Nejsi přihlášen
Magnetizér
No ja dokáži zrobit velké hovadiny, ale žebych uvěřil i také věci to už by bylo asi příliš.
http://sz.aukro.cz/jezdete-levneji-magn … 45279.html
Hlavně nevěřím ničemu co drží od výroby jen "eskapásky"...![]()
...když to nechceš dělat silou vem si větší kladivo!!!
|
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2011 07:50:51 Offline |
Re: Magnetizér
Mour psal:Všimli ste si prodejce?
to jako myslíš,že jo.jo?![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
navíc v negativních komentářích si někdo stěžuje,že to prostě nefunguje...prodejce mu sdělil, že prej až po 90-ti dnech provozu......no to je mi výrobek jak vyližmiprdel...a že je někdo tak blbej,že do toho jde jak vůl na porážku![]()
![]()
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
tohle bylo už gdysi dáááávno v receptáři nejen na neděli za komárů... tehdy na to používali magnety ze skříněk, ano ty bílé hebla s magnetem a dvěma plechy![]()
![]()
![]()
![]()
těžko říct jestli to funguje, hlavně že se to prodává
a pak už jen čekat na placebo efekt![]()
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
|
Banditatom (Člen) 14.04.2011 17:50:52 Offline |
pája= horst fuch![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Hoši, já myslel , že se na tyhle podvody, piramidový hry, skořápky, odmítače elektriky z Temelína atd. už nikdo nenachytá, koukám že na blbosti lidí se dá stále dobře vydělat. ![]()
![]()
Asi taky něco převratnýho a hlavně jednoduchýho vymyslím a budu rejžovat. Já vůl se babrám s ukazatelem tolik hodin a hovno za to. ![]()
jimacu psal:Hoši, já myslel , že se na tyhle podvody, piramidový hry, skořápky, odmítače elektriky z Temelína atd. už nikdo nenachytá, koukám že na blbosti lidí se dá stále dobře vydělat.
Asi taky něco převratnýho a hlavně jednoduchýho vymyslím a budu rejžovat. Já vůl se babrám s ukazatelem tolik hodin a hovno za to.
A už to umíš integrovat do budíku otáčkoměru?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Stránky: 1