Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 17.04.2011 22:48:30 Offline |
musím se vám pochlubit jak jsem si naleštil Dědův Kočkolap
v sobotu jsem měl volný vodpoledne, tak jsem se trochu věnoval "youngtimeru" co jsem vloni dostal vod Bářinýho dědy.
Komunistickej sen, jako malej kluk jsem vokolo červenejch Rapidů chodil a říkal si jaký je to fáro. Vona je to sice srágora, ale dneska už to začíná mít docela štýlek a při troše péče se to leskne jak psí gule.
zzzmrzlinar (Člen) 17.04.2011 22:49:57 Offline |
zzzmrzlinar (Člen) 17.04.2011 22:52:27 Offline |
zzzmrzlinar (Člen) 17.04.2011 22:54:31 Offline |
Re: musím se vám pochlubit jak jsem si naleštil Dědův Kočkolap
img]http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1161_2011_103.jpg[/img]
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 17.04.2011 22:56:06 Offline |
hezky ....v tom bych klidně jezdil i teď
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
zzzmrzlinar (Člen) 17.04.2011 22:56:38 Offline |
zzzmrzlinar (Člen) 17.04.2011 22:58:41 Offline |
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 17.04.2011 22:59:37 Offline |
zzzmrzlinar psal:
ted už se mi to tolik nelíbí ...trošku to vypadá , že ten lem kvete...
zzzmrzlinar (Člen) 17.04.2011 23:02:35 Offline |
Kuki - dík, i když jsem ho dostal zadarmo, tak už mě stál slušnejch peněz a to "lapání koček" nějak není co bylo za dědovejch let
zzzmrzlinar (Člen) 17.04.2011 23:09:10 Offline |
Šnek -- no vono to do dnešního provozu už moc není, hlavně bych v tom nechtěl bourat, i když jízda v Rapidu je sakra rozdíl voproti běžný stodváce a takovou Fábiji HTP to spráská jako psa.
Jináč máš pravdu, na spodku lemu je asi 2 cm rzi a pár teček i na prazích, vono u 23 let starýho, používanýho auta s původním lakem se holt už něco vobjeví. Novej lak zatím dávat nechci, ale nějaké "opravy" provedeny budou, nejde všechno hned.
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 17.04.2011 23:21:29 Offline |
zzzmrzlinar psal:Šnek -- no vono to do dnešního provozu už moc není, hlavně bych v tom nechtěl bourat, i když jízda v Rapidu je sakra rozdíl voproti běžný stodváce a takovou Fábiji HTP to spráská jako psa.
Jináč máš pravdu, na spodku lemu je asi 2 cm rzi a pár teček i na prazích, vono u 23 let starýho, používanýho auta s původním lakem se holt už něco vobjeví. Novej lak zatím dávat nechci, ale nějaké "opravy" provedeny budou, nejde všechno hned.
jasný...ale i tak je to pjekný
zzzmrzlinar (Člen) 17.04.2011 23:21:55 Offline |
Osi, ty si taky kurva fšimneš všeho neboj už jsem se na ně chystal teďka, ale nestih jsem to, ale půjdou hned příště, holt takovej bolševickej rally tůning
co bys poradil s tím chyceným lemem? zatím ty lemy kulivá původnímu laku nechci měnit, tak jsem to zatím začal potírat kvalitním odrezovačem aby se to nerozlejzalo dál
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 18.04.2011 07:09:49 Offline |
Zdenek psal:S tim rezem nenaděláš nic, prodej to já to koupím i s těma světlama. Zdenek.
další do sbírky??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 18.04.2011 10:29:47 Offline |
Zdeněk - jo vzadu na levý straně je to kdysi stříklý rozlakem, bohužel je to trochu světlejší, přední blatníky jsou novější a trošinku pocuchaná přední část vany kufru, což nějak extra vidět není aspoň teda zvenku ne. Voba bouchance co auto mělo udělal samozřejmě dědův syn (mojí mladý strýc), když to měl půjčený, bych ho kopnul do kotníku, blbouna.
