Nejsi přihlášen
Závada, prosím o radu..(po jízdě nejde natočit?)
Zdravím
O víkendu sem si seřídil ventily, vyměnil vzduchový filtr, vše namontoval zpět.
Motka krásně chytla a běžela, držela volnoběh, šla pěkně za plynem, prostě tak jak má být.
Dal sem krátkou vyjíždku cca 15min,vše ok, nikde olej neteče, vracel sem se zpět, trošku sem jí prohnal i na vyšší otáčky, dojíždím rovinku, motor zabrblal a chcíp, natočit nešel.
Potupně sem ze semaforu odtlačil stranou a koukám že někde z karburátoru od druhého válce teče benzín, cca 10 vteřin, pak přestalo, natočit nešla, možná už mokrá svíce.
Prosím o radu, co se mohlo stát?
K motu se dostanu až o víkendu, díky všem zkušenějším
Editoval osiris (06.04.2011 08:47:00)
Re: Závada, prosím o radu..(po jízdě nejde natočit?)
Něco podobného jsem už zažil. Dělal jsem ventily a jak jsem vrácel nádrž zpátky, tak sem odvzdušňovací hadičku od nádrže špatně "položil" a to tak, že jsem udělal smyčku a z ní teprve konec hadice vedl dolů. Jel jsem pěknou řádku kilometrů a když jsem natankoval plnou, tak se mi benzin dostál ve víčku nádrže do odvzdušnění a v té smyčce se zabydlel a já nevěděl co s tím, než jsem na to přišel. Když jsem dál sytič, tak to naskočilo a zhaslo a pořád dokola. Až když jsem pootevřel víčko nádrže, aby měla nádrž vzduch, tak to jezdilo v pohodě. Tak vyzkoušej jezdit s otevřenou nádrži a pokud to bude jezdit, víš kde je problém..........
Stránky: 1