Nejsi přihlášen
XJelen - Prazdroj
asi je načase začít pít už jen samotnej rum
http://www.novinky.cz/ekonomika/231906- … actka.html
...a bude hůř!
Re: XJelen - Prazdroj
vogo jsem se dneska budil i ze spaní sebrali mi poslední slunce mého života
svět se v prdel vobrací
ale je vidět, že pan Berka o tomhle detailu ví moc dobře, protože za posledních deset let vopravdu nikde nepíšou 12°
ale co už... tak budu pít jedenáctadvoutřetinku
Strýcfajtr !!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2011 06:46:06 Offline |
Luk psal:Berka u soudu vytah nakou zaprasenou kroniku od roku 1892...
a voiala, ani tehda to nebylo presne 12
by mě zajímalo kolik z toho původního postupu do dneška zachovali..třeba konktrétně ta doba zrání atd. už ani z chmele to nedělaj jen z nějakýho extraktu..z chmelu už dělaj snad akorát Svijany a malinký pivovary
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Luk psal:Berka u soudu vytah nakou zaprasenou kroniku od roku 1892...
a voiala, ani tehda to nebylo presne 12by mě zajímalo kolik z toho původního postupu do dneška zachovali..třeba konktrétně ta doba zrání atd.
už ani z chmele to nedělaj jen z nějakýho extraktu..z chmelu už dělaj snad akorát Svijany a malinký pivovary
No právě,na dobrý pivo nemůže člověk zajít k velké profláknuté firmě,musí do malejch,rodinejch-vesnickejch pivovarů
A k těm svijanům,v dnešní době asi to nejlepší,co se dá lemtat,minulej víkend sme doma s tatem,strécem a dědem vyžahli za sobotu velkou bečku a kdyš zasyčela prázdná,tak sem byl nasranej,protože sem na ně měl pořát chuť
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:Luk psal:Berka u soudu vytah nakou zaprasenou kroniku od roku 1892...
a voiala, ani tehda to nebylo presne 12by mě zajímalo kolik z toho původního postupu do dneška zachovali..třeba konktrétně ta doba zrání atd.
už ani z chmele to nedělaj jen z nějakýho extraktu..z chmelu už dělaj snad akorát Svijany a malinký pivovary
No právě,na dobrý pivo nemůže člověk zajít k velké profláknuté firmě,musí do malejch,rodinejch-vesnickejch pivovarů
![]()
A k těm svijanům,v dnešní době asi to nejlepší,co se dá lemtat,minulej víkend sme doma s tatem,strécem a dědem vyžahli za sobotu velkou bečkua kdyš zasyčela prázdná,tak sem byl nasranej,protože sem na ně měl pořát chuť
ty , velká vikecojc family, před vámi, aby zavírali malý pivovary svá sklepení, bo byste je vypili
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:
by mě zajímalo kolik z toho původního postupu do dneška zachovali..třeba konktrétně ta doba zrání atd.už ani z chmele to nedělaj jen z nějakýho extraktu..z chmelu už dělaj snad akorát Svijany a malinký pivovary
![]()
A k těm svijanům,v dnešní době asi to nejlepší,co se dá lemtat,minulej víkend sme doma s tatem,strécem a dědem vyžahli za sobotu velkou bečkua kdyš zasyčela prázdná,tak sem byl nasranej,protože sem na ně měl pořát chuť
ty
, velká vikecojc family, před vámi, aby zavírali malý pivovary svá sklepení, bo byste je vypili
dyť je to usmolenejch 20piv na chlapa a den,něco málo nám usrkly naše ženský,ale fakt jenom trošičku
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kukii psal:VikecB12 psal:
No právě,na dobrý pivo nemůže člověk zajít k velké profláknuté firmě,musí do malejch,rodinejch-vesnickejch pivovarů![]()
ty
, velká vikecojc family, před vámi, aby zavírali malý pivovary svá sklepení, bo byste je vypili
dyť je to usmolenejch 20piv na chlapa a den,něco málo nám usrkly naše ženský,ale fakt jenom trošičku
esli jste všichni stejný velikosti,tak je mi jasný,
že dvacet kousků je jen lehký osvěžení
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. psal:Luk psal:Berka u soudu vytah nakou zaprasenou kroniku od roku 1892...
no ale to sou granule z nadrcenyho a slisovanyho chmelu
jinak malejm pivovarkum se nebranim a rad ochutnavam
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
VikecB12 psal:Kukii psal:VikecB12 psal:
No právě,na dobrý pivo nemůže člověk zajít k velké profláknuté firmě,musí do malejch,rodinejch-vesnickejch pivovarů![]()
ty
ty mi timhle připomínáš mýho brášku... usmolenejch 20 piv na den. to se u nás zhruba tak vypije každej květen a k tomu 15 litrů rumu na 12 hlav
Život je boj-mašina je nej!!!
Stránky: 1