Plus to má samozřejmě pár drobnejch kosmetickejch vad, ty radši neřeším a říkám jim patina holt to není muzeální kousek, ale vyjímečně zachovalý starý auto.
Prodávat nebudu, měl jsem sice v zimě takovou slabou chvilku a dal ho k prodeji za podle mě vysokou cenu, ale stejně mi každej den volalo nebo psalo deset lidí a já se podvědomě klepal aby náhodou někdo nepřijel a nekoupil. Tak jsem radši inzerát stáhnul a začal nakupovat a syslovat díly do zásoby
Fresh Man psal:Kuci sorac ale mne se to hnusi... 120bylo ask nejhorsi a nejhnusnejsi auto co se komousum povedlo..
a f tvym pripade este. Ta barva. ..
Nic proti jen mam jinej fkus
Freši sorry, ale když by sme se vrátili vo 30 let dozádu, tak bys byl šťastnej za takovou káru a věř mi, že barva by ti byla uplně šumák.
Jiný jezdili trábošem z pořadníku a fotky z časáku týhle káry si akorát tak lepili na skříňky ve fabrice.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
![]() |
Banditatom (Člen) 18.04.2011 13:32:42 Offline |
po rapidu jsem taky toužil ale 100r
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
spidys psal:Fresh Man psal:Kuci sorac ale mne se to hnusi... 120bylo ask nejhorsi a nejhnusnejsi auto co se komousum povedlo..
a f tvym pripade este. Ta barva. ..
Nic proti jen mam jinej fkusFreši sorry, ale když by sme se vrátili vo 30 let dozádu, tak bys byl šťastnej za takovou káru a věř mi, že barva by ti byla uplně šumák.
Jiný jezdili trábošem z pořadníku a fotky z časáku týhle káry si akorát tak lepili na skříňky ve fabrice.
tos měl ale 4
Hanz psal:osiris psal:zmrzlinářoj: co je to ten rozlak?
...barvičkář a neví
...rozlak = ROZlitej LAK.....pakže prej profesionál......
...mám brát vážně že seš mamlas, nebo si mám myslet že sis ďál prdel?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Hanz psal:osiris psal:zmrzlinářoj: co je to ten rozlak?
...barvičkář a neví
...rozlak = ROZlitej LAK.....pakže prej profesionál......
...mám brát vážně že seš mamlas, nebo si mám myslet že sis ďál prdel?
...co myslíš........samo že to druhý ni, co by tam pak asi dělala ta tlupa tlemících se smajlů...
WD club member...
No jako volové já si třeba do nedávna myslel, že rozstřik je taky něco lakýrnicko-profesionálního a pak sem to doma u kompu nestih chytnout do kapesníku a huš je mi to jásný
viz avatar:)
škardík psal:No jako volové já si třeba do nedávna myslel, že rozstřik je taky něco lakýrnicko-profesionálního a pak sem to doma u kompu nestih chytnout do kapesníku a huš je mi to jásný
škardo ty seš kus wola fakt
Život je boj-mašina je nej!!!
škardík psal:No jako volové já si třeba do nedávna myslel, že rozstřik je taky něco lakýrnicko-profesionálního a pak sem to doma u kompu nestih chytnout do kapesníku a huš je mi to jásný
máš mít v pohotovosti nějakou lapačku,která rozstřik zachytí a polkne
...a bude hůř!
![]() |
Banditatom (Člen) 19.04.2011 20:38:53 Offline |
Petr J. psal:Ale musí polykat, né plivat....
..to je pak rozstřik všade
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jak tu už někdo psal.Rapid to byl ve své době kočkolap a fáro,oproti ostatní produkci nadčasový kanón.Kámoš v tom měl škodovácký 2litr a to bylo teprv letadlo.Akorát se to sralo a musel tahat náhr.díly ze západu a upravovat a upravovat.Třeba takovej rozdělovač se vyššíma otáčkama rozřízl jak plechovka od sardinek,atd.Proto taky do sériové výroby nikdy nedokráčeli,protože soudruzi nechtěli sponzorovat další vývoj,kokoti.Mohli jsme mít i po motor.stránce pěkný žihadlo
Ty mě taky
zzzmrzlinar (Člen) 20.04.2011 10:30:56 Offline |
no tak nadčasový a skvělý auto Rapid rozhodně nebyl nikdy. Stodváca byla zastarale a blbě zkonstruovaná už v sedmdesátejch letech a Rapid samozřejmě spoustu věcí podědil.
