Nejsi přihlášen
Re: Radary?
...minulý víko to měli na Dubej fšichni s přelepenejma značkama, s tangama a nebo ty uplně bes za dva litry a dva bodíci...a neujel nigdo bo Filcka s majákama napříč silnicí se přeskočit nedá...a fčera uš tam měli udělanej nájezdovej koridor z kuželů a f silnici postavenýho policejního Transita a fšechno muselo ject krokem přes štěrkovou votstavnou plochu, auta pouštěli a každou motyku kontrolovali, to je ti pag přelepená spézetka k prdu...jo a ty "radary" na mýtnejch branách rychlost neměřej...zatim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
leons psal:Zalepená značka je zbytečnost, která přijde někdy zbytečně draho. Máš na hlavě helmu tak ti můžou být všechny fotky u pr.... Už jsem byl pozvanej tenhle rok 2x a vždy za 0,- Kč
Covece a jak to probiha? Taky mi prisla pozvanka...
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
jo lidi,tak dík,právě jsem si říkal že asi to budou brát jen zepředu. Ale jsou i mobilni snaživí zmrdi co Tě vyblejsknou z druhý strany, takže je i řešení něco na způsob slugyho.....ale asi by to chtělo něco lehce a rychle sundatelnýho.......asi sahnu někerý do rozkroku. Se bude divit že až ji stáhnu kalhotky že pujdu pryč
Myšák psal:leons psal:Zalepená značka je zbytečnost, která přijde někdy zbytečně draho. Máš na hlavě helmu tak ti můžou být všechny fotky u pr.... Už jsem byl pozvanej tenhle rok 2x a vždy za 0,- Kč
Covece a jak to probiha? Taky mi prisla pozvanka...
no já jsem ještě pozvanej nebyl,ale podle mě pokud ti nemůžou dokázat,že si to byl ty tak seš nevinej a druhá věc jak by to dokazovali,dokad funguje to že si to půjčil někumu blízkému a nemusíš proti němu tím pádem vypovídat tak nic nemaj
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Možná se tomu dá trochen technicky pomoct, ale ještě to nemám vyzkoušený. Celou nepřelepenou a nezakrytou spz-ku zavěsit na horní hraně na pant(který nebude vidět !. Při jízdě vlivem proudění vzduchu bude značka vlát skoro ve vodorovné poloze a když tě zastavjej cajti ( nebo při normálním zastavení)se značka sama opět sklopí do normální polohy. Nikdo nic nepozná a při rychlé jízdě ti radar vyfotí zezadu leda tak
"pravdu - má jenom bouchačka"
Tohle by bylo elegantnější řešení. Psal jsem odpověď, ale neozval se.
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=138005
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel_B12 psal:Tohle by bylo elegantnější řešení. Psal jsem odpověď, ale neozval se.
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=138005
Ten je z Berouna... Zkusím ho najít a zeptám se ho jestli to neprodává
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
kočičák psal:Možná se tomu dá trochen technicky pomoct, ale ještě to nemám vyzkoušený. Celou nepřelepenou a nezakrytou spz-ku zavěsit na horní hraně na pant(který nebude vidět !. Při jízdě vlivem proudění vzduchu bude značka vlát skoro ve vodorovné poloze a když tě zastavjej cajti ( nebo při normálním zastavení)se značka sama opět sklopí do normální polohy. Nikdo nic nepozná a při rychlé jízdě ti radar vyfotí zezadu leda tak
To je od věci...zajímací
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
kočičák psal:Možná se tomu dá trochen technicky pomoct, ale ještě to nemám vyzkoušený. Celou nepřelepenou a nezakrytou spz-ku zavěsit na horní hraně na pant(který nebude vidět !. Při jízdě vlivem proudění vzduchu bude značka vlát skoro ve vodorovné poloze a když tě zastavjej cajti ( nebo při normálním zastavení)se značka sama opět sklopí do normální polohy. Nikdo nic nepozná a při rychlé jízdě ti radar vyfotí zezadu leda tak
Tak to nefunguje, nezvedne se ani při 200, RZ by musela mít křídla, osobně jsem to zkoušel..., ale pak jsem k tomu přimontoval ovládání z přehazovačky a fungovalo to, jak jsem chtěl. Po roce a půl jsem to demontoval, na srazech si mě s tím každej hrál a měl jsem pocit, že už jsem známej jen podle sklápěcí RZ, podle nového zákona by to poldi zřejmě ocenili více než rychlou jízdu.
12.Bandit je dobrá minulost
Stránky: 1