Nejsi přihlášen
Re: B650S
honza1977 psal:Žádná provokace myslím to smrtelně vážně. jen po sklédnutí fotogalerií nabývám dojmu, že polokapotáž jaksi neletí.
je mi líto ale kloudnou diskuzi na téma Jestli S ano nebo ne tu nerozpoutáš, protože jde o věc názoru. Za mě jednoznačne N. Musíš se rozhodnout, co se ti víc líbí.
Ne asi
luig psal:honza1977 psal:Žádná provokace myslím to smrtelně vážně. jen po sklédnutí fotogalerií nabývám dojmu, že polokapotáž jaksi neletí.
je mi líto ale kloudnou diskuzi na téma Jestli S ano nebo ne tu nerozpoutáš, protože jde o věc názoru. Za mě jednoznačne N. Musíš se rozhodnout, co se ti víc líbí.
ty chces kupovat jebku , tak se do toho vubec nemontuj
spise napis co chces vedet nebo co te zajima......
WD club member.
Honzíku, dáš-li na e-N takový štítek co máš, tak se podle mě se nepouštěj do debat, zda "eN" či "eS", páč je to už jedno...
Slovo BANDIT umřelo tím, že to začala chladit voda, žebra šli k Pánu, stejně tak jako krásný, kulatý světlo vystřídala věc, připomínající nádor...
... Kouzlo je pryč a teď jen řešíš, zda foukat či nefoukat, "eN" či "eS" za mmě je "eS" 650 dobrá volba, protože cestování je víc friendly pro oba, "eN" je zase více "funny". A který je a
HA? E?
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Honzíku, dáš-li na e-N takový štítek co máš, tak se podle mě se nepouštěj do debat, zda "eN" či "eS", páč je to už jedno...
Slovo BANDIT umřelo tím, že to začala chladit voda, žebra šli k Pánu, stejně tak jako krásný, kulatý světlo vystřídala věc, připomínající nádor...![]()
... Kouzlo je pryč a teď jen řešíš, zda foukat či nefoukat, "eN" či "eS" za mmě je "eS" 650 dobrá volba, protože cestování je víc friendly pro oba, "eN" je zase více "funny". A který jea
HA? E?
Máš recht, z Bandita zbylo jen to slovo.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Bedřich psal:Honzíku, dáš-li na e-N takový štítek co máš, tak se podle mě se nepouštěj do debat, zda "eN" či "eS", páč je to už jedno...
Slovo BANDIT umřelo tím, že to začala chladit voda, žebra šli k Pánu, stejně tak jako krásný, kulatý světlo vystřídala věc, připomínající nádor...![]()
... Kouzlo je pryč a teď jen řešíš, zda foukat či nefoukat, "eN" či "eS" za mmě je "eS" 650 dobrá volba, protože cestování je víc friendly pro oba, "eN" je zase více "funny". A který jea
HA? E?
Bedřichu, hotovej fejetón
Strýcfajtr !!!
honza1977 psal:Vetřel jsem se pro nápovědu.
Je nákup B650S dobrá volba? Diky HL
S-ko nekupuj. Je to vošklivý a až sem přijde, Barynek nebo Kakac a budou ti říkat opak, tak je prosímtě neposlouchej, páč jsou taky ošklivý.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
HA? E?
Já jsem jenom zvědavej jestli v roce 2030 pořád budete všichni jezdit na 30 let starejch motorkách jenom proto že to je vzducháš s kulatým světlem a budete furt remcat jak moderna s vodou a moderníma tvarama je vo hovně
Ne asi
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2011 13:48:58 Offline |
luig psal:Bedřich psal:Honzíku, dáš-li na e-N takový štítek co máš, tak se podle mě se nepouštěj do debat, zda "eN" či "eS", páč je to už jedno...
HA? E?
Já jsem jenom zvědavej jestli v roce 2030 pořád budete všichni jezdit na 30 let starejch motorkách jenom proto že to je vzducháš s kulatým světlem a budete furt remcat jak moderna s vodou a moderníma tvarama je vo hovně
No já určitě..tahle mi zůstane stejně jako Jawka kterou mám v garáži pořád.Za ty směšný prachy který bych za ní dostal mi to nestojí jí prodat.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:luig psal:Bedřich psal:Honzíku, dáš-li na e-N takový štítek co máš, tak se podle mě se nepouštěj do debat, zda "eN" či "eS", páč je to už jedno...
