Nejsi přihlášen
Problem s řazením
Borci mam dotaz,da se s tim zit ale vrta mi to palici,sem tam se mi stane ze nemuzu zaradit o stupen vis,nejcasteji z dvojky na trojaka,fofrpaka je tvrda jako kdyz chces dat z sestky sedmicku.Stava se mi to hodne malo ale az me to potka pri predjizdeni uz se vas nezeptam.B 6.5 2006,olej mam Castrol Power 1 GPS,10W-40,API SJ,JASO MA,jak je v manualu.Mate nejaky tip,radu. Vim"nepredjizdej"!!!!!
Re: Problem s řazením
u takhle nový mašiny si nejsem jistej...
u starý vrány bych ti řekl, že se ti pořádně nevrací řadící páka do středové polohy, buďto je tam mrdník v tom uložení, nebo zlobí ta pružina co jí vrací. Ale jak říkám, spíš bych to čekal u starý vrány
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:u takhle nový mašiny si nejsem jistej...
u starý vrány bych ti řekl, že se ti pořádně nevrací řadící páka do středové polohy, buďto je tam mrdník v tom uložení, nebo zlobí ta pružina co jí vrací. Ale jak říkám, spíš bych to čekal u starý vrány
Vona už ta 6,5ka může mít taky kliďo 60 najeto a špajzku v piči,stejně jako stará vrána
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
holeczech psal:Tak přesně do puntíku jak to popisuješ se to stává i mě připisoval jsem to svojí nešikovnosti Kouknu teda na řadící mechanismus a pružinku
...na jakej řadící mechanizmus a pružinku chceš koukat, esi se můžu voptat???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
holeczech psal:... "u starý vrány bych ti řekl, že se ti pořádně nevrací řadící páka do středové polohy, buďto je tam mrdník v tom uložení, nebo zlobí ta pružina co jí vrací "
...celej řadící mechanizmus je pot spojkou, tagže kouknout na něj můžeš, ale je to trochu komplikovanější a hlavně na tom řadicim segmentu se prakticky nemá co posrat...problem bude ve špajzce...trabl je f tom, že samo vo sobje působjej na převodofku velký síly při řazení z 1 na 2 a dyš je něgdo kopyto a pere to tam jag f bagru, tag se přihne vidlička a kvalt nedořazuje...
holeczech psal:... "u starý vrány bych ti řekl, že se ti pořádně nevrací řadící páka do středové polohy, buďto je tam mrdník v tom uložení, nebo zlobí ta pružina co jí vrací "
vo koukání nebyla řeč se omlouvám, jsem nenapsal, že je třeba toho rozebrat víc
Strýcfajtr !!!
PFremer psal:Koupil jsem si blbý škrpále a taky s tim mám problém. Maj moc tlustou špičku a páčka se nevrací. Až se naseru, tak je vyhodim a budu si muset koupit nový.
prostě na tom neseď jak v pantoflích ale pjekně špičky na stupny
MRDAT!!!
Kožak psal:PFremer psal:Koupil jsem si blbý škrpále a taky s tim mám problém. Maj moc tlustou špičku a páčka se nevrací. Až se naseru, tak je vyhodim a budu si muset koupit nový.
Tak jezdim... , když to tam ale klepu rychleji, tak mám trabl. Prostě si musim zvyknout na jiný papuče a víc vohejbat kotník
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2011 13:16:40 Offline |
PFremer psal:Kožak psal:PFremer psal:Koupil jsem si blbý škrpále a taky s tim mám problém. Maj moc tlustou špičku a páčka se nevrací. Až se naseru, tak je vyhodim a budu si muset koupit nový.
Tak jezdim... , když to tam ale klepu rychleji, tak mám trabl. Prostě si musim zvyknout na jiný papuče a víc vohejbat kotník
nebo si přenastavi řadičku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:PFremer psal:Kožak psal:
prostě na tom neseď jak v pantoflích ale pjekně špičky na stupnyTak jezdim... , když to tam ale klepu rychleji, tak mám trabl. Prostě si musim zvyknout na jiný papuče a víc vohejbat kotník
Já mám tu votočenou,ta nevim zda jde,ještě jsem na to nekoukal. Třeba pořešim s nějakym vodborníkem v Mostě.
hlemejzd999 (Člen) 11.04.2011 13:23:45 Offline |
K.a.s.y.m. psal:PFremer psal:Kožak psal:
prostě na tom neseď jak v pantoflích ale pjekně špičky na stupnyTak jezdim... , když to tam ale klepu rychleji, tak mám trabl. Prostě si musim zvyknout na jiný papuče a víc vohejbat kotník
zlatej automat
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
PFremer psal:K.a.s.y.m. psal:PFremer psal:
Tak jezdim... , když to tam ale klepu rychleji, tak mám trabl. Prostě si musim zvyknout na jiný papuče a víc vohejbat kotníknebo si přenastavi řadičku
Já mám tu votočenou,ta nevim zda jde,ještě jsem na to nekoukal. Třeba pořešim s nějakym vodborníkem v Mostě.
