Nejsi přihlášen
Re: odrazky
Každopádně jsem byl před týdnem na STK s mojí dosud neprodanou jebkou ( http://www.motoinzerce.cz/motorky/april … trada.html ), a neřekli ani skrz odrazky.
jasný, že je to opřístupu, to už tu bylo vzpomínaný milionkrát, já jen, že mi kluk od sousedů říkal, že ho za to buzerovali, právě s Banditem a kámoš co má motoopravnu mi to potvrdil,že to na STK chcou
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:osiris psal:Koldan psal:............ a kámoš co má motoopravnu mi to potvrdil,že to na STK chcou
...jo ale na návěsech za kamionem
?
Každé motorové vozidlo, které má celkovou délku větší než 8 m, a každé přípojné vozidlo, které má celkovou délku včetně oje větší než 5 m, musí být opatřeno jednou oranžovou boční odrazkou umístěnou na každé straně vozidla, v prostřední třetině jeho délky (bez oje), ne níže než 400 mm a ne výše než 900 mm nad rovinou vozovky. Boční odrazka musí být netrojúhelníkového tvaru třídy I.
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Osi má recht, minulej tejden sem byl na STK a teda jako že červená odrazka má bejt v zadu vim, ale nemam ji ani na jedný motorce a vše OK. A oranžový na boku sou pičovina, ty mam na vleku na loď co má 7metrů
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
K.a.s.y.m. (Člen) 18.04.2011 08:22:49 Offline |
Koldan psal:prodávám jak jsem nakoupil, ten mechoš mi říkal, že je to od r.v. 2001 a že to řeší nalepenou odrazkou na oboustrannou pásku, pak to sundá.
co mám vyzkoušenej postup tak po něm chtít ukázat kde to je napsaný..což musí a věř ,že z toho bude dost na prášky .třeba tě pak vyhodí za jinou blbost ale ten jeho pocit zoufalství za to stojí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
snowflake600 (Člen) 18.04.2011 13:30:01 Offline |
vodrazku nemám ani jednu, jak červenou, tak voranžovou na vidlích
když sem to přitáhnul, tak sem to na STK ani NENATOČIL :D aku v , svíčky atd.....netroubilo mi to, laďák neslyšeli a při sešlápnutí zadní brzdy se nerozsvítilo brzdový a co se stalo???????? hovno a technickou mi dali dodneška se tomu směju a šťastnej parchant ....samozřejmně, teď už je to top :)
K.a.s.y.m. (Člen) 18.04.2011 15:23:32 Offline |
Kukii psal:to si zase vymysleli kvůlivá plechofkářům ne? aby nás náhodou nepřehlídli, hovada
ale prd..jak někdo už psal vejš nějakej technik si blbě přečet vyhlášku
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:to si zase vymysleli kvůlivá plechofkářům ne? aby nás náhodou nepřehlídli, hovada
se mi to vlákno nechtělo číst celý aj tak je to vina
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 18.04.2011 15:32:54 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:to si zase vymysleli kvůlivá plechofkářům ne? aby nás náhodou nepřehlídli, hovada
se mi to vlákno nechtělo číst celý aj tak je to vina
se ti nedivim..je to vlákno o
Na STK jsem měl taky problém s odrázkamana na bocích. Technik mě za to dupal jak pes. Nakocen mi to ale dal, když jsem mu slíbil, že tam určitě nalepím nějaké krásné oranžové odrazky. DDD A hádejte co jsem tam nalepil................ ! Správně, ano nalepil jsem tam
Stránky: 1