přišel majitel a řekl jim že už jsou podnapilý a už jim nenalejou
Když jsem tam byl zase já, tak prostě ve 22:30, nebo jak maj tu zavíračku už nešáhnul na pípu a vysral se na celou hospodu plnou lidí. To sem taky nechápal
Tož to se tam už musí s votvíračkou od 16h.
Lepší někdy, než nikdy.
kojaksro psal:...du s Tebou Ondráši, dáme drink
....máš volnej flek nebo musím přikůpit
No teď už nepřikoupíš, ale neboj. Vzal jsem 2, takže se kdyžtak šábnem. Když do toho jdeš ty, tak jsem na to zvědav.
Ještě by to chtělo Kroměřižkého ďabla a to by byl mazec.
Naběhnem hned s otvíračkou a myslím, že tohle je poslední akce tohoto druhu, kterou tam mají.
Stránky: 1