Pravda je, jak už jsem psal tak Rapl a 120 je překvapivě obrovskej rozdíl. Hlavně hrozný jízdní vlastnosti stodvacek Rapid moc nepodědil kvůl úhlový nápravě vzadu. Hlučnost taky úplně vo něčem jiným a spousta jiných věcí je tak nějak dodělanější
Mám doma anglick časáky z osmdesátejch let a:
120 - stodváca tam dostala neskutečnej kouř, hlavně samořejmě za nebezpečný, nevyzpytatelný jízdní vlastnosti, rachot v kabině, necitlivost plynu kvůli ukrutně dlouhýmu plynovýmu lanku s vůlema atd atd.
Rapid - nejvíc je překvapilo že, Rapid není vůbec špatné auto, jíízdní vlastnosti daleko lepší, zabavný. Motor dokonce jakž takž jede. Zpracováním nejlepší auto z východního bloku (to je teda pochvala). Hlučnost stejná jako v autech vo půlku dražších. Nelíbilo se jim akurát dost ošklivá, zastaralá palubka
eště mám i test Rapidu Cabrio - ten samozřejmě dopadl ještě líp, bo za takovou cenu nikdo jinej kabrio neprodával.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 20.04.2011 12:08:03 Offline |
Anglání maj obecně škodovky rádi.Jinak teda ten Rapid až tak hezký auto neni do 110R to má hodně daleko.
zzzmrzlinar (Člen) 20.04.2011 13:05:51 Offline |
mno tak eRko je dyzošem samozřejmě jiná liga, vo tom žádná
...kámoš teť staví f USB repliku rallyovýho eRka...má komplet zrepasovanou káru, kerá je momentálně na vevaření rámu, komplet lamina a nápravy...eště ho čeká kus práce, ale bude to heská hračka
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 20.04.2011 13:43:19 Offline |
Zdenek psal:Běžte s těma starejma krámama k šípku, stejně ty co to maj to jenom leštěj a leštěj, voni sou snad ňáký vadný, stejně to bude pořád starej krám. Zdenek.
už jsi to proleštil až na plech(laminát)
jednou sem nasel inzerat na R110 {byla tam i fotka } krasavec a byl jen za 17 000 tak tam hned volam a pan prodaval jen ty laminaty
si asi mysel jesi nevolam z bohnic... Rko za 17
Bandit pičo
Zdenek psal:Běžte s těma starejma krámama k šípku, stejně ty co to maj to jenom leštěj a leštěj, voni sou snad ňáký vadný, stejně to bude pořád starej krám. Zdenek.
Taky budeš
Ty mě taky
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2011 06:36:37 Offline |
Zdenek psal:To Kasym,,,nebuď na mě škaredej. Zdenek.
to nebylo myšlený špatně..máš krasavici
No ja mel jednou 130 skokana a jako uz bych to nechtel no , nejhorsi bylo sehnat v tu dobu dily na zadni napravu kdyz sem potreboval bo ty podelkny ramena ohnuty ty se daj v poho sehnat ale pak kdyz mas deravy ty pricny tak to je marast, pak jeste horni domecky nad tlumicema zadnima taky se to pak nekde sehnalo az ze slovenska bo tady to nejak nebylo k mani. Pak repas snad celejch brzd, novy zadni bubny bo stary nesly sehnat nesmeteny, jenom si na to vzpomenu a je me z teho zle
. este ze je to z baraku davno pryc, a joo a mel sem tam pricnej lauf to bylo jakoze cool
zzzmrzlinar (Člen) 21.04.2011 10:01:50 Offline |
Billy - jo všechno co píšeš je nahovno pořád, podélný ramena se sice na těchle pozdějších už tolik nevohejbaj (aspoň mě ne) ale jináč to platí.
