Nejsi přihlášen
...chtěl vzít něgdo něco do Mostu???
...krom Kima??? ...pro toho mam víko, těsnění a stop-spínač, ale mam pocit, že sem eště někomu něco slíbil, ale piču si pamatuju, tagže dyby jako něgdo něco, tag volejte, vodjíždim dneska vokolo pátý-šestý...
...no a dyby něgdo potřeboval ňákej menší technickej zákrok, tag se klidně přihlašte...vodvzdušnit brzdy, vyměnit volej a podobně...štelovat ventily a měnit řetězofku nikomu na místě měnit nebudu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 17.04.2011 13:19:49 Offline |
Re: ...chtěl vzít něgdo něco do Mostu???
Filous psal:...krom Kima??? ...pro toho mam víko, těsnění a stop-spínač, ale mam pocit, že sem eště někomu něco slíbil, ale piču si pamatuju, tagže dyby jako něgdo něco, tag volejte, vodjíždim dneska vokolo pátý-šestý...
...no a dyby něgdo potřeboval ňákej menší technickej zákrok, tag se klidně přihlašte...vodvzdušnit brzdy, vyměnit volej a podobně...štelovat ventily a měnit řetězofku nikomu na místě měnit nebudu
...přišli mi simerinky s prachovkama do předku
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 17.04.2011 13:21:31 Offline |
hlemejzd999 psal:Filous psal:...krom Kima??? ...pro toho mam víko, těsnění a stop-spínač, ale mam pocit, že sem eště někomu něco slíbil, ale piču si pamatuju, tagže dyby jako něgdo něco, tag volejte, vodjíždim dneska vokolo pátý-šestý...
...no a dyby něgdo potřeboval ňákej menší technickej zákrok, tag se klidně přihlašte...vodvzdušnit brzdy, vyměnit volej a podobně...štelovat ventily a měnit řetězofku nikomu na místě měnit nebudu...přišli mi simerinky s prachovkama do předku
![]()
jen nemám motorku doma,tak ještě nikam nejedu ...takže buť f klidu
Filous psal:...krom Kima??? ...pro toho mam víko, těsnění a stop-spínač, ale mam pocit, že sem eště někomu něco slíbil, ale piču si pamatuju, tagže dyby jako něgdo něco, tag volejte, vodjíždim dneska vokolo pátý-šestý...
pořád Ti to myslí staříku....mám vzít Bum
,jednu lahev tady mám plonkovou ale pít nebudu,večer zdrhám na penzion,ráno mušim bejt ready
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:Filous psal:...krom Kima??? ...pro toho mam víko, těsnění a stop-spínač, ale mam pocit, že sem eště někomu něco slíbil, ale piču si pamatuju, tagže dyby jako něgdo něco, tag volejte, vodjíždim dneska vokolo pátý-šestý...
...no a dyby něgdo potřeboval ňákej menší technickej zákrok, tag se klidně přihlašte...vodvzdušnit brzdy, vyměnit volej a podobně...štelovat ventily a měnit řetězofku nikomu na místě měnit nebudupořád Ti to myslí staříku
....mám vzít Bum
,jednu lahev tady mám plonkovou ale pít nebudu,večer zdrhám na penzion,ráno mušim bejt ready
...Bumu nejni nigdy dost ...a esi nevíš co s ní???
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:...krom Kima??? ...pro toho mam víko, těsnění a stop-spínač, ale mam pocit, že sem eště někomu něco slíbil, ale piču si pamatuju, tagže dyby jako něgdo něco, tag volejte, vodjíždim dneska vokolo pátý-šestý...
...no a dyby něgdo potřeboval ňákej menší technickej zákrok, tag se klidně přihlašte...vodvzdušnit brzdy, vyměnit volej a podobně...štelovat ventily a měnit řetězofku nikomu na místě měnit nebudu...přišli mi simerinky s prachovkama do předku
![]()
jen nemám motorku doma,tak ještě nikam nejedu ...takže buť f klidu
...to sem si voddech
Filous psal:Kim psal:Filous psal:...krom Kima??? ...pro toho mam víko, těsnění a stop-spínač, ale mam pocit, že sem eště někomu něco slíbil, ale piču si pamatuju, tagže dyby jako něgdo něco, tag volejte, vodjíždim dneska vokolo pátý-šestý...
...no a dyby něgdo potřeboval ňákej menší technickej zákrok, tag se klidně přihlašte...vodvzdušnit brzdy, vyměnit volej a podobně...štelovat ventily a měnit řetězofku nikomu na místě měnit nebudupořád Ti to myslí staříku
....mám vzít Bum
...Bumu nejni nigdy dost
...a esi nevíš co s ní???
je zabalená...vyrážím směr Most
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.04.2011 16:45:51 Offline |
hlemejzd999 psal:Filous psal:...krom Kima??? ...pro toho mam víko, těsnění a stop-spínač, ale mam pocit, že sem eště někomu něco slíbil, ale piču si pamatuju, tagže dyby jako něgdo něco, tag volejte, vodjíždim dneska vokolo pátý-šestý...
![]()
nedělal jsi to už loni??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 17.04.2011 22:46:54 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:...krom Kima??? ...pro toho mam víko, těsnění a stop-spínač, ale mam pocit, že sem eště někomu něco slíbil, ale piču si pamatuju, tagže dyby jako něgdo něco, tag volejte, vodjíždim dneska vokolo pátý-šestý...
![]()
nedělal jsi to už loni??
zas po roce teče to levý ...asi nějaká dojebaná trupka)
![]() |
Martin B12 (Člen) 18.04.2011 07:25:00 Offline |
nebo indiána z Chánova
street triple picco
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 18.04.2011 08:00:05 Offline |
Martin B12 psal:nebo indiána z Chánova
nebo dva metráky indiánů...co kdyby byla tuhá zima ....
Stránky: 1