Nejsi přihlášen
Policejní lovci zběsilých motorkářů jsou v akci
http://www.novinky.cz/krimi/231415-poli … -akci.html
a to když motorky dostali, myslim že právě Huml říkal že nebudou ke stíhání motorkářů už tehdy sem tomu nevěřil.
motto "Vem za heft a val"
zzzmrzlinar (Člen) 21.04.2011 11:37:36 Offline |
Re: Policejní lovci zběsilých motorkářů jsou v akci
Tak kdyby chytali jen ultrakokoty tak proti tomu žádná, jenže tomu stejně nikdo nevěří.
ale ať zhynou s těma reflexnima vestama, povinnejma ABS a kontrolou trakce.
Taky čuráci za chvíli vodhlasujouu, že papíry na velkou dostaneš těsně před dovršením 70tého roku života.
Jestli seš píčus a hned po tom co si uděláš papíry a sedneš na litrovýho sporta a hned tam v každý zatáčce vsadíš plnej tak prostě zhebneš. To je v pořádku, to je Darwin.
zzzmrzlinar psal:Tak kdyby chytali jen ultrakokoty tak proti tomu žádná, jenže tomu stejně nikdo nevěří.
Taky čuráci za chvíli vodhlasujouu, že papíry na velkou dostaneš těsně před dovršením 70tého roku života.
Jestli seš píčus a hned po tom co si uděláš papíry a sedneš na litrovýho sporta a hned tam v každý zatáčce vsadíš plnej tak prostě zhebneš. To je v pořádku, to je Darwin.
čoveče, to chce klid....
Přeci nebudou stavět 18ti letýho hocha, co jede v 2,5l Audině co mu koupil otec.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2011 12:15:25 Offline |
zzzmrzlinar psal:Tak kdyby chytali jen ultrakokoty tak proti tomu žádná, jenže tomu stejně nikdo nevěří.
jak říkáš..přírodní výběr
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Že já vůl dycky otevřu tu diskuzi pod článkem....to snad neni ani možný kolik existuje hovad...
Tady snad většina lidí chce mít zakonem nařízenej i rozvrh dne nebo co...vogo takový lidi musej bejt nejšťastnější v totalitnim režimu, se divim proč tady vůbec k nějakýmu převratu došlo
Lihy psal:Že já vůl dycky otevřu tu diskuzi pod článkem....to snad neni ani možný kolik existuje hovad...
Tady snad většina lidí chce mít zakonem nařízenej i rozvrh dne nebo co...vogo takový lidi musej bejt nejšťastnější v totalitnim režimu, se divim proč tady vůbec k nějakýmu převratu došlo
nestraš, co není, může být
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:Lihy psal:Že já vůl dycky otevřu tu diskuzi pod článkem....to snad neni ani možný kolik existuje hovad...
Tady snad většina lidí chce mít zakonem nařízenej i rozvrh dne nebo co...vogo takový lidi musej bejt nejšťastnější v totalitnim režimu, se divim proč tady vůbec k nějakýmu převratu došlonestraš, co není, může být
Právě toho se děsim...
Lihy psal:Kukii psal:Lihy psal:Že já vůl dycky otevřu tu diskuzi pod článkem....to snad neni ani možný kolik existuje hovad...
Tady snad většina lidí chce mít zakonem nařízenej i rozvrh dne nebo co...vogo takový lidi musej bejt nejšťastnější v totalitnim režimu, se divim proč tady vůbec k nějakýmu převratu došlonestraš, co není, může být
Právě toho se děsim...
v ten moment zdrhám...
Lihy psal:Že já vůl dycky otevřu tu diskuzi pod článkem....to snad neni ani možný kolik existuje hovad...
viď,a říkaj tomu demokracie
lidstvo blbne neuvěřitelným tempem....
...a bude hůř!
Kukii psal:Hanz psal:Kukii psal:
v ten moment zdrhám......myslím, že pomalu bysme se měli dát do kroku....
však každý den mám nakročeno
my tady každej rok iniciujeme sepsání petice za připojení Františkových Lázní k Bavorsku... nějaký pozemky by tady ještě byly naprodej
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2011 14:18:22 Offline |
XJelen psal:Kukii psal:Hanz psal:
...myslím, že pomalu bysme se měli dát do kroku....však každý den mám nakročeno
my tady každej rok iniciujeme sepsání petice za připojení Františkových Lázní k Bavorsku... nějaký pozemky by tady ještě byly naprodej
tak mi tam jeden rezervuj pro případ ,že by se to povedlo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
a petice stále nepomáhá co? nene žádný kupování ničeho.. veškerej majetek musí bejt pojízdnej, aby se s nim dalo zdrhnout
jennys psal:A myslíte, že u nácků bude líp? Hovno, všude sou hovada a kreténi...
čoveče budeš se divit, ale nemaj tam komunisty... a to mi celkem vyhovuje a všeobecně se mi s německem celkem dobře obchoduje, nakupuju u nich levněji a v naprosto jasnejch regulích a stejně tak naprosto jasný požadavky maj oni ke mě. Což se o české straně zrovna říct nedá jak nákup, tak prodej
Strýcfajtr !!!
Mozna vyzenim naky pozemky vokolo Plesny,tam je taky kousek do Raje Tak az to vysoudijou,tak ja se k nim priseru,ja?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:XJelen psal:Kukii psal:
však každý den mám nakročenomy tady každej rok iniciujeme sepsání petice za připojení Františkových Lázní k Bavorsku... nějaký pozemky by tady ještě byly naprodej
Mozna vyzenim naky pozemky vokolo Plesny,tam je taky kousek do Raje Tak az to vysoudijou,tak ja se k nim priseru,ja?
no ty vole těch jedenáct kilometrů už dáš
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 23.04.2011 11:00:28 Offline |
...je mě to u prdele
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1