HA? E?
No já určitě..tahle mi zůstane stejně jako Jawka kterou mám v garáži pořád.Za ty směšný prachy který bych za ní dostal mi to nestojí jí prodat.
OK budeš jí mít v garáži jako vzpomínku, nic proti. Ale nekoupíš si na běžný ježdění něco moderního?
Ne asi
luig psal:Bedřich psal:Honzíku, dáš-li na e-N takový štítek co máš, tak se podle mě se nepouštěj do debat, zda "eN" či "eS", páč je to už jedno...
HA? E?
...já jo...teda esi se toho s kobylou dožijem...ale ne proto, že bych měl ňákou averzi vůdči novejm bajkum, ale spíš protože se nerad zbavuju starejch krámů
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
luig psal:K.a.s.y.m. psal:luig psal:
Já jsem jenom zvědavej jestli v roce 2030 pořád budete všichni jezdit na 30 let starejch motorkách jenom proto že to je vzducháš s kulatým světlem a budete furt remcat jak moderna s vodou a moderníma tvarama je vo hovněNo já určitě..tahle mi zůstane stejně jako Jawka kterou mám v garáži pořád.Za ty směšný prachy který bych za ní dostal mi to nestojí jí prodat.
OK budeš jí mít v garáži jako vzpomínku, nic proti. Ale nekoupíš si na běžný ježdění něco moderního?
Tohleto bude v roce 2030 pouze k mání.http://www.hybrid.cz/elektromotocz/test-elektroskutr-elektromoto-elm-p4000-li
Michal Dk psal:luig psal:K.a.s.y.m. psal:
No já určitě..tahle mi zůstane stejně jako Jawka kterou mám v garáži pořád.Za ty směšný prachy který bych za ní dostal mi to nestojí jí prodat.OK budeš jí mít v garáži jako vzpomínku, nic proti. Ale nekoupíš si na běžný ježdění něco moderního?
Tohleto bude v roce 2030 pouze k mání.http://www.hybrid.cz/elektromotocz/test-elektroskutr-elektromoto-elm-p4000-li
Ale prdlajs, tak hrozný to zas nebude
Ne asi
luig psal:Michal Dk psal:luig psal:
OK budeš jí mít v garáži jako vzpomínku, nic proti. Ale nekoupíš si na běžný ježdění něco moderního?Tohleto bude v roce 2030 pouze k mání.http://www.hybrid.cz/elektromotocz/test-elektroskutr-elektromoto-elm-p4000-li
Ale prdlajs, tak hrozný to zas nebude
Jasněje tam i supersport http://www.hybrid.cz/clanky/elektricky- … -ke-startu
Michal Dk psal:luig psal:Michal Dk psal:
Tohleto bude v roce 2030 pouze k mání.http://www.hybrid.cz/elektromotocz/test-elektroskutr-elektromoto-elm-p4000-liAle prdlajs, tak hrozný to zas nebude
Jasně
je tam i supersport http://www.hybrid.cz/clanky/elektricky- … -ke-startu
Tak to už je celkem hukot. A navíc je to voda na mlýn autobusákům, který maj vrchol točáku "až" va 4000 (nebo nevim kde), tady ho maj už od nuly
Ne asi
K.a.s.y.m. psal:luig psal:Bedřich psal:Honzíku, dáš-li na e-N takový štítek co máš, tak se podle mě se nepouštěj do debat, zda "eN" či "eS", páč je to už jedno...
HA? E?
vydrž ...za kalifa už chtěj někéří pomalu 100 hadrů
MRDAT!!!
Ondráš psal:honza1977 psal:Vetřel jsem se pro nápovědu.
S-ko nekupuj. Je to vošklivý a až sem přijde, Barynek nebo Kakac a budou ti říkat opak, tak je prosímtě neposlouchej, páč jsou taky ošklivý.
Zato Ty jseš krasavec...
