Nejsi přihlášen
Scháním felicii combi nebo pickup na stavbu
Cau schanim nejakyho otroka na stavbu, nebudete se nekdo neceho sbavovat ? motor je me sumak jestli benzin 1,3-1,6 nebo nafta. Nejlip ne moc schnily. Cucim po inzteratech ale kdyby nahodou nekdo tady neco mel a ze se zname treba tak bych se pro to otocil i na delsi streku. Potrebuju to tak nejak poresti do 1-2 mesicu tu karu.
Banditatom (Člen) 26.04.2011 17:32:23 Offline |
Re: Scháním felicii combi nebo pickup na stavbu
felcku v pičkapu jsem taky scháněl a za ty prachy v tom stavu sehnal jsem formatora za 4tousty s lpg a na to pracovní hrkání
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
huskyb12 psal:ser na Filcku, kup Wartburka páč inžinýři z Ajznachu nikdy nespali ! :)))
Honekrova pomsta je nesmrtelná když z něj vykuchá sedačky může hrnout písek rovnou dveřma bo to nemělo prahy
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:huskyb12 psal:ser na Filcku, kup Wartburka páč inžinýři z Ajznachu nikdy nespali ! :)))
Honekrova pomsta je nesmrtelná když z něj vykuchá sedačky může hrnout písek rovnou dveřma bo to nemělo prahy
co prahy, ale podlahu to mělo rovnou, bez tunelu, i betón by v tom míchat šel :)))
ale di, Ty brepto ...
Hovada jedny, snad nekdo jeste neco napise, bo sem zatim nic kloudnyho nenasel, vsechno bud nekde na okraji prdele nasi republiky a nebo co bylo kloudny tak uz pryc , a zas jet se podivat nekam na kus srotu 100km do pryc . Kua dneska bych to bral vsem deseti cos mel teho Jumpera Vikeci. Takova libovka ty kravo a hlavne s papirama na B se s tim litat da.
Billy psal:Hovada jedny, snad nekdo jeste neco napise, bo sem zatim nic kloudnyho nenasel, vsechno bud nekde na okraji prdele nasi republiky a nebo co bylo kloudny tak uz pryc , a zas jet se podivat nekam na kus srotu 100km do pryc . Kua dneska bych to bral vsem deseti cos mel teho Jumpera Vikeci. Takova libovka ty kravo a hlavne s papirama na B se s tim litat da.
A feldu sem prodal za 2tisíce,stk ještě platila,zhnilý jenom zadní dvaře a zadní lemy,spodek netknutej Bouchaly tam tlumiče,ale to je na danej učel formalita
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Billy,Hoď voko sem,to taky vodvozí fšecko http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ … 40/8689403
Banditatom (Člen) 26.04.2011 19:51:49 Offline |
to billy: čeče ty chceš tahouna za tašku hrušek nebo kundolap?
To Vikec: Ty kravo to je ale z ruky , kolik je u teho ten teroristickej poplatek ?
Banditatom psal:to billy: čeče ty chceš tahouna za tašku hrušek nebo kundolap?
woe do 35 tacku nejakou obet na 2-3 roky. Samoze pocitam ze nejaka kacka se do teho jako vzdy jeste vrazi. Ale zas abych nemel diru v podlaze a nebehal z dektradu na barak jak flinstounovi. jestli me teda rozumis ?
Tohle je fešanda,na zhuntování aji škoda,fakt krasavec http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ … 50/8787593
Banditatom (Člen) 26.04.2011 20:01:20 Offline |
Billy psal:Banditatom psal:to billy: čeče ty chceš tahouna za tašku hrušek nebo kundolap?
woe do 35 tacku nejakou obet na 2-3 roky. Samoze pocitam ze nejaka kacka se do teho jako vzdy jeste vrazi. Ale zas abych nemel diru v podlaze a nebehal z dektradu na barak jak flinstounovi. jestli me teda rozumis ?
známej prodává seata incu za 30tis 1.4 benzín má to vady na kráse ale stav slušnej poptám se ti ale za mě bych koupil starou hajtru s jakeš takeš stavu a srat na to a na eko poplatek se vyser vodhláška to jistí
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ … at/8785348 todle je na stavbu ideal eště káru a vodvezlo to dvě palety ytongu pět rolí ipy náky lepidlo perlinku a mě, ale bouchla guma u káry
svět je cirkusovej stan
VikecB12 psal:Tohle je fešanda,na zhuntování aji škoda,fakt krasavec http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ … 50/8787593
skoda ze je to tak daleko , jedne ze bych te nabral nejakej den a udelali by jsme si vejlet
mi psal:http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/volkswagen/passat/8785348 todle je na stavbu ideal eště káru a vodvezlo to dvě palety ytongu pět rolí ipy náky lepidlo perlinku a mě, ale bouchla guma u káry
Takovejch aut probehne na dilne u kamose mraky, pokud bych neco bral takovyho tak od znamyho spis ne z cizi ruky a nebo radsi pak atmosferaka filcku, nechci pak delat turbo na passatu za pul ceny hajtry.
To Volvo by me smakovalo , ani bych se temu nebranil nejak
Banditatom (Člen) 26.04.2011 20:38:38 Offline |
Billy psal:mi psal:http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/volkswagen/passat/8785348 todle je na stavbu ideal eště káru a vodvezlo to dvě palety ytongu pět rolí ipy náky lepidlo perlinku a mě, ale bouchla guma u káry
Takovejch aut probehne na dilne u kamose mraky, pokud bych neco bral takovyho tak od znamyho spis ne z cizi ruky a nebo radsi pak atmosferaka filcku, nechci pak delat turbo na passatu za pul ceny hajtry.
To Volvo by me smakovalo , ani bych se temu nebranil nejak
to si raděj kup povoz nebo dvoukolák
otec bude prodavat felinu 1.6 GLX Combi,r.v. 1997,najeto nevim,přes 200 tisic,ma to tažne,klimu,1 erbek,radio,ABS,ma to novou technickou,ma to myslim nove pneu,asi by k tomu dal aj druhe kola se zimakama,je fakt že to trochu kvete,páč to byl pracant do lesa (dřevo se vozilo na vuzku),kolik za to chce nevim,poptam se jak s nim budu
Tomas600N psal:otec bude prodavat felinu 1.6 GLX Combi,r.v. 1997,najeto nevim,přes 200 tisic,ma to tažne,klimu,1 erbek,radio,ABS,ma to novou technickou,ma to myslim nove pneu,asi by k tomu dal aj druhe kola se zimakama,je fakt že to trochu kvete,páč to byl pracant do lesa (dřevo se vozilo na vuzku),kolik za to chce nevim,poptam se jak s nim budu
Okej pak to tady napis prosimte, neco takovyho prave hledam
vomluva ani nevim jak tam skocil ten smajl to bylo nejak vomylem
Stránky: 1