Rozdíl je, že když to používáš párkrát do roka že chceš a né že musíš tak máš čas se připravit na denní ježdění nesmysl.
Dobrý je, že v těchle škodovkách si jízdu tak nějak víc užiješ. V novejch autech prostě přijdeš a jedeš, kdežto u škodovky to pokaždý rozhodně není, jízdu si musíš tak nějak zasloužit takže máš často obrovskou radost, že vůbec jedeš
zzzmrzlinar psal:Billy - jo všechno co píšeš je nahovno pořád, podélný ramena se sice na těchle pozdějších už tolik nevohejbaj (aspoň mě ne) ale jináč to platí.
Rozdíl je, že když to používáš párkrát do roka že chceš a né že musíš tak máš čas se připravitna denní ježdění nesmysl.
Dobrý je, že v těchle škodovkách si jízdu tak nějak víc užiješ. V novejch autech prostě přijdeš a jedeš, kdežto u škodovky to pokaždý rozhodně není, jízdu si musíš tak nějak zasloužittakže máš často obrovskou radost, že vůbec jedeš
ty woe přesně tohle si taky myslím
šedule byla škola motorismu...
...a bude hůř!
moje beruška měla na zadku nakresleno "no brain" prej, ukazatel řidiče a jak frčela.. taky si myslim, že škodky byli nej auta na proškolení řidiče
zvládla i profčet živej plot a zvládla i urvanej výpušták
karlos100 psal:zzzmrzlinar psal:Billy - jo všechno co píšeš je nahovno pořád, podélný ramena se sice na těchle pozdějších už tolik nevohejbaj (aspoň mě ne) ale jináč to platí.
Rozdíl je, že když to používáš párkrát do roka že chceš a né že musíš tak máš čas se připravitna denní ježdění nesmysl.
Dobrý je, že v těchle škodovkách si jízdu tak nějak víc užiješ. V novejch autech prostě přijdeš a jedeš, kdežto u škodovky to pokaždý rozhodně není, jízdu si musíš tak nějak zasloužittakže máš často obrovskou radost, že vůbec jedeš
ty woe
přesně tohle si taky myslím
šedule byla škola motorismu...
...já vám teda nevím, ale je nás tady myslím dost pamětníků co kdysi jezdili škodovkou den co den a to bez Váma popisovanejch trablů s odjezdem
...mělo to ale i svý výhody, vopravils to klidně hned na příkopu
osiris psal:karlos100 psal:zzzmrzlinar psal:Billy - jo všechno co píšeš je nahovno pořád, podélný ramena se sice na těchle pozdějších už tolik nevohejbaj (aspoň mě ne) ale jináč to platí.
ty woe
šedule byla škola motorismu......já vám teda nevím, ale je nás tady myslím dost pamětníků co kdysi jezdili škodovkou den co den a to bez Váma popisovanejch trablů s odjezdem
...já jako mlaďoch koupil vod jezedáků starou Š 105 , místo madel ve dveřích poutko , a jezdila v poho v zime v létě, sytič, trochu našlapat a jelo se,každodenní provoz do práce ...a za dva roky sem z toho zrobil Š120 , bo objem ničím nenahradíš
zzzmrzlinar (Člen) 21.04.2011 11:22:32 Offline |
OSI - no tak vono taky záleželo na kusu a hlavně na stavu. Moje Šáde mě v mejch 19ti stála 2tisíce na stole v českých a flašku ferneta, takže stav logicky nebyl zrovna bezchybný, ale pravda je, že zrovna tahle startovala i když jsem ten rok bydlel celou zimu ve Špindllu tak i v mínus dvacet startovala na brk, samozřejmě po obvyklém rituálu s benzínovou pumpičkou, sytičem a dalšíma
zzzmrzlinar (Člen) 21.04.2011 11:28:37 Offline |
Karlos + Kukii - přesně vono, kdo řídil Šáde ten umí řídit všechno, akorát teda neumí jezdit rychle, to s hundrtpětkou třeba moc nešlo.