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Ondráši do co to je zas za provokace
Prostě si vybral to správný jak má být tzn.eSko
Prostě se s tím smiř ,že eSko je nejlepší
P.S. Ondráš je provokatér a dostane na budku
Prostě si kup eSko a hotovo, je to tvá nejlepší volba ve svým životě
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
zato ty seš prototyp krasavce
Jak tady psal Bedřich, tak o tom to je. Líbí se ti eSko? kup eSko, jestli ne, kup něco jinýho a fertig. Tady ti lidi řeknou technický věci ale dizajn tady nevyřešili od tý doby, co tyhle stránky fungujou
PS: eSko je fakt supr volba
Bandit 4EVER!!!
HA? E?
se tady po roce ukážeš a padaj z tebe moudra ... je vidět, žes to nezapomněl
Bandit 4EVER!!!
co k tomu dodat??Snad jen to,že můj názor se nemění Sko
A to není jenom o kousku štítku.
Nic nového pod sluncem.Ale každý ať si jezdí na čem chce.Já nepsal nic o tom,aby to nekupoval.Stejně jako Tobě abys to prodal.
Jen se mi ten marťan holt nelíbí
Tak se hned nečerti.
Ty mě taky
honza7 psal:co k tomu dodat??Snad jen to,že můj názor se nemění Sko
Nic nového pod sluncem.Ale každý ať si jezdí na čem chce.Já nepsal nic o tom,aby to nekupoval.Stejně jako Tobě abys to prodal.
Tak se hned nečerti.
a komu to píšeš?
Bandit 4EVER!!!
serte na N vs. S
luig psal:Já jsem jenom zvědavej jestli v roce 2030 pořád budete všichni jezdit na 30 let starejch motorkách jenom proto že to je vzducháš s kulatým světlem a budete furt remcat jak moderna s vodou a moderníma tvarama je vo hovně
kacir je mezi nami spojme se
na hranici s nim
...mozna by stacilo pochcat
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
barynek psal:honza7 psal:co k tomu dodat??Snad jen to,že můj názor se nemění Sko
Tak se hned nečerti.a komu to píšeš?
Běž učit , to ti jde líp
Ne asi
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2011 08:59:39 Offline |
luig psal:K.a.s.y.m. psal:luig psal:Já jsem jenom zvědavej jestli v roce 2030 pořád budete všichni jezdit na 30 let starejch motorkách jenom proto že to je vzducháš s kulatým světlem a budete furt remcat jak moderna s vodou a moderníma tvarama je vo hovně
to netrvrdim..dokonce se nebránim ani elektrice..jen se misto seřízování ventilu budu muset naučit měnit tranzistory .spíš to vidim tak že si něco postavim..jak jsem občas pomáhal klukum s tim kafíčkem ze Zephyra tak mě to láká něco splašit,ale bude to V2
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2011 09:38:53 Offline |
Kožak psal:K.a.s.y.m. psal:luig psal:Já jsem jenom zvědavej jestli v roce 2030 pořád budete všichni jezdit na 30 let starejch motorkách jenom proto že to je vzducháš s kulatým světlem a budete furt remcat jak moderna s vodou a moderníma tvarama je vo hovně
vydrž ...za kalifa už chtěj někéří pomalu 100 hadrů
asi se budu opakovat,ale myslíš,že za tohle dá někdo 100 000,-
barynek psal:honza7 psal:co k tomu dodat??Snad jen to,že můj názor se nemění Sko
2 honza1977: Vidíš, já jsem ti to říkal, že přijdou a hned budou kecat blbosti.
2 Barynek: Já sice hezkej nejsem, ale alespoň mám hezkou motorku.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:barynek psal:honza7 psal:co k tomu dodat??Snad jen to,že můj názor se nemění Sko
2 Barynek: Já sice hezkej nejsem, ale alespoň mám hezkou motorku.
To že máš pěknou motorku si jen myslíš ty
A víš proč ,protože jsi ještě neprozřel na vyšší level..
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2011 14:40:20 Offline |
Kakac psal:Ondráš psal:barynek psal:
a komu to píšeš?2 honza1977: Vidíš, já jsem ti to říkal, že přijdou a hned budou kecat blbosti.
