Nejsi přihlášen
Dodělávky Pičo trik resp. mikin
Trika necham udělat tak, aby byly v Mostě toho 18.4., udělam standardní počet čili objednávat ani platit předem netřeba !
-------------------------------------------------------------------------------------------
Mikiny pořešíme stejně jako minule, kdo jí musí mít, použije tenhle návod :
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=12079 a do emailu mi napíše co vlastně chce. U zipovejch to bude na zádech.
Mikina bude stejná jako v prosinci, je možný si jí přizpůsobit, zip, bez kapuce nebo jinou tmavou barvu, za takhle upravenou mikinu je + 100,- Kč - finální podobu doladíme po emailu
Jinak objednávky mikin končí 31.3. 2011 Pokud to pude, jak si teď myslim, budou trika i mikiny k vyzvednutí v Mostě nebo potom klasicky přes Banditkvelb resp. počtu. Nedělejte mi v tom prosím jako vždycky bordel, pište z jednoho emailu, nemažte historii, dík
ale di, Ty brepto ...
|
hlemejzd999 (Člen) 01.04.2011 18:30:43 Offline |
Re: Dodělávky Pičo trik resp. mikin
já chci triko ! ...přijedu do mostu ! ![]()
![]()
![]()
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
|
zzzmrzlinar (Člen) 01.04.2011 19:54:31 Offline |
taky vemu triku(a) co je bez objednáfky, né?
Bandit PIČO! mikiny a trika sem dneska vod švadlenky přivez :)
Budou k mámí v Mostě u paní s buřtama :), kdo se tam nedostane, buď přijede na kafete nebo vobjená v kvelbu ( samosebou to se netejká mikinářů, který chtěli počtu )
ale di, Ty brepto ...
xnewstedx psal:Nazdar Kluci
Bolo by mozne poslat to do Irlandu? Triko L,Capicu+2x nasivky?
Dikes
Ty vole, ty seš vůl jak lev, jak já, tak Inkviz sme Ti psali, jak na to. Máš pocit, že když místo mailů napíšeš sem, tak se něco změní ?
Tak eště jednou a naposled: pokud vo to vopravdu stojíš, připočti si k ceně cajků balný ( 49 Kč), pošta by podle jejich kalkulačky měla bejt 348 Kč ( do 500 g ). Esli to furt chceš, pošleš přes Paypal Michalovi ekvivalent 957 Kč, když přijdou prachy, za předpokladu, že mam Tvojí adresu, mažu na poštu ...
ale di, Ty brepto ...
|
zzzmrzlinar (Člen) 16.04.2011 00:33:39 Offline |
Husky, vemte prosímtě do Mostu aj ňáký nášivky, pár jich vezmu
Jen pro info - krám sem zavřel, aby náhodou nebylo v Mostě vyprodáno, objednávky do dneška eviduju a vobjednaný trika do Mostu nejedou ...
Kvelb bude votevřenej zase v outerej ...
ale di, Ty brepto ...
|
Honzik8719 (Člen) 17.04.2011 10:04:20 Offline |
huskyb12 psal:Bandit PIČO! mikiny a trika sem dneska vod švadlenky přivez :)
Budou k mámí v Mostě u paní s buřtama :), kdo se tam nedostane, buď přijede na kafete nebo vobjená v kvelbu ( samosebou to se netejká mikinářů, který chtěli počtu )
Pro mikču se stavím u Tebe,do Mostu nakonec nedorazím![]()
...relativní kochač...
Stránky: 1