Vůbec dřív Škodovka označovala svoje auta dost třefně, 120cítka valila tak těch 120, 130cítka 130 a tak podobně. Akorát eMBéro nejezdilo 1000, to zas ne.
A pro ty co se do mě pustěj jakože kolik jim ta jejich Škodomrdka jezdila jen bacha, to že Vám to ukazovalo 160 znamenalo tak leda, že se řítíte hustokrutejch 130. Heslo bylo KDYŽ UŽ TO NEJEDE, TAK AŤ TO ASPOŇ UKAZUJE.
zzzmrzlinar psal:OSI - no tak vono taky záleželo na kusu a hlavně na stavu. Moje Šáde mě v mejch 19ti stála 2tisíce na stole v českých a flašku ferneta, takže stav logicky nebyl zrovna bezchybný, ale pravda je, že zrovna tahle startovala i když jsem ten rok bydlel celou zimu ve Špindllu tak i v mínus dvacet startovala na brk, samozřejmě po obvyklém rituálu s benzínovou pumpičkou, sytičem a dalšíma
...ty seš myslím ve všem asi tak trochu extrémista zveličovatel, viď
zzzmrzlinar (Člen) 21.04.2011 11:40:10 Offline |
osiris psal:zzzmrzlinar psal:OSI - no tak vono taky záleželo na kusu a hlavně na stavu. Moje Šáde mě v mejch 19ti stála 2tisíce na stole v českých a flašku ferneta, takže stav logicky nebyl zrovna bezchybný, ale pravda je, že zrovna tahle startovala i když jsem ten rok bydlel celou zimu ve Špindllu tak i v mínus dvacet startovala na brk, samozřejmě po obvyklém rituálu s benzínovou pumpičkou, sytičem a dalšíma
si na mě poslední dobou ňákej přísnej poslechni
zzzmrzlinar (Člen) 21.04.2011 11:43:08 Offline |
Karlos - ty woe, tos asi uhodil hřebíčkem o hlavičku. Ty škodomrdky vo který jsem se nestaral jezdily a startovali vlastně líp než tenhle Rapid, kterej je garážovanej a opečovávanej. Já debíl ho asi rozmazlil.
zásadně nerozmazlovat po tejdnu stání v krutej vysočinský zimě sem napumpila, sytič a vrkla na škrtnutí, mazlík to byl.. drandila jak drak, byla to fakt nejlepší kára, kterou sem kdy měla... jo ale taková hundrtka, to byl teprva tank
projelo to všude, volant jak kolo od trakaře, hubený, omotaný bužírkou a valilo to přes závěje jedna radost... joo to byli časy...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2011 12:21:13 Offline |
osiris psal:karlos100 psal:zzzmrzlinar psal:Billy - jo všechno co píšeš je nahovno pořád, podélný ramena se sice na těchle pozdějších už tolik nevohejbaj (aspoň mě ne) ale jináč to platí.