2 Barynek: Já sice hezkej nejsem, ale alespoň mám hezkou motorku.To že máš pěknou motorku si jen myslíš ty
A víš proč ,protože jsi ještě neprozřel na vyšší level..
myslíš,že by si jako měl koupit piáno s kapotou
Neboj,ona se potrefená husa ozve.
Ty mě taky
K.a.s.y.m. psal:Kakac psal:Ondráš psal:2 honza1977: Vidíš, já jsem ti to říkal, že přijdou a hned budou kecat blbosti.
2 Barynek: Já sice hezkej nejsem, ale alespoň mám hezkou motorku.To že máš pěknou motorku si jen myslíš ty
A víš proč ,protože jsi ještě neprozřel na vyšší level..myslíš,že by si jako měl koupit piáno s kapotou
No piáno zrovna nemusí ale kapotu určitě
![]() |
Banditatom (Člen) 15.04.2011 18:01:30 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Kakac psal:Ondráš psal:
A víš proč ,protože jsi ještě neprozřel na vyšší level..myslíš,že by si jako měl koupit piáno s kapotou
...trefné
2ondráš: neposlouchej je sem tam je v ustavu pusti k počítači a už si myslej jak jsou inteligentní
Kakinoj+ barynkoj: nejlepší S-ko je pleštěný vo asfalt
k Tématu: jedině N-ko pač na ten divnej kus plastu se nedá koukat
...a k těm starejm bramborám: Gsx mě zůstane dokaď udržím moč pač ty moderní paskvily
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
Honzik8719 (Člen) 15.04.2011 18:17:15 Offline |
jestli chceš eSko tak si kup starou babičku,protože až dostaneš rozum a budeš z toho chtět udělat hezkou motorku(rozuměj eNko) tak to jde úplně jednoduše a teď mě tu Kakac a spol. ukamenujou
...relativní kochač...
Banditatom psal:...trefné
2ondráš: neposlouchej je sem tam je v ustavu pusti k počítači a už si myslej jak jsou inteligentní
...a k těm starejm bramborám: Gsx mě zůstane dokaď udržím moč pač ty moderní paskvily
....takže po žních prodáváš.....
....to S-ko bude nejlepší pleštěný vo tebe, ať se ti už rozsvítí v tom větrem vyfoukaném květáku....
WD club member...
![]() |
Banditatom (Člen) 15.04.2011 18:19:59 Offline |
Hanz psal:Banditatom psal:...trefné
...a k těm starejm bramborám: Gsx mě zůstane dokaď udržím moč pač ty moderní paskvily....takže po žních prodáváš
.....
....to S-ko bude nejlepší pleštěný vo tebe, ať se ti už rozsvítí v tom větrem vyfoukaném květáku....
... no tys tu ještě chyběl hele raděj vyfoukaný květák než mět v hlavě brouka
Banditatom psal:Hanz psal:Banditatom psal:...trefné
...a k těm starejm bramborám: Gsx mě zůstane dokaď udržím moč pač ty moderní paskvily....takže po žních prodáváš
.....
....to S-ko bude nejlepší pleštěný vo tebe, ať se ti už rozsvítí v tom větrem vyfoukaném květáku....... no tys tu ještě chyběl
hele raděj vyfoukaný květák než mět v hlavě brouka
Tome co zas meleš za viny
Prostě si chlapec vybral eSko protože má víc rozumu než ty ,a vy zapráskaní eNkaři ho už nechte být
![]() |
Banditatom (Člen) 15.04.2011 18:33:23 Offline |
2kakač: pravda bolí já vím ale ty časem prozřeš
Pokudvá vim, tak eNka byli vodjakživa první..než se začali ozývat ukňourané vzdechy rozmazlených.
Ale vo to ani tak nejde, ale jakmile jedu na něčem s kapotou, tak mám pocit,že nevidim tak blízko před sebe a mam z toho diivnej pocit..je to možný?
Jinak to vůbec už nesoudim, páč když to má plast vepředu,tak si to vždycky pletu s fázerem nebo xj apod..což není Bandit..
PURE NAKED BIKE!