já jsem z Mostu,ale sám mám trable
PFremer psal:K.a.s.y.m. psal:PFremer psal:
Tak jezdim... , když to tam ale klepu rychleji, tak mám trabl. Prostě si musim zvyknout na jiný papuče a víc vohejbat kotníknebo si přenastavi řadičku
...fšechno de
PFremer psal:K.a.s.y.m. psal:PFremer psal:Tak jezdim... , když to tam ale klepu rychleji, tak mám trabl. Prostě si musim zvyknout na jiný papuče a víc vohejbat kotník
tak to leda Květa...bude se tam motat jeden takovej menší, nerudnej v šedejch montérkách s klubíčkem americký pásky v ruce... tváří se nepřístupně, ale když ho pěkně pozdravíš, uřčitě ti poradí
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2011 15:41:11 Offline |
XJelen psal:PFremer psal:K.a.s.y.m. psal:
nebo si přenastavi řadičkuJá mám tu votočenou,ta nevim zda jde,ještě jsem na to nekoukal. Třeba pořešim s nějakym vodborníkem v Mostě.
tak to leda Květa...bude se tam motat jeden takovej menší, nerudnej v šedejch montérkách s klubíčkem americký pásky v ruce... tváří se nepřístupně, ale když ho pěkně pozdravíš, uřčitě ti poradí
mysliš pana Filouše??
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2011 15:51:28 Offline |
Filous psal:...neserte mě, šmejdi ...nebo se za trest v neděli vožeru a celý ponděle strávim ve spacáku
jo jo dobrovolně se vožer
Kožak psal:PFremer psal:Koupil jsem si blbý škrpále a taky s tim mám problém. Maj moc tlustou špičku a páčka se nevrací. Až se naseru, tak je vyhodim a budu si muset koupit nový.
V teniskach pohoda, koupil jsem si nove Falco, jedine, co jsem pres vysoky nart nazul a trojku, nebo ctverku dosti casto nadvakrat. Nebylo by resenim trochu zvednout saltpaku? Je pravda, ze zase budu muset vice zvedat starou nohu pri podsaltovavani.
Proste pri rychlem razeni to nasere.
Čigi psal:Kožak psal:PFremer psal:Koupil jsem si blbý škrpále a taky s tim mám problém. Maj moc tlustou špičku a páčka se nevrací. Až se naseru, tak je vyhodim a budu si muset koupit nový.
V teniskach pohoda, koupil jsem si nove Falco, jedine, co jsem pres vysoky nart nazul a trojku, nebo ctverku dosti casto nadvakrat. Nebylo by resenim trochu zvednout saltpaku? Je pravda, ze zase budu muset vice zvedat starou nohu pri podsaltovavani.
Proste pri rychlem razeni to nasere.
Myslím, že to tu kucí psali
XJelen psal:PFremer psal:K.a.s.y.m. psal:
nebo si přenastavi řadičkuJá mám tu votočenou,ta nevim zda jde,ještě jsem na to nekoukal. Třeba pořešim s nějakym vodborníkem v Mostě.
jj, pak to bude jak v tom filmu... Pane Drtikol, pane Drtikol, můžete mi poradit, špatně se mi tam kope rychlost
PFremer psal:XJelen psal:PFremer psal:
Já mám tu votočenou,ta nevim zda jde,ještě jsem na to nekoukal. Třeba pořešim s nějakym vodborníkem v Mostě.tak to leda Květa...bude se tam motat jeden takovej menší, nerudnej v šedejch montérkách s klubíčkem americký pásky v ruce... tváří se nepřístupně, ale když ho pěkně pozdravíš, uřčitě ti poradí
jj, pak to bude jak v tom filmu... Pane Drtikol, pane Drtikol, můžete mi poradit, špatně se mi tam kope rychlost
hovno Drtikol.... Filouš Květoslav!
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2011 09:13:51 Offline |
XJelen psal:PFremer psal:XJelen psal:
tak to leda Květa...bude se tam motat jeden takovej menší, nerudnej v šedejch montérkách s klubíčkem americký pásky v ruce... tváří se nepřístupně, ale když ho pěkně pozdravíš, uřčitě ti poradíjj, pak to bude jak v tom filmu... Pane Drtikol, pane Drtikol, můžete mi poradit, špatně se mi tam kope rychlost
hovno Drtikol.... Filouš Květoslav!
a máte v pondělí po mechanikovi
Takže problém vyřešen,řadí to jak fík,když stojím jen na špičlách,jen se naučit kam s nohama díky za rady!
holeczech psal:Kožak psal:PFremer psal:Koupil jsem si blbý škrpále a taky s tim mám problém. Maj moc tlustou špičku a páčka se nevrací. Až se naseru, tak je vyhodim a budu si muset koupit nový.
Takže problém vyřešen,řadí to jak fík,když stojím jen na špičlách,jen se naučit kam s nohama díky za rady!
a kam jsi to poslal, nahoru nebo dolu?
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Stránky: 1