ty woe
šedule byla škola motorismu......já vám teda nevím, ale je nás tady myslím dost pamětníků co kdysi jezdili škodovkou den co den a to bez Váma popisovanejch trablů s odjezdem
a po pár drobnejch upravách z věcí z Favorita jsem o motoru ani nevěděl
zzzmrzlinar psal:osiris psal:zzzmrzlinar psal:OSI - no tak vono taky záleželo na kusu a hlavně na stavu. Moje Šáde mě v mejch 19ti stála 2tisíce na stole v českých a flašku ferneta, takže stav logicky nebyl zrovna bezchybný, ale pravda je, že zrovna tahle startovala i když jsem ten rok bydlel celou zimu ve Špindllu tak i v mínus dvacet startovala na brk, samozřejmě po obvyklém rituálu s benzínovou pumpičkou, sytičem a dalšíma
si na mě poslední dobou ňákej přísnej poslechni
...né, to né ...každou chvíli trápím někoho jinýho
...škoda že sem si tenkrát tu svoji užofku nevyfotil ...105 překopaná na 120, vyvařená, vorandžová s šedym spodkem vod lemu dólu, tenkej červenej proužek, černý sloupky, vycíděnej motór, vepředu mlhofky, vzádu dvje mlhofky, eMkový nárazníky, podlošky pot kolama, 195 gumy, vnitřek z Rapida, tunel, kartovej Blaupunkt, 6x repro hýr, závoďácká lampička na čtení not, digi hodiny, na zadnim vokně rolovací clonu, no mazec
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...škoda že sem si tenkrát tu svoji užofku nevyfotil
...105 překopaná na 120, vyvařená, vorandžová s šedym spodkem vod lemu dólu, tenkej červenej proužek, černý sloupky, vycíděnej motór, vepředu mlhofky, vzádu dvje mlhofky, eMkový nárazníky, podlošky pot kolama, 195 gumy, vnitřek z Rapida, tunel, kartovej Blaupunkt, 6x repro hýr, závoďácká lampička na čtení not, digi hodiny, na zadnim vokně rolovací clonu, no mazec
pěkně si to mě vycíděný
já ve škodofce tady na horách vozil na sedačce gumcuk
dyš sem f zimě votevřel dveře tak uš nešly zavřít,tak pěkně gumou stáhnul za madla dveře proti sobě a hurá do práce ..po cestě rozmrzly zámky a f práci už šly zavřít
...nikdo nevojebe Ježíše...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2011 12:38:39 Offline |
...105 překopaná na 120, vyvařená, vorandžová s šedym spodkem vod lemu dólu, tenkej červenej proužek, černý sloupky, vycíděnej motór, vepředu mlhofky, vzádu dvje mlhofky, eMkový nárazníky, podlošky pot kolama, 195 gumy, vnitřek z Rapida, tunel, kartovej Blaupunkt, 6x repro hýr, závoďácká lampička na čtení not, digi hodiny, na zadnim vokně rolovací clonu, no mazec
na tyhle úchylárny v iterieru jsem nikdy nebyl ale na 1000MB eMkový nápravy..vepředu čtyřpístky..krátká převodovka 130 motor teda pětikánál 280 vačka upravený rozvody a trošku volejový hospodářství. odlehčená klika a setrvák. akorát karbeci nebyli tak sem upravil na nucený otvírání obě komory.no a samozřejmně příčnej vejfuk a 185 nizkoprofilovky na 14" diskách
takovejhle tunning asi potkal každýho kdo v těhle autech jezdil
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...škoda že sem si tenkrát tu svoji užofku nevyfotil
na tyhle úchylárny v iterieru jsem nikdy nebyl ale na 1000MB eMkový nápravy..vepředu čtyřpístky..krátká převodovka 130 motor teda pětikánál 280 vačka upravený rozvody
a trošku volejový hospodářství. odlehčená klika a setrvák. akorát karbeci nebyli tak sem upravil na nucený otvírání obě komory.no a samozřejmně příčnej vejfuk a 185 nizkoprofilovky na 14" diskách
takovejhle tunning asi potkal každýho kdo v těhle autech jezdil
jo a ted je chudak zavrena na parcele v kůlně a hnije a hnije nezapomenu na policajta co tvrdil, že vzádu je kufr
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2011 12:48:16 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...škoda že sem si tenkrát tu svoji užofku nevyfotil
na tyhle úchylárny v iterieru jsem nikdy nebyl ale na 1000MB eMkový nápravy..vepředu čtyřpístky..krátká převodovka 130 motor teda pětikánál 280 vačka upravený rozvody
a trošku volejový hospodářství. odlehčená klika a setrvák. akorát karbeci nebyli tak sem upravil na nucený otvírání obě komory.no a samozřejmně příčnej vejfuk a 185 nizkoprofilovky na 14" diskách
takovejhle tunning asi potkal každýho kdo v těhle autech jezdiljo a ted je chudak zavrena na parcele v kůlně a hnije a hnije
nezapomenu na policajta co tvrdil, že vzádu je kufr
její čas ještě přijde jo ten policajt byl fakt dobrej na něj ty ftipy o policajtech fakt seděli..většího vola ze sebe udělat nemoh
Filipe, u nás v autokolech NHKG , jaks měl známost, tak dělňas při výrobě disku votočil středy a hned byl větčí rozvor. Akorát trochu fakovali policajti
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2011 12:57:35 Offline |
Mour psal:Filous psal:...škoda že sem si tenkrát tu svoji užofku nevyfotil
Filipe, u nás v autokolech NHKG , jaks měl známost, tak dělňas při výrobě disku votočil středy a hned byl větčí rozvor. Akorát trochu fakovali policajti
jak podložky tak otočený středy jsou naprd...to auto strašně změkne na podvozku nemluvě vo ložiskách a uloženích
zzzmrzlinar (Člen) 21.04.2011 12:58:07 Offline |
Filous - von téda vnitřek z Rapida je upe stejně hnusnej jako ten z normální stodvácy, možná eště ty kulatýý budíky jsou hezčí než ta pseudomoderna v Raplovi, ale jinak to musel bejt fešáckej stroj.