![]() |
Honzik8719 (Člen) 16.04.2011 17:12:53 Offline |
honza1977 psal:Tak už se hoši nehádejte, od čtvrtka jsem šťastným
majitelem BANDITA bez štítku, a samozřejmě žádnej vodník. Až najdu trochu času, doplním profil, moto si ošahám a doufám, že i dovalím na nějaký sraz.
udělals dobřeať slouží
...relativní kochač...
Meloun psal:Pokudvá vim, tak eNka byli vodjakživa první..než se začali ozývat ukňourané vzdechy rozmazlených.
Ale vo to ani tak nejde, ale jakmile jedu na něčem s kapotou, tak mám pocit,že nevidim tak blízko před sebe a mam z toho diivnej pocit..je to možný?
Jinak to vůbec už nesoudim, páč když to má plast vepředu,tak si to vždycky pletu s fázerem nebo xj apod..což není Bandit..
...je , taky to tak mám, třeba zatáčky se mi líp dávaj na eNku, nevím proč, ale je to tak, ale eSko se mi líbí víc a proto ho mám a navíc ty mrdaly na eNkách si dám stejně aj s kapotou, některý i s prstem v nose do kterého mi nefouká.
...
WD club member...
![]() |
Banditatom (Člen) 16.04.2011 18:55:26 Offline |
To hanz: nevím na keho jsme to furt čekali
Banditatom psal:To hanz: nevím na keho jsme to furt čekali
...no to nevím, pokud nejde o závod tak rád vidím všechny před sebou, proto téměř vždy uzavírám skupinu
.....to nevíš že první a poslední jezdci v tlupě jsou a mají být ti nejlepší..
WD club member...
K.a.s.y.m. psal:Kožak psal:K.a.s.y.m. psal:
No já určitě..tahle mi zůstane stejně jako Jawka kterou mám v garáži pořád.Za ty směšný prachy který bych za ní dostal mi to nestojí jí prodat.vydrž ...za kalifa už chtěj někéří pomalu 100 hadrů
asi se budu opakovat,ale myslíš,že za tohle dá někdo 100 000,-
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0523.jpg
no to máš pravdu ...za tohle asi néé
MRDAT!!!
Hanz psal:Banditatom psal:To hanz: nevím na keho jsme to furt čekali
...no to nevím
, pokud nejde o závod tak rád vidím všechny před sebou, proto téměř vždy uzavírám skupinu
taky to tak mám, dávám na ně zezadu pozor
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Hanz psal:Banditatom psal:To hanz: nevím na keho jsme to furt čekali
...no to nevím
, pokud nejde o závod tak rád vidím všechny před sebou, proto téměř vždy uzavírám skupinu
...no nic, tak budem muset jezdit vedle sebe..pokud se teda doufám někde potkáme......
WD club member...
Hanz psal:barynek psal:Hanz psal:...no to nevím
...no nic, tak budem muset jezdit vedle sebe
..pokud se teda doufám někde potkáme......
Já chcu taky ....
jet mezi eSkařamaa s naším předsedou Barynkem
![]() |
Banditatom (Člen) 18.04.2011 13:30:35 Offline |
Kakac psal:Hanz psal:barynek psal:
taky to tak mám, dávám na ně zezadu pozor...no nic, tak budem muset jezdit vedle sebe
Já chcu taky ....
Tři brouci vedle sebe to bude pohled
To Hanz: no a když se jedná o vláček...
Banditatom psal:Kakac psal:Hanz psal:...no nic, tak budem muset jezdit vedle sebe
Já chcu taky ....
Tři brouci vedle sebe
to bude pohled
To Hanz: no a když se jedná o vláček...
Neser
Hovno tomu rozumíš eNkařu
Kakac psal:Hanz psal:barynek psal:
taky to tak mám, dávám na ně zezadu pozor...no nic, tak budem muset jezdit vedle sebe
Já chcu taky ....
to by to dopadlo kdyby to vedl předseda
Ne asi
luig psal:Kakac psal:Hanz psal:
...no nic, tak budem muset jezdit vedle sebe..pokud se teda doufám někde potkáme......
Já chcu taky ....
to by to dopadlo kdyby to vedl předseda
![]()
jdi si vyleštit kosmodisk pičo a neser se do debaty o pořádnejch strojích
2 Hanz - o prázdninách, se snad dočkáme všická
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1