OSI - aha, takže teď jsem jakože na řadě já mno co se dá dělat
zzzmrzlinar (Člen) 21.04.2011 13:01:50 Offline |
Borák - to mě nikdy dveře jako takový nezamrali, akorát samozřejmě zámek a to šlo samozřejmě nahráž zapalovačem klíček a bylo, Ty moderní plastový klíče by shořeli jak papír, z elektroniky v klíči by se zakouřilo a po prdeli
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Filous psal:...škoda že sem si tenkrát tu svoji užofku nevyfotil
jak podložky tak otočený středy jsou naprd...to auto strašně změkne na podvozku nemluvě vo ložiskách a uloženích
Čoveče ....mi Ti to bylo tenkrát tak jaksi jak bych to řek ...jedno
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2011 13:11:46 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:
Filipe, u nás v autokolech NHKG , jaks měl známost, tak dělňas při výrobě disku votočil středy a hned byl větčí rozvor. Akorát trochu fakovali policajtijak podložky tak otočený středy jsou naprd...to auto strašně změkne na podvozku nemluvě vo ložiskách a uloženích
Čoveče ....mi Ti to bylo tenkrát tak jaksi
jak bych to řek ...jedno
no mě to vadilo dost..bo se to příšerně naklánělo a houpalo. tak šli podložky do prdele
zzzmrzlinar psal:OSI - aha, takže teď jsem jakože na řadě já
mno co se dá dělat
...dávej si bacha, je teď nějakej hustokrutopřísnědrsnej, sem dal taky malej fórek a hned sem byl mamlas
......
WD club member...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2011 13:25:52 Offline |
Zdenek psal:To Kasym,, k tomu rozchodu musíš udělat taky podvozek, aby se to nehoupalo. Zdenek.
jo jo vim a to se mi nechtělo bo na to nebylo on i eMkovej podvozek byl o dost měkčí jak původní 1000MB kde byli čepy ve futrech a ne v silentblokách
ale to asi neni nic co nevíš
Hanz psal:zzzmrzlinar psal:OSI - aha, takže teď jsem jakože na řadě já
mno co se dá dělat
...dávej si bacha, je teď nějakej hustokrutopřísnědrsnej
, sem dal taky malej fórek a hned sem byl mamlas
......
...no vidíš a typuju že tak vod pondělka už to zas bude někdo další
zzzmrzlinar (Člen) 21.04.2011 14:19:05 Offline |
osiris psal:Hanz psal:zzzmrzlinar psal:OSI - aha, takže teď jsem jakože na řadě já
mno co se dá dělat
...dávej si bacha, je teď nějakej hustokrutopřísnědrsnej
, sem dal taky malej fórek a hned sem byl mamlas
......
...no vidíš a typuju že tak vod pondělka už to zas bude někdo další
že by nějaký ty olvejsdny tak do pondělka to je richtig, zejtřek přetrpím a vo víkendu sem stejně nelezu. A lepák po síti zatím naštěstí poslat nejde
